Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
64 ogledov

Janša lahko zmaga le še tako, da odstopi

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kurt 16:42 05.december 2011.

    Točno tako, naj se umakne meter zwanzig, tako kot se je častno gospod tovariš Potrč.

  • Bučka 18:53 05.december 2011.

    ja nič.. metanje polen pod noge se mu je vrnilo direkt v obraz

  • ježek 18:57 05.december 2011.

    Janša če res hočš tok dobr za Slovenijo ODSTOPI. Tako bomo vsi pridobili...

  • mmbbii 21:49 05.december 2011.

    pozitiva!

  • Žurnalček 23:38 05.december 2011.

    Kdaj si se pa ti zbudil v Sloveniji ??????????????????????????Še mucki spregledajo po 14 dneh.Če ne razumeš kaj te sprašujem bom jasen . Kdaj si pa ti not padu, mislim v SLO !!!Ti za zgodovino sploh ne veš da obstaja, ker ...prikaži več se drugače ne bi tkole sramotil z neprepisanimi stanovanji !

  • punca05 11:48 06.december 2011.

    bedak

  • mrki 12:03 06.december 2011.

    dej pojdi malo v stara naselja v Lj pa povprašaj če imajo stanovanja urejeno prepisana - bo šlo !?

  • mrki 14:21 05.december 2011.

    Očitno komentarje pisejo modeli , ki so skregani z zgodovino. V SLO ne more zmagati nobeden dokler so vsi mediji in vsi novinarji proti njemu, zatorj velecenjeni pisunček , ali ste že pomislili katera afera je težja Janševa i enim ...prikaži več stanovanjem ali Zokijeva s kopico , da ne govorim o miljonu kredita !? le kdo je bil takrat šef banke ? in ko boste to ugotovili se sperhodite po slovenskih medijih in videli boste da je Janša že od leta 1994 na udaru novinarjev takih kot ste vi , ki jim je za resnico malo mar - samo da se piše . Če ne bi blo Janše bi 3/4 časopisov črknili v nesecu dni in F571 se bi skrčil sami na F71. malo premigajte svoje sive celice , mogoče se vam, posveti, da stem rezultatom niste škodili janši ampak predvsem sebi.

  • Žurnalček 14:28 05.december 2011.

    Ko vsaj ne bi, ker bo tako naredil največjo uslugo levi sredini.On nikoli več ne bo šel čez 30% , kar je dobro, ker bo šlo samo še dol. Če pa odstopi je konec z SDS. Zakaj ? Zato ker ...prikaži več nekateri menijo in glasujejo zanj, da je on osamosvojitelj, drugi so vezani z prodajo orožja, tretji z podkupninami, četrti z kadrovskimi rasporeditvami brez potrebnega znanja,vojaki z mišljenjem , da jim JJ iz žepa daje za plače in ostale , veliko nestrpnežev , ki se imajo za klene SLO, a so kleni samo v glavo itd. Če odstopi , se bo SDS podrla in raspršila po drugih desnih strankah. Moje mišljenje je , da je sovražnika lažje obvladovati , če je grupiran , kot pa če se razkropi.Tudi levi obvladujemo vojaško stroko , ne se bat , imamo 4 letno prakso , napram vaši 10 dnevni !!

  • Marija Gergar 15:27 05.december 2011.

    Edini pravi zmagovalec teh volitev je Kučan.Strah pred JJ je naredil svoje.V svojem štabu je aktiviral vse, kar se je dalo. Vendar bumerang se vedno vrne nazaj in še vse kar je Kučan nastavil ni dolgo trajalo.In še to, njemu ...prikaži veču ni v interesu Slovenija, on skrbi zase- dokler je levice si lahko privošči miren spanec.

  • xy 15:30 05.december 2011.

