Slovenija
957 ogledov

Kaj storiti z delnicami, ki so malo vredne

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Thomy 11:50 27.september 2016.

    Sem upal, da mi bo ta članek povedal, kaj naj storim z mojo eno (1) delnico Modre Linije holding, pa mi ni. Prav razumem, da je najboljše, da ne naredim nič in da bo brez mojih stroškov in nevšečnosti izpuhtela?

  • Thomy 15:11 27.september 2016.

    Hvala za odgovor.Vem, da članki niso ravno za mene. Zahvaljujem se vam za odgovor, čeprav v začetku zveni zelo neprijazen.Napisal sem le pomislek, da na več koncih berem članke pri iskanju obrazložitve "kaj se zgodi če nekdo ne ...prikaži več stori ničesar", pa zaenkrat nisem še našel. Mislil sem, da bo kak drugi bolj ozaveščen bralec morda odgovoril. Vesel sem, da je to storil zelo prijazen urednik. Še enkrat hvala.

  • korisnik_362 13:19 27.september 2016.

    Težko napišemo članek ravno za vaš konkreten primer, še manj se odločimo namesto vas. Različni ljudje se v isti situaciji odločijo različno. So na pa v članku natančno opisane različne možnosti. Tečaj na borzi je šest evrov, jaz bi šel ...prikaži več na vašem mestu na bližnjo pošto in vprašal, če jo lahko prodam in vložim denar v vzajemni sklad. Lahko pa se sprehodite do KDD in se delnici odpoveste, če ne boste storili nič, pa ne vem, ali boste morali plačati sodni depozit. Najbrž v zadnjem času niste prejeli dividend, tako da bo sodni depozit za vas brezplačen, tako da je možnost tudi, da ne naredite nič.

  • Tone Novak 20:57 02.oktober 2016.

    Pozdravljeni, mogoče mi vi lahko podate kak nasvet kaj napraviti v primeru delnic ELMA TT G, namreč moja mami ima 72 let in je lastnica 14 teh delnic, ki jih je dobila kot nadomestilo za odpravnino ob upokojitvi.Kaj napraviti, ...prikaži več da bi bilo najbolje za njo in bi bila vsaj na pozitivni nuli, če že nebi mogla nič iztržiti za njih?Že vnaprej se vam zahvaljujem, če mi boste lahko podali kake koristne informacije.LP Tone

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.