Svet
169 ogledov

Islamisti zagrozili Srbom in Hrvatom

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MihaPu 16:53 08.junij 2017.

    obesijo*

  • LukaMB 17:31 08.junij 2017.

    Čista resnica, nimam kaj dodati. Na koncu bodo Hrvati še prosili Srbijo, da se združijo in da se skupaj borijo proti tem islamskim verskim fanatikom in glavorezcem, ampak ne vem če bo Srbija za to. Še čisto prav jim dam ...prikaži več po resnici. Tako da se strinjam s tabo Miha, Hrvati si ne znajo izbirati prijateljev in jim manjka par kolesc v glavi. Čipiranim ustašem ni pomoči.

  • Žurnalček 17:34 08.junij 2017.

    Čeprav komentiraš iz čistega sovraštva proti HR in Musličem , si zadel , enkrat pa tudi moraš vsaj po statistiki ! Samo , problem je v temu , da se boste moral s Hrvati skup vzeti , da boste uničili ...prikaži veči to zalego ! Zato se začnite družiti , kajti samo bratstvo vas bo rešilo !

  • MihaPu 18:22 08.junij 2017.

    Kako že rečejo "Svakome po zasluzi", vsakemu se pove svoje. Hudiči dejansko niso bili niti normalni Hrvati niti Srbi niti Muslimani živeči na temu prostoru. Muslimani pa so dejansko poturčeni SLOVANI in bosanski jezik ne obstaja, tako kot to želijo ...prikaži več prikazati sami. In sedaj vem da sem s tem pravilno in legitimno vse te musli-vahabite poslal tja kamor spadajo. Dejstvo je, da če jih mi razumemo, potem govorijo srbohrvaško, sigurno ne govorijo turško! Jih vprašam ali znajo turško, pa povejo da ne, ampak da so oni "njihovi" in da so "Savdijci" njihovi. Japajade, koga oni farbaje. Čisto logično si povedal Žurnalček, moje mnenje je, da bi Bosna morala biti že zdavnaj razdeljena kot takrat med kraljevino Srbov, Hrvatov, Slovencev = SHS :P Ne vidim črke "M" ali "B" notri.

  • erikkk 19:16 08.junij 2017.

    mew ne čudi da grozijo saj si po bosni delajo utrdbe z nakupi zemljišč

  • AlcatraZ 19:33 08.junij 2017.

    Ja, lih pravim so najdli groziti. Prvi so Srbi, ki so se 1999 borili proti NATO (takrat 19 najmočnejših držav sveta) in vojne niso izgubili (podpisan je bil vojno-tehnični sporazum, ne kapitulacija). Drugi so naši sosedje Hrvati, ki so uporabljali ...prikaži več nože proti več sto tisoč ljudi in potem na koncu zmagali v vojni. Predlagam islamistom, da se izogibajo tem dvema narodoma, ker drugače jih bodo Srbi in Hrvati uničili.

  • Tine123 20:02 08.junij 2017.

    ahahaha, a si loleki pederski upajo priti na balkan? kar :)

  • Tupamaros 20:42 08.junij 2017.

    Saj so že prišli leta 2015. Mudžahidi so se borili v Bosni od leta 91-93. pa še kasneje so se v Bosni celo naselili.

  • Tupamaros 20:46 08.junij 2017.

    Pa v Ljubljani z denarjem Qatarja islamski center, džamijo.

  • Avatar čavez
    čavez 21:55 08.junij 2017.

    Islamisti če vam bo kdo priredil dobrodošlico so to Srbi, musliči pa srečno v peklu.

  • max 01:06 09.junij 2017.

    In noben od vase zaverovanih,nerazgledanih,zaplankanih komentatorjev ni niti pomislil, da smo potem mi na vrsti. Skom bi se pa vi združili bojazlivci prepotentni. Z sosedom sigurno ne, pač po načelu naj sosedu krava crkne. Se bo treba kmalu na realna ...prikaži več tla spustit v celotni Evropi. In najbolj aktualne bodo postale Stalinove besede ; Sovražnika lahko premagaš samo tako, da si bolj krvoločen od njega.

  • Žurnalček 06:36 09.junij 2017.

    Kolker jaz videm vnaprej , vidim pa zelo jasno , bodo muslići doživeli v Evropi usodo Židov , slej kot prej. Zdaj ali bo to čez 10 ali 30 let ni važno , važno je da bo. Čimprej pride do ...prikaži večo bitke , manj jih bo !

