Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
51 ogledov

Janković ni Drnovšek

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mrki 08:44 10.januar 2012.

    Novković - ne prodajajte BUČK - ljudje le niso toliko zabiti , kot si Vi mislite. največ smo pridobili mi !? kajti nekdo ki ima 3 liste svojega programa - ni resen - SLO ni Mercator in nui MOL - ...prikaži več s čigavim denarjem pa si je Zoki mislil postavit nove spomenike!? dejte si malo pobližje ogledat stanje v MOL in kakteri prijekti od 22 so dokončani! ne nazadne bomo po tanovem samo za garažo dodali še 5 milj everčkov - se vam to zdi UČINKOVITOST opevanega Zokija?

  • Trsten 09:42 10.januar 2012.

    tralala ti si en pasji šit. Kdo te plačuje da kozlaš tukaj?

  • Trsten 10:09 10.januar 2012.

    Zgodil se bo puckizem v obratni smeri. Nekaj SD jevcev bo prestopilo na desno stran.

  • Tupamaros 10:20 10.januar 2012.

    Komunisti so naredili salto mortale v Dražgošah in pristali na hrbtu. Danilo Türk, Milan Kučan, Zoran Janković in lajanje Janeza Stanovnika so pripomogli, da sta Virant včeraj in upam tudi Erjavec danes spregledala kam pes taco moli. Slabo napisan scenarij ...prikaži večij in kar obupana režija vodje KP ni obrodila sadov.

  • tralala 10:23 10.januar 2012.

    pasji šit je brizgnil v tvojo mamico. Noben me ne plačuje ,razmišljam s svojo glavo, ne z Gologlavčevo.

  • tralala 10:28 10.januar 2012.

    To se ne bo zgodilo, niso vsi umazani konvertiti, kot Gologlavi merjasec in Slon.

  • Žurnalček 23:52 10.januar 2012.

    3 ostane 3 .

  • Žurnalček 00:07 11.januar 2012.

    Tup ostane tup !

  • tralala 07:46 10.januar 2012.

    Virantovi imajo IQ, samo ti kažeš pa pomanjkanje le-tega, kar jasno kaže tvoj drugi odstavek, vreden samega fašistoidnega Majerja. Ti predlagam, da ostaneš za šporhetom, za juhco zavreti ne rabiš biti inteligentna. Čau!

  • Žurnalček 00:04 11.januar 2012.

    IQ ni odvisten od narejenih šol , ampak pameti in hitrega razumevanja sveta. Šušteršič je pa glede prodaje bank tako hiter , da jih bodo prej začele USA zopet prodajati, kot bo pa on razumel pomen intervencije imenovane podržavljenje bank. ...prikaži večbank. Kot da bi prespal dve leti dogajan v svetovni ekonomiji ! In to naj bi bil profesor ! Hec je pa še ta , da je njegovo razmišljanje obrnjeno na ZAHOD , medtem ko sonce vzhaja na VZHODU. Verjetno ma tolk IQ , da ve kaj sem mu rekel !

  • Žurnalček 00:21 11.januar 2012.

    Če bo kdo kam " prestopil" zna to biti samo pri volitvah in to zaradi čisto enostavne in človeške želje po svobodi mišljenja in razmišljanja! Komu pa sedaj visi nad glavo Demoklov meč . Virantovim poslancem, ker so odšli z ...prikaži več njim stran od Furerja in da tako rečem prestopili na AKADEMSKI NIVO , zdaj jih pa kar naenkrat , ta isti Virant potiska nazaj v populistično sfero SS. Pa niso valda UNIVERZITETNI PROFESORJI in CVET PAMETI, padel na tako niske veje , da jih bo z monologom moril OBRAMBOSLOVEC !!

  • Tupamaros 10:01 10.januar 2012.

    Scenarist in režiser tragikomedije Janković, veleumni mali spletkar of Murgle je doživel zasluženi debakel. Prosjačenje in moledovanje možgansko impotentnih starčkov in tercijark,@ City Marshal-u da kandidira za osla, ki bi jim omogočil še naprej uživati privilegije je bilo kosilo brez krčmarja..

  • Glas-ovir 05:27 10.januar 2012.

    Moram priznati, da me je bilo malo strah, ker ne poznam okoliščin in podrobnosti v DLGV, ampak ves čas sem le čakala, da se izkaže, kako visoke IQ-je imajo Virantovi. Rezultat opazovanja je potrdil mojo domnevo in sem zadovoljna. Zdaj ...prikaži več čakam še na podatek o IQ-jih Erjavčevih in morda celo o Pahorjevih poslancih, da o domoljubju vseh treh (in članov njihovih poslanskih skupin) sploh ne pišem.Pahorjevi imajo namreč idealno priložnost, da odločno, odgovorno in državotvorno sesujejo Kućana in Stanovnića ter da Turku zadajo odločilni udarec pred njegovim sesutjem. Po tem bodo imeli pogoje za vzpostavitev normalne, evropske, civilizirane levice, ki bi Sloveniji zelo prav prišla.Če sem prav razumela, so Pahorju v KC-ju izpumpali ves gnoj iz levega ušesa, kar pomeni, da so možnosti!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.