Svet
126 ogledov

Javnost razburjajo nove lovske trofeje

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tjasy 07:16 05.avgust 2015.

    Če se s tem tolažiš in lajšaš vest,tut prav... men je samo smešno, kako so usi ljubitelji žival, ko pride do mučenja hišnih ljubljenčkov ali v takih primerih...ko je pa na mizi meso, je pa to etično :D :DP.s.: ...prikaži več rastlinske beljakovine so v mnogih drugih živilh, ne samo v soji. Tisti, ki se boji soje, mu je ni potrebno uživati ;)

  • mph 10:03 04.avgust 2015.

    Jaz bi bil izjemno vesel se s tako dobit s kovinskim kolom v roki, če bi imel imuniteto pred pregonom.

  • marabunta 10:13 04.avgust 2015.

    saj ne moreš verjet, da svet teptajo take kuzle.....ta babji gnoj očitno nima trohice empatije in za svojo egoistično rit je pripravljena vzeti življenje tako čudovitim in edinstvenim bitjem, važno, da doživlja orgazme, ko ubija, ker dvomim, da je sposobna ...prikaži večna ga doživeti na bazi ljubezni....

  • h3o 10:29 04.avgust 2015.

    čisto enostavno bi lahko tako dejavnost prepovedali! In divje lovce ubili, ko bi jih zalotili! Pa vendar se to nezgodi, zakaj? ker denar lahko kupi vse! letalska družba je pa to počela iz čistega dobička! Divji lovci pač zaslužijo (s ...prikaži več tisto babo na fotografiji vred) metek v čelo

  • maresem 12:05 04.avgust 2015.

    Crkni prasica sadistična in to v mukah.

  • dimnikar 12:20 04.avgust 2015.

    Noro, kako resnično daleč je človeštvo od kakršnekoli prave razsvetljenosti.

  • alibaba 13:59 04.avgust 2015.

    "Vse, kar se giblje in živi, naj vam bo za živež, ..." Aha,to pomeni da lahko tudi njo ulovim in pojem?Le kje bi začel?

  • mph 14:13 04.avgust 2015.

    Po mojem ja, itak jo je ustvaril iz rebra prvega moškega le-temu za zabavo, da mu ne bo dolčas. No, vsaj tako ta ista bukvica iz katere je ta pošast citirala.

  • h3o 18:14 04.avgust 2015.

    ja problem je v tem, da jo ne bo pojedla ampak bo samo za trofejo. baba ne ve kaj govori

  • mph 08:41 05.avgust 2015.

    Imam občutek, da si prej ti tolažiš vest. No, če je nimaš, pa tega problema zdaj nimaš. Očitno pa ti ni jasna razlika med ubijanjem zaradi NUJE in ubijanjem zaradi patološkega UŽIVANJA pri klanju, ki je samo sebi namen.

  • tjasy 10:16 05.avgust 2015.

    Zakaj bi si jaz s tem tolažila vest? Ne trdim, da ne ubijem nobene živali (ker pač ne moreš hoditi po svetu in ne škodovati živalim in s tem mislim na majhne žuželke, ki jih pač nehote ubijemo). Ampak trdim, ...prikaži več da se lahko brez mesa živi, celo bolje kot z mesom. In to, da fizični delavci potrebujejo meso je tudi ena izmišljotina. Poznam nekaj ljudi, ki so fizični delavci in so na rastlinski prehrani.Ne sama nisem na rastlinski prehrani od nekdaj, ker mi je bilo privzgojeno da brez mesa ne moreš živeti. Sem se pa vmes izobrazila o rastlinski prehrani, jo dala v prakso in prakticiram že vrsto let. In imam boljše zdravstvene rezultate. In kje je tu hinavstvo? Če si prej v zmoti in to spoznaš ter spremeniš? In katero je ubijanje zaradi NUJE? Za hrano? Prosim te! GLAVNI PROBLEM naše družbe je v prekomernem uživanju mesa, v temu, da se meso je povsod in vsak dan, da se z mesom dela, kot da ni prišlo od živega-čutečega bitja. Rezultat tega prekomernega obsedenega uživan

  • mijaliza 09:54 05.avgust 2015.

    A si ti ze celo zivljenje vegeterijanka oz veganka? Tako mislim od od rojstva pa to...da se nisi imela kos mesa kot je svinjina, perutnina itd v ustih? Potem razumem rvoj komentar, v nasprotnem primeru samo potrjujes moj zgornji komentar ...prikaži več sama sebi pa delas utvare kako se da zivet bres mesa....a ves ko si star lahko tud od enega obroka na dan zivis ker tvoj organizem ne potrebuje vec....nam mlajsim pa trije skoraj niso dovolj ne da bi ti krulilo po zelodcu. Saj pravim ce si od rojstva vegan, vegetrjanc ok s taksnimi nimam tezav imam jih pa z hinavci ki so jedli meso in sedaj govorijo da se brez tega da zivet!

  • tjasy 20:37 04.avgust 2015.

    Zdej mi pa povejte, koliko od vseh, ki ste komentirali jeste meso? Kakšna je razlika med tem grozotam ali med grozotam zakola pujsa, krave, ovce, kokoši itd.? Če ste mesojedi ste navadni hinavci, kajti mesa za preživetje ni potrebno jesti!!

  • mijaliza 22:17 04.avgust 2015.

    Navedene zivali redimo da jih pojemo in TO je eticno.....ni pa eticno to da se ubije zival da potem nekomu visi na steni ali krasi tla kot preproga. P.S. .....ce tvoji predniki nebi jedli beljakovin ki so jih sprva ...prikaži več dobili kot mrhovino nato kot ulov, bi se ti in tebi misleci ljudje se danes po riti praskali med tem ko bi z repom obesenim za vejo viseli iz drevesa. In to me noben vegeterjanc ali vegan ne bo preprical da clovesko telo ne potrebuje mesa oziroma beljakovin.....ga ni! Ce pa jes zelenjavo kot je naprimer soja za beljakovine pa vedi da bo rod po tebi po vsej vrjetnosti izumrel saj soja povzroca neplodnost pri moskih.!

  • tjasy 10:17 05.avgust 2015.

    Rezultat tega prekomernega obsedenega uživanja mesa so živalske tovarne, kjer se z živalmi ravna, kot da so brezoseben kos potrošnega blaga. Brezosebno se manipulira z živalmi na najbolj "nehumane" načine. Na internetu danes obstaja ogromno posnetkov, ki kažejo kako zelo ...prikaži več te živali trpijo. Večina njih se rodi v boksu, nikoli ne vidijo dnevne svetlobe, ne znajo niti hoditi - njihovo edino poslanstvo in funkcija je v temu, da ustvarijo dovolj kilogramov mesa. To je BOLANO. In te tovarne trpljenja obstajajo samo zato, ker so ljudje tako požrešni na meso, ker mora biti na krožniku praktično vsak dan, pri vsakem obroku. Včasih niso jedli toliko mesa, včasih so se krave pasle na travnikih. Tudi kokoši so živele na prostem. Niso jih filali z antibiotiki. Včasih je obstajala vsaj neka vez med živaljo in človekom. Živali niso umirale na tekočem traku.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.