Slovenija
40 ogledov

Janša: "Slovenija nima denarja za odškodnino izbrisanim"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 2112 16:32 28.junij 2012.

    dejstvo je, da je potrebno sodbe sodišč spoštovat. Razumni ljudje so opozarjali na problem, politiki pa nič, da se zadeva razreši. Pokliče naj se jih na odgovornost, ali pa naj brihtneži situacijo v korist države razrešijo.

  • 1111 17:40 28.junij 2012.

    a res, tak bedak predstavlaja Slovenijo???

  • Tadej Kolar 18:41 28.junij 2012.

    Dragi Depresija, malo bolj pozorno si preberi članek. Odškodnino oz. sistem zanjo je treba v letu dni pripravit za vse izbrisane, ne samo za tole šesterico. Vse skupaj ocenjeno na pol milijarde!!!! Eurov!!!!. Kdo bo dal denar za tole? Tolk ...prikaži več še z varčevalnim svežnjem ni bilo privarčevano, tako da ..... Najhujš od vsega je pa to, da bo šel denar ljudem (vsaj 60% od teh je takih), ki se jim je leta 91 je...... za Slovenijo in bodo zdajle lepo pokasirali.

  • titty 18:50 28.junij 2012.

    Prav mu je, koliko je bil proti izbrisanim, zdaj pa mora ravno njegova vlada pripraviti zakon. Se bo pa še s čim ukvarjal, kot pa kako bo družine pokradel.

  • espresso 12:26 29.junij 2012.

    Vlad je bilo vrsto v zadnjih dvajsetih letih... ne vem zakaj govoriš, kot da je vlada organ ki je konstanten... sicer se pa strinjam - je res žalostno, da obstaja možnost da odžkodnino dobijo tisti ki so leta 91 ...prikaži več agitirali proti Sloveniji.

  • KOJAK 17:06 28.junij 2012.

    ODLIČEN ODGOVOR PREMIERJA DEMOKRATIČNE DRŽAVE... zdaj se bo lahko vsak pred sodiščem izgovarjal, da nima denarja. Že vidim Zidarja, Černigoja, Šrota in Tovšakovo kako stokajo, da nimajo denarja niti za sporti kaj šele da bi plačevali kazni... ONLY IN SLOVENIA.

  • depresija 17:37 28.junij 2012.

    za 1000 eur znižite plače poslancem, ker si tako visokih NIKAKOR ne zaslužijo pa se bo že po 2 mescih našl 120.000 eur za teh 6 izbrisanih, katerim je evropsko sodišče za č p določilo 20.000 eur vsakemu! pa še ...prikaži več ostal bo..PS: majer in njegova vlada (moja pač ni) je lahko vesel, da je sodišče odločal o samo teh šestih primerih...

  • espresso 12:27 29.junij 2012.

    začelo se je s šestimi.... nadaljevanje sledi... in a res ni dovolj jasno povedano: denarja ni... lahko pa tebi vzamemo in damo izbrisanim, če že vidiš tako enostavne rešitve :)

  • trimix 19:11 05.julij 2012.

    ja pizda.....a ko pa meni drzava poslje poloznico za stavbno zemljice, dohodnino, napacno parkiranje.....jo pa ne zanima da jaz pa tud nimam denarja za te "bedarije"?!?!?...pizda, kar ste zajebal ( pravno ) boste zdaj moral placat - placajo naj pa ...prikaži več tisti, ki so takrat sprejemal te odlocitve na tolk pravno selebajerski nacin ,da vas je zdaj cela evropa nataknila na "onu stvar"....PSPa nisem sploh noben od zbrisanih - da ne bo pomote......samo razpizden drzavljan sem katerega prispevke v drzavno blagajno upravlja pescica umskih maloposestnikov...

  • privat 11:40 14.september 2012.

    halooo ne rabite delati napak ,ki so vsakemu otroku jasne kot temelne pravice...zdaj pa plačajte pičkoni fašistični!! Pač ministri naj delajo za pro-bono v korist izbrisanih! Janša ti pa že imaš toliko da res ni več potrebe je..narod

  • vest 19:21 28.junij 2012.

    Zelo drago igračkanje večinoma te vladne garniture v preteklosti. Boleče je edinoto, da bodo odškodnino verjetno dobili tudi tisti, ki so 1991 bili na agresorski strani z bivališčem v Sloveniji. Upam, da bodo fanatični zagovorniki vlade le sprevideli, da bomo ...prikaži več račun za njeno nesposobnost v preteklosti plačali mi državljani. Pa še varčujmo, ker bodo ušpičili še kakšno podobno.

  • Oxxo 22:21 28.junij 2012.

    JJ brezpogojno ignorira sodišče v Sloveniji. Če bo lulal proti Bruslju bo moker... In toliko "pametnih" komentarjev in stališč do izbrisanih je bilo s strani SDS... kaj pa zdaj?Ampak v SDS velja samo en prav! Prav JJ!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.