Slovenija
280 ogledov

Je zdravnica spregledala srčni infarkt?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • puksicd 21:09 05.maj 2015.

    Madona, so bili nekateri pametni med komentarji te novice ... Zdaj pa se bo še izkazalo, da so ga dejansko zafurali. Najprej zdravnik, potem pa so še šli reševalci na kavo in rogljičke, preden so se odzvali klicu na pomoč.

  • Igor Biškup 12:04 06.maj 2015.

    Ga ne maram...pa vendar...Hribar Milić nima s tem nič. Je predsednik GZS in bi po tvoje moral delat za državne lenuhe po pisarnah? Se pa da zadevo preprosto rešit. Odpustit enega parazita iz državne pisarne in zaposlit medicinsko sestro. 1:1. ...prikaži več. Ali pa...odpustit 4 parazite iz državnega korita in zaposlit enega zdravnika. Pa bo hitro rešeno in bolje. Ne pa Hribar Milič, ki zastopa tiste, ki so sami ustvarjali, se živcirali, garali, zaposlili...naj skrbi, da vse kar ustvarijo mečejo v korito za lačne parazite v držvanih službah.

  • STF 21:37 05.maj 2015.

    Ni treba bit dohtar, da ves da tesko dihanje in bolecine v prsnem kosu = opozorilo pred infarktom. to ve vsak v OS.

  • dragec 06:59 06.maj 2015.

    odzivni čas je bil nesramno dolg in tu me noben ne bo prepričal (oni računajo odzivni čas, samo vožnjo, kaj pa telefoniranje, priprava.....)

  • marabunta 08:37 06.maj 2015.

    če je zdravnica zgrešila diagnozo in so reševalci res potrebovali preveč časa, naj za to pač ustrezno odgovarjajo po točnem pregledu dogodkov, nikakor pa ne more vsak po svoje obračunavat, ker misli, da ima prav.....verjetno je cel naš sistem reševalne ...prikaži večne službe napačno zastavljen in posamezni reševalci na to ne morejo vplivat, jih pa dobijo po glavi najprej oni, birokrati v pisarnah sigurno ne

  • mph 21:46 05.maj 2015.

    Res je, super redko pa verjetno pri 36 let staremu človeku. Lahko pa bi bila pljučna tromboza ali karkoli ... se izven tega sicer strinjam s tabo, da bi morala narediti še preiskave v tej smeri. Druga plat medalj je, ...prikaži več da imamo 1/3 (tako se nekaj spomnim pred kratkim iz časopisja) standarda zdravnikov na prebivalcev kot npr. Avstrija. En zdravnik mora na dan obdelat desetine pacientov, dežurstva, ... Tukaj je kriva tudi država. Oz. razni Hrabar Miliči, ki so totalka nesposobni ustvarjat denar, kar bi moralo biti njihovo delo. Ta in podobni patetični osebki pa so samo sposobni predlagat uvedbo sužnjelastništva. Tistega pravega.

  • zdrej 09:46 06.maj 2015.

    dragi dragec, a si pogledal konfiguracijo terena, kilometrino itd.? Čas 20 minut je sicer dolg, vendar ne tako zelo dolg za ta primer, glede na razdaljo. Tu še imamo en žalosten del zgodbe, ki se lahko zgodi (ne pravim ...prikaži več da se je ), da rešilec ni na voljo. To se je v preteklosti že dogajalo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.