Slovenija
33 ogledov

Juncker točno ve, kaj hoče

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • patron 08:54 31.avgust 2014.

    če bo stari izbral z njo, je z njim še bolj nekaj narobe, kot z našo mojškro.....

  • Žvižgač 08:57 31.avgust 2014.

    Aj hope de čois fom Juncker for AB, bikouz ši is de moust bietiful grl of de komišen.De čois fom de president of Slovenia is not important to Junker bikoz hi now hu vant fak.Aj fell Slovenija!!! Novbodi ...prikaži veči ken fak me bat aj ken fak evrivan iz tinking o AB.

  • Tupamaros 10:31 31.avgust 2014.

    Juncker bo Izbral tisto/tistega ki se mu bo zdelo potrebam primerno. Če bi izbira kandidata bila po Cerarjevo bi bil to konkretno nesposobni in Sloveniji škodljiv Potočnik. Fajonova pa je socialistka kar pomeni luzerstvo. Braatuškova bo med slovenskimi kandidati izbrana ...prikaži veča ker najboljj komesarijatu ustreza. Kot predsednica vlade je nekako kar izpolnjevala zahteve Bruslja.Cerar je kot premier je še nepopisan list. Po prvem Bruseljskem brifingu se bo konkretno zbudil iz nerealnih sanj.LPTupamaros

  • Žurnalček 10:32 31.avgust 2014.

    Ne razumem , kako in po kakšnih standardih statistike lahko gospodarstvo raste , ko pa je šla MURA in še dve fabrike v maloro????? Zgleda , da je birokracija tista , ki je nadoknadila proizvodnjo teh ustavljenih podjetjih. Ja če ...prikaži več je pa tko , pa ukinimo še kakšnih 10.000 delovnih mest , pa bomo po tej kozi imeli rast kot Kitajska !

  • nostradamus 07:41 31.avgust 2014.

    se v sami EU je kuhinja a da A.B.postane komisarka z 20k eurov place je res vrh kje je sedaj KPK zakaj je novi mandatar M.C.tiho vse prevec zakaj in premalo cistega vina mislim da A.B. v svoji vladavini razen ...prikaži več enormne zadolzitve drzave ni pokazala in naredila popolnoma nic kako ji gredo jeziki med drugim anglescina smo pa ze vsi videli verjetno so v igri drugi atributi ali pa ..........................?

  • bfilipe 12:36 31.avgust 2014.

    ..bo zdaj mojškra za nagrado, da je Slovenijo zapufala do konca, dobila dobr plačan job v Bruslju..saj za Bruselj bo lih prav..tudi tam se namreč niče ne dela..prideš v torek, greš v četrtek..davki se pobirajo..EU sredstva se itak ne pobirajo ...prikaži več tako da, denar z lopato mečemo skozi okno..bo taprava baba za to..itak, je pa dobr imet takšno ki sicer bolj slabo razume zadeve in potem jo še jezik jebe..ja je lih taprava..verjamem..sicer pa nekih hudih kandidatov slovenija itak ne premore..

  • valerijakregar 09:02 31.avgust 2014.

    očitno so ji v Bruslju servirali nore gobe, ali še kaj hujšega !

  • rogixl 09:43 31.avgust 2014.

    Mislim da bo Juncker dovolj pameten in izbral Bratuškovo. Njega pač ne zanimajo naše notranje politične zdrahe. Mislim da je tu Cerar izgubil prvo bitko.

  • Avatar mirkoslav1956
    mirkoslav1956 10:48 31.avgust 2014.

    To je nekako isto kod bi našemu mandatarju govorili koga mora vzeti v vlado in kdo je lahko ali kdo mora biti minister.

  • smejka 11:16 31.avgust 2014.

    pa to je otroški vrtec ...mandatar brez besede že na začetku,bivša pa še naprej denar pobirala brez da bi delala...noro...pa prodajmo Slovenijo v paketu in ne po delih...to ne pelje nikamor.Še v cirkusu se ve kdo je slon in kdo klovn

  • Žurnalček 10:37 31.avgust 2014.

    Ne razumem . Ali ni Država tista ki določa kandidate in preko njene volje ne more nobeden . Je morda kaj narobe z pristopno pogodbo EU , pa da mi državljani ne vemo , za kakšno zamolčano cako. BABA ki ...prikaži več vrže lastno vlado , ki ji ne uspe UKRASTI STRANKE , BABA ki sama sebe kandidira je navaden GNOJ !!!! Bo Junker sestavljal EU vlado iz GNOJA ali častnih ljudi ?

  • Žvižgač 10:39 31.avgust 2014.

    Če bo izbiral po kompetencah seveda Erjavca in Bratuškove ne bi mogel izbrati. Izbral bo samo moust beatiful babo za osebno rabo, ker je vse skupaj ena sama velika kurbarija, ki jo mi častimo v enormnih količinah.Tudi od Fajonove ...prikaži veče rasen pahorjanskega nastopa ne pričakujem nove dodane vrednosti.Lahko je biti všečen na evropski plači in leporečiti raji, ki te plačuje, saj niso vsi tako fuknjeni, kot Hribar Milič, ki pljuva proti proletariatu, ki ga financira celo njegovo delovno dobo, pa čeprav so ga ustoličili predstavniki kapitala.

  • URIAH HEEP 15:58 31.avgust 2014.

    Gliha, štriha.Bo ženšče poplačano za vestno izpolnjevanje ukazov "mini" šefov iz EU.Je vestno sledila ukazom znotraj "podjetja", kabale-prostozidarjev, k uničenju države.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:04 01.september 2014.

    Dobr vsaj da Erjavc ne bo. Potočnik se pa tud ni izkazal v preteklosti, še več ..škodil je z zavajanjem o plinskem terminalu. Alenka je res da spravla državo v zagon ampak z podvajanjem našega dolga zarad bank k ...prikaži več jih vsa Evropa ujčka. Sej pol k bojo mele pa banke pa druga podjetja dobiček se jih bo pa pocen prodal. V državni lasti bodo ostala sam shirana podjetja k nam bojo delala zgubo. Ona dela mal preveč po navodilih Bruslja in premal misl na slovenske interese.Fajonova nevem zdi se mi ok ampak res ne vem kaj je ona kej počela do zdej. Neki je bla evropska poslanka ampak nč ne vem kašne odločitve je sprejela.. a je kej nardila za državo? Al ma sam dobro ime brez pravega razloga ker je pač všečna? nevem..sam od teh treh bi verjetn če bi jz izbiral njo izbral. Vsaj boljš kot Alenka pa Erjavc je če ne druzga.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.