  • Mahi 07:56 09.junij 2017.

    Islamisti dobrodošli. Čeka vas general Mladić.

  • MihaPu 16:53 08.junij 2017.

    Oooo hrčki, kaj pa sedaj? Hrvati ste tako radi proti Srbom kristjanom in prijateljujete s Poroshenkovimi fašisti, Albanci (vahabiti), muslimani-mudžahidi in vahabiti iz Bosne ter skupaj navijate proti Srbom in govorite da je Kosovo "albansko" in želite da se ubijejo ...prikaži več vsi Srbi ter obesuje na vrbe itd. (kar je precedans v EU, saj bi to moralo biti strogo kaznivo) Sedaj vam te isti prijatelji muslimani grozijo nazaj. Kako je to mogoče?! A niste skupaj z njimi in njihovi najboljši prijatelji? Idioti hrčki hahahha

  • MihaPu 17:46 08.junij 2017.

    Ni sovraštvo Žurnalček, verjameš ali ne sem dolgo časa opazoval da so Muslimani in Hrvati govorili in pisali propagandno proti Srbom na tem portalu in hoteli prikazati neresnice in gnusne laži o njih, ki jim ponavadi vsiljujejo Vatikan (EU fašisti) ...prikaži več in pa versko vodeni vahabiti iz Bosne. Govorim proti Hrvatom, ki so ustaši in proti Muslimanom, ki so neobjektivni ter religijsko vodeni iz Bosne. Imel pa sem veliko slabih izkušenj na Hrvaškem ko sem letoval in pa vem tudi sam pri sebi, da niso vsi Hrvati in vsi Muslimani slabi. Karma se vrača tako ali drugače kot bumerang in počakajmo da vidimo resnico. Nam so tuje sile vnesle separatizem, ravno zato ker nismo bili "združeni" takrat ko je to bilo potrebno. Tudi jaz sem si želel sprave prej, a po komentarjih tukaj nekaterim ni pomoči, žal jaz bom branil resnico in svoje kristjane naše prijatelje ter Slovenijo v kateri živim in v kateri sem rojen. Resnici na ljubo EU res ni "muslimanska tvorba" in borili smo se ter odvrgli Arabce v Afriko in

  • MihaPu 17:46 08.junij 2017.

    in na Bližnji Vzhod, Turke in ostale muslimane pa v Azijo. Tukaj v EU živimo odprto in po svoje in ne nosimo feredž in ne rabimo njihovega versko vodenega primitivizma.

  • jozicamurn 18:05 08.junij 2017.

    delamo in živimo ter plačujemo davke. - p.s.: pismo pa ta omejitev teksta tukaj.

  • Žurnalček 18:11 08.junij 2017.

    No pa le nisi tko .ajeban , kot se mi je zdelo ! Kurčlus je nastal , ker Tuđman ni imel drugega zaveznika kot musliće za odpor proti Miloševiću . Pa so se spajdašili , namesto da bi se spajdašili ...prikaži več sami in oteral musliće v Turčijo , kot jih je nekoč Ranković in si šele potem bratski "razdelili Bosno" ! Tako so jo pa izgubil oboji , na prag so dobili hudiče !

  • jozicamurn 18:05 08.junij 2017.

    Berem in se mi zdi razumno tako od tebe Žurnalček in od tebe MihaPu. Vsak brani svoje, dejstvo pa je da so do tega privedli globalisti in neoliberalci. Kriva je predvsem Amerika, Velika Britanija, Nemčija, Vatikan kot praviš in pa ...prikaži več zgoraj severna multi-kulti EU. Nekoč smo bili sila, sedaj pa smo samo ena provinca na mapi in še sami med sabo se tepemo. Z nekaterimi danes v politiki se ne more mirno pogovarjati ali priti do kakšnega zaključka in sama opažam, da so Hrvati do nas vedno bili slabi in so nam želeli samo škodovati zaenkrat. Muslimani pa združeno s svojimi izkoriščajo našo toleranco, dobro voljo in demokratična načela proti nam, Srbi pa se mi zdijo celo najmanj problematični in živijo svoje življenje spodaj na jugu, kjer jim hočejo vzeti Kosovo in vnesti separatizem v več pokrajin. Vsak brani svoje sedaj, zato ker je sedaj dejansko vsak na svojem. V tem ne vidim nič spornega le da naša vlada ne poskrbi za nas Slovence (tudi mešane) v lastni državi, ki smo tukaj rojeni ali pa tu

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.