Slovenija
30 ogledov

"Javno zdravstvo bi se sesulo"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Scott 02:35 28.marec 2014.

    Cela država se počasi sesuva, a zdravstvo pa naj bi ostalo?Hahahaahahaha...

  • Pepe007 06:11 28.marec 2014.

    "Ugotovili TVEGANJA" - zakaj so ti dobivali plačo? Da so si naslikali tveganja in potem ugotavljali, da bi se lahko zgodila?Zakaj niso ugotovili KONKRETNIH dejanj? Ali so poročilo spet sestavili na nivoju gostilniških čenč in rekli, da je to konec dela?

  • mirko 19:52 27.marec 2014.

    Zdravniška zbornica Slovenije je sama leglo korupcije v zdravstvenem sistemu.

  • ennanova 08:57 28.marec 2014.

    Intervju s Tomom Križnarjem, 19. 3. 2014 Tik pred odhodom v Sudan, kjer domačine oskrbuje s kamerami in po novem tudi z letečimi kamerami ter jim poskuša zagotavljati stalen dostop do interneta in s tem možnost komuniciranja s svetom, ...prikaži več da bi lahko sami sporočali ljudem, kaj se jim dogaja, sem se s Tomom Križnarjem pogovarjala o vzrokih za novo vojno v Južnem Sudanu, o Nubah in izrednih razmerah v Darfurju, o sudanskem predsedniku - haaškem obtožencu Omarju al Bashirju in njegovih podpornikih ter o tem, kdo vse je odgovoren za situacijo v Sudanu in Južnem Sudanu.http://za-misli.si/subkultura/intervjuji/1550-intervju-s-tomom-kriznarjem-19-3-2014

  • mirko 10:00 28.marec 2014.

    Naj se zdravstveno zavarovanje loči na tak način, da se stroški zdravljenja v zasebnem zdravstvu pokrivajo samo iz dopolnilnega zavarovanja, stroški v javnem zdravstvu pa samo iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. Le tako bi nastala prava konkurenca med javnim in zasebnim ...prikaži večim zdravstvom. Na vsak način bi pa moral imet vsak državljan eno ali drugo zdravstveno zavarovanje in ne obeh. Sedaj pa imamo tako stanje, da zavarovalnice ki tržijo dodatno zavarovanje služijo velike denarje na račun izgub v javnem zdravstvu in te dobičke delno prekanalizirajo v zasebno zdravstvo samo zato da imajo zdravniki ki delajo v zasebnem in javnem, interes, da čimveč pacientov preusmerjajo v zasebno zdravstvo. Moja osebna zdravnica je zelo vesela če grem z njeno napotnico k zasebnemu specialistu. Le zakaj neki je tako vesela ?!

  • dragec 06:52 28.marec 2014.

    No, tu se strinjam s teboj, sem za ločitev zasebnega zdravstva (izkoriščajo javno z uporabo prostorov,materialov....)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.