Magazin /magazin/odnosi-in-prosti-cas
166 ogledov

Kaj morate vedeti o debeluškah?

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jozicamurn 23:02 26.julij 2016.

    +++, moj sin pravi da je zunaj tako, da so debele preveč samozavestne in enostavno umislijo da so lepe in da lahko imajo "vsakogar". Pika na i je še to, da jim doma starši ali družina govorijo da so ravno ...prikaži več pravšne in da so princeske, pa v realnosti ni tako. Redko kdaj se vidi lepa in simpatična debeluška, vse imajo kar visok standard kot če bi bile npr. miss universe- Glede moških želijo da so lepi, šarmantni, visoki, mišičasti itd., torej totalno nasprotje njih samih. Morajo spustiti standarde pa bo in se zavedati da so pač debele, ker če ne odpotujejo v svet zanikanja in res mislijo, da bodo dobile španca iz telenovel. Sanjajte.

  • Vesna Dolšak 00:35 27.julij 2016.

    Obstajajo simpatične debeluške in nesimpatične debeluške. Nekaterim moškim so všeč tudi malo bolj zaobljene ženske, nimajo vsi radi špičastih in koščenih "lepotic", ki glodajo le solato in korenček. Nekaterim moškim je všeč, če ženska tudi dejansko je kaj konkretnega. Ni ...prikaži več nujno, da je ženska debela, če ni ošpičena ko prekla. In ni nujno, da je grda, če ima par kil več kot so splošno znani "standardi" o teži. Pomembna je tudi karizma, energija, urejenost, karakter. Ni vse v kilah. Čeprav nekatere debeluške pa res pretiravajo. Obnašajo se, kot da so zelo samozavestne, čeprav se človek vpraša zakaj so, kajti njihov videz ni niti malo simpatičen, saj se ne znajo obleči primerno svojim kilogramom. Špeh, ki visi čez pas hlač ali bele legice, skozi katere se šajna špeh in celulit, čez pa kratka majčka, izpod katere kuka odvečno salo na trebuhu, to ni ravno prijeten pogled.

  • Vesna Dolšak 00:37 27.julij 2016.

    Kje pa piše, izRODEK, da mora debele punca imeti debelega fanta? Nekaterim šlank fantom so všeč malo bolj obilne punce. In nekaterim suhicam so všeč moški, ki jih je nekaj skupaj, ne pa ošpičeni in suhljati.

  • Vesna Dolšak 00:38 27.julij 2016.

    Jozicamurn, mogoče je pa ta njihova samozavest le navidezna in zaigrana? Mogoče se si s tem, ko se pretvarjajo, da so samozavestne in osvajajo "lepotce" le dvigujejo svoj nizewk ego in samopodobo?!

  • AnzeSmolej 07:01 27.julij 2016.

    NE VERJAMEM nikomur ki je debel pa da pravi da je srečen v svoji koži! Preprosto NE verjamem! Ker sem bil v tej situaciji in ni fajn! Debeli vaša dolžnost je da shujšate! Zaradi sebe in svojega psiho-fizičnega zdravja! #FatShaming !

  • izRODEk 20:39 26.julij 2016.

    Vedno me bega ta samozavest debelih punc. Kul, če vam je všeč, da ste takšne, kot ste. Ne razumem pa, zakaj se toliko debelih punc ogreva za toliko suhimi moškimi. V vsakem primeru navijam za zdravje - najboljša orientacija, kaj je prav.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.