    Skrajni čas je da oba Janša in Kučan spokata svoje kufre in gresta ven iz politike. Janša naj gre v Avstralijo kjer naj bi gradil svoj sanatorij za Urško, Kučan pa naj hodi igrat šah v dom upokojencev. >;)

  • xy 15:34 05.december 2011.

    Ja Jajčko je ubogi Kalimero, zmeraj se mu godi krivica. Če si pismen si mal preberi članke novinarjev zadnjih 14 dni, pa primerjaj kolikokrat je bilo o Janši napisano dobro in kolikokrat je bilo o Jankoviču napisano slabo. Boš kar ...prikaži večr prijetno presenečen da se je veliko več pisalo o Janši in to v pozitivnem smislu.

  • fa0a7ce203433202af605ede76abe9ca69c9f161 15:51 05.december 2011.

    g, davor hafner,zakaj pa bi se moral ravno janša umakniti?! naj se raje umakne stara garda iz murgl z kučanom na čelu, če se on ne bi več vtikal v politiko bi mi že zdavnaj lepše živeli, in ne ...prikaži več razumem zakaj bi morali zdaj vsi kloniti pred tem majhnim, kriminalnim človekom po imenu kučan, sicer paVSAKA PRIDE ENKRAT NA VRSTO, SV. PETER ŽE ČAKA!!

  • Sauromon 15:40 05.december 2011.

    "Janša v uniformi, Janša z neoliberalci, Janša v Evropi, Janša mož in oče in Janša Apple fan je še vedno Janša."Točno tako, Janša je zavajal volilce na številne načine. Pojavljal se je v številnih vlogah in mnogokrat poskušat ...prikaži več navidezno menjat obraz, ampak vedno je nakoncu ostal le Janša. Najboljš za desnico in celotno Slovenijo bi blo, da se že enkrat povsem poslovi od politike, saj dela samo škodo in nič koristnega..

  • xy 16:23 05.december 2011.

    Si se že pobral po povolilnem mačku. Res mora biti hud, ko ste tako popušili. Neželi drugim hudega, ker te sv. Peter lahko tudi tebe hitro k sebi pokliče, pa ti tega ne želim čeprav bi mogoče sedel na desni ...prikaži več strani. Ste mogoče po mačku v SDS spet kaj novega zložil? ker za enkrat bivši predsednik ni bil še ničesar bodožen, kaj šele obsojen. A ja sem pozabil da je človek nedeložen dokler ga ne obsodijo ( to naj bi veljalo samo za Janeza Ivana Janšo), Kučanu boš pa kar ti sodil. Hvala bogu da smo Slovenci spregledali kako nas Janša vseskozi zavaja.

  • reddevil 18:21 05.december 2011.

    Brez skrbi, če bi se JJ slučajno res umaknil iz politike, kar pa je bolj znanstvena fantastika, bi mali princ kaj hitro nehal rovariti, ker ne bi imel več prave volje!

  • izRODEk 19:19 05.december 2011.

    Ne SDS, ne desnica, Slovenija se mora enkrat za vselej rešiti največjega grobarja slovenije - Ivana Janšo!!! Človek je baraba, da mu ni para!!! Njegova kariera temelji na sovraštvu do vsega, kar spominja na bivšo jugo. Če je to Slovenija, ...prikaži veča, potem boste morali izbrisati vsaj pol milijona ljudi, mislim pa, da jih je verjetno kar nekaj čez milijon!Janša, obesi se, ustreli se, skoči pod vlak,... naredi že enkrat nekaj koristnega za Slovenijo!

  • Kika 10:41 06.december 2011.

    Mrki, Mrki, kjer ni ognja, ni dima... Okoli Janše se pa vedno nekaj kadi, pa gotovo ne zato, ker bi imeli reveža novinarji že 20 let na piki!

  • mrki 12:02 06.december 2011.

    definitivno - dimna zavesa ki jo spušča Murgelski palček , a taki kot ste vi pa nasedate na prazme marnje ali rekla -kazala!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.