Svet
10302 ogledov

Kako se je znašla v njegovi postelji, se ne spomni

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • d99351bd01efe321facdfd4a346d614350f9d28a 16:26 10.julij 2018.

    star pregovor---- baba pijana rit prodana

  • jozicamurn 11:48 11.julij 2018.

    Prvo je v takšnih primerih priporočljivo pogledati za prepovedane posiljevalne droge v telesu, če se ugotovi da so, potem soditi posiljevalcu, če pa teh ni, si je pa sama kriva. Kaj pa pije, če ji škodi in če izgubi razumnost ...prikaži več ter presojo. Večkrat sem videla, kako mlada dekleta flirtajo in dajejo znake za sex, potem pa jokajo ko ga fašejo in za vse krivijo "alkohol". Nekatere ne pijejo, pa potem ko naredijo kak spolni akt, trdijo staršem/prijateljicam, da je to naredila zato, ker je bila opita!

    • jozicamurn 11:50 11.julij 2018.

      Liberalna nesnaga retardiranih lgbt anomalij in zahodnih bolanih sprijencev bo iz naših otrok naredila lažnivce in prostitutke. Poslušajo tujo sprijeno glasbo, oblačijo se kot prostitutke, pijejo kot žolne na zabavah in se slačijo, imajo preveč makeupa in želijo si celo ...prikaži več v dvoje ali troje, to so te zahodne vrednosti retardiranih liberalnih sprijencev o katerih govorim. Kozmetična industrija in sprijena glasba pa cvetijo.

    • igorgeus 22:03 11.julij 2018.

      Verjetno jo je po tvojem dovoljeno posilit, ce flirta, poslusa napacno glasbo, narobe pogleda ali se komu nasmeji. Potem je dovoljeno tudi koga okrog kepe, ce grdo pogleda ali se po mojem menju neprimerno pogovarja na javnem mestu. Kletvice na primer.

    • jozicamurn 00:51 12.julij 2018.

      "igorgeus", odstrani se liberalna pošast s tvojimi čustvi, kjer misliš da imajo te frajle vse prav kar govorijo. Večina jih pač laže, da rešijo svoje pohotne liberalne bolane riti in da v očeh drugih ne zgledajo kot nevzgojene prostitutke, ker ...prikaži več kaj bi rekli njihovi starši na to? Če so liberalni starši, ne bodo nič rekli, medtem ko normalni starši bi jo tako žvajznli, da je sploh prišlo do tega in da se je pustila v nekaj takega. Razlika.

    • igorgeus 12:23 13.julij 2018.

      Liberalci so ti dali volilno pravico, izvenzakonsko skupnost in izenacili pankrte z ostalimi otroci, pa se marsikaj, tako da se jim lahko samo zahvalis.

    • jozicamurn 11:50 14.julij 2018.

      Liberalci so mi dali volilno pravico? Ne, volilno pravico smo si pridobili sami normalni ljudje kot večina, ne mešaj "odprtost za sprijenost in hiv bolezni analne zoofilije" z večino. Hvala.

    • igorgeus 20:10 14.julij 2018.

      Brez liberalcev ne bi tu pisala, ker bi rojevala ali pa kuhala. Volilno pravico v tej drzavi pa so ti dali pravzaprav komunisti. In to med prvimi v evropi. Zdaj pa v jok in na drevo, pa zgodovinsko knjigo zraven.

    • jozicamurn 20:59 14.julij 2018.

      Kaj je pa groznega v rojevanju in kuhanju? Volilno pravico pa smo si izborili normalni ljudje kot vecina, sigurno mi jo niso pedri ali lezbijke senkali, ker v tistem