Avto
56 ogledov

Kaj pravite na zastonj tuš sredi ceste?

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zcmr 08:24 11.oktober 2013.

    V tej gnili imamo gnile ceste , Katastrofalno stanje na smrtno nevarnih cestah se odraza na tusiranih pescih, ko se bo sivilija alencica odlocila zaceti popravljati makadamske ceste enostavno tusa ne bo vec. Dokler samo kradejo vedno visje cestne taxe bodo pac tusi.

  • mrVragec 07:44 11.oktober 2013.

    v tem primeru lahko policija izda plačilni nalog za neprilagojeno hitrost, ker pa se jim plačilnih nalogov ne da pisat raje rečejo, da se naj pešci izogibajo takšnih predelov pločnikov. Super še kakšna taka pametna, naj se vozniki ...prikaži več izogibajo prometnim nesrečam in potem več ne bomo potrebovali policije ....

  • Dejan+ 07:59 11.oktober 2013.

    je pač moderno udrihat čez avte in avtomobiliste in jih omejevat na vse načine, hkrati pa pomilovat uboge pešce. praktično pa pametnjakoviči izvolite no primerjat hojo po pločniku ali vožnjo po mestnem prometu . Bi reku da je hoja bistveno ...prikaži večo manj zahtevna in če pešec ne opazi luže in možnosti, da ga vozilo zalije, kako naj to potem pričakujejo od vsakega voznika ? opazujte voznike - ob že itak zahtevni vožnji v rokah telefoni, cigareti, pogovori z sopotniki, opazovanje prometa, da ne rečem da najdeš za volanom tudi mal neprisebne - omamljence in starejše, poleg tega posebejob slabši vidljivosti sploh ni čudno da luže voznik ne vidi, mali voznik , posebej voznica, iza armature oziroma volana komaj vidi čez pokrov motorja, kaj šele nekam v tla . . . . ne ne, skrb da ne bo zalit je v glavnem peščeva

  • Izudin 09:28 11.oktober 2013.

    Velikokrat so ceste krive in ne gre za objestnost voznikov. Jaz sem nekoč zalil enega pešca, pa je tip začel krmentit in preklinjat, meni se je smilil, zato sem se ustavil, dal v vzvratno, da bi ga peljal kamorkoli je ...prikaži več že bil namenjen, pa se me je siromak prestrašil, ker je prej robantil, zato je najverjetneje mislil, da me je to zmotilo.

  • zcmr 10:56 11.oktober 2013.

    Ne balkan _ tu je gnili balkan !Balkan je v Romuniji in Bolgariji ki so nas ze prehitele.

  • Igor Đukanović 11:00 11.oktober 2013.

    Pogosto se da narediti več, kot izgleda na prvi pogled. Po dežju so mariborske ceste polne mlak - zaradi luknjastih cest. Luknje so praviloma takoj ob pločniku in avti tam nimajo kaj za voziti. Zato sam takrat (čeprav ni dežja) ...prikaži večja) držim dežnik nad lužo. Močno dvomim, da mi bo kak kreten dežnik z avtom izbil, saj bo sam imel več škode na avtu. Kulturni vozniki pa itak vozijo pošteno dovolj daleč okoli mlake.

  • Igor Đukanović 11:04 11.oktober 2013.

    Že v avtošoli smo se učili, da smo lahko kaznovani za vožnjo skozi lužo, če poškropimo pešca. A praviloma policije ni zraven. Niti desetih prič... :(

  • stela 07:48 11.oktober 2013.

    Temu, ki so ga že tolkrat zalili: "ta pameten odneha" ...jaz se raje umaknem, kot da bi čakala, da bo avtomobilst izkazal svoj bonton....pa včasih ga niti ne more...luža čez pol cestšča nasprot vozila....kaj nej?

  • loki 08:29 11.oktober 2013.

    ker primitiven komentar, poln neumnih izgovorov. v konkretnem primeru je največji problem v slovenskih cestah polnih lukenj, kjer se zadržuje voda, tako da je težko krivdo valiti na udeležence v prometu, pa naj bodo to pešci ali vozniki. v ...prikaži več vsakem primeru pa ne gre čez tiste, ki jim je zalivanje pešcev v užitek in to počnejo namerno, sploh v zimskih časih. tako obnašanje je nedopustno!

  • KOJAK 08:31 11.oktober 2013.

    Ma daj ne nabijaj in ne išči izgovorov. Ceste so v skoraj vseh državah enake, različna je kultura voznikov, ki je v Sloveniji porazna. Nemčija ima tudi luže po cestah, ima avtoceste brez odstavnih pasov, na določenih delih avtocest ni ...prikaži več omejitev hitrosti pa se je tam čudovito voziti, pri nas je pa balkan... kar dokazuje tudi precej komentatorjev s svojimi izlivi.

  • Oxxo 09:42 12.oktober 2013.

    Ob pogojih, ki nam jih daje država in to = luknja na luknjo, valovita cestišča s kolesnicami in udarne jame - se voznik nima več kam umaknit. Ko pada dež in so te luknje in jame polne vode - jih ...prikaži več niti ne vidiš, ko je že prepozno.Torej ni vse odvisno od etike voznikov ampak tudi od (katastrofalne) cestne infrastrukture, ki jo država več ali manj rešuje z malo lopatico in hladnimi asfaltnimi krpami z rokom trajanja 24 ur.

  • Oxxo 09:45 12.oktober 2013.

    KOJAK - in ti primerjaš nemške 4...6...8- pasovne AC z našimi? Ti bom dal balkanski komentar: bumb***

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.