Slovenija
25 ogledov

Kadila marihuano in se znašla v bolnišnici

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miho 11:07 25.november 2014.

    Če bi bila marihuana legalna, bi jo dobili v trgovinah v preverjeni kakovosti in če bi bila prepojena s še čim, kar je škodljivo, bi bila lepo umaknjena s trga, tako kot vsi drugi izdelki, ki niso ustrezne kakovosti (npr. ...prikaži več pakirana živila, na katerih je plesen). Ni mi pa jasno, zakaj je legalno konopljino olje, konopljini proteini, in še marsikaj drugega konopljinega, ni pa legalna marihuana in pa gojenje konoplje v lastni režiji (za npr. proizvodnjo v zgoraj navedene legalne stvari).

  • Pepe007 11:54 25.november 2014.

    Legalizacija ni čisto zlato. Imamo legalizirano lokalno drogo, to je alkohol. Nek delež ljudi ima z njim resne težave in postane odvisen, čeprav gre za izbrane pridelke narave. Enak problem je pri marihuani. Ne gre zato, da je prepojena z ...prikaži več drugo drogo. Gre preprosto zato, da nekateri zaradi genetskih predispozicij postanejo odvisniki in bolniki.

  • CommonSense 12:31 25.november 2014.

    http://bit.ly/1r9oibZ

  • Jose Bulgaras 13:40 25.november 2014.

    @Miho da ti odgovorim na vprašanje: konoplino olje in ostali izdelki iz konoplje so legalni, ker so narejeni iz industrijske konoplje ta pa je pri nas legalna in jo tudi kmetje lahko gojijo.Lep pozdrav,

  • Jose Bulgaras 13:40 25.november 2014.

    torej legalno je vse iz konoplje kar ne vsebuje THC-ja.

  • frogstomp 14:06 25.november 2014.

    a lahko prosm debile, da se dotikajo čimmanj stvari v lajfu, ker zajebejo sceno za vse ostale. ne se usedat za volan ker boste nrdil pizdarijo in bo cel narod teroriziran pol. ne pohat jointov ker se vam zmeša in ...prikaži več pol folk vse hašišarje grdo gleda.

  • miro 14:10 25.november 2014.

    kolikor vem se lahko seje konopljo a samo industrijsko in pod določenimi pogoji

  • mph 14:31 25.november 2014.

    @pepe007, enako velja za veliko zdravil in še marsičesa. Kdor se želi zadevat se bo s painkillerji ali pa s čemerkoli drugim, .... taki zakoni kot so, pa onemogočajo ljudem, da bi jo uporabljali za zdravje in zdravljenje. In kot ...prikaži več si napisal, če je alkohol legalno dovoljen (pa nima nobenih pozitivnih strani), ne vem, zakaj ne bi bila še konoplja s thc, ki pa jih ima ogromno. No, mimogrede, da ne bo pomote, nimam nobenih težav, da bi jo moral konzumirat in je še nikoli nisem v življenju, poznam pa kar nekaj ljudi, tudi z npr. multiplo, ki jim izjemno pomaga, vsaj pri lajšanju težav.

  • ennanova 13:07 25.november 2014.

    Konoplja pri neozdravljivi bolezniImeli smo priložnost spoznati se z zakonskim parom iz Švedske, ki sta na povabilo društva ONEJ, prišla na sejem Narava - zdravje in z nami delila svojo zgodbo. Soočata se z zelo redko in neozdravljivo boleznijo. ...prikaži več Z uporabo konopljine smole se je stanje izboljšalo. Žal pa zaradi rigidnih zakonov zakonca razmišljata o selitvi iz Švedske.Slovenski bolniki pred kamero ne želijo, saj bi s tem tvegali, da utrpijo posledice, ki jih narekuje naš zakonhttp://za-misli.si/subkultura/1980-konoplja-pri-neozdravljivi-bolezni

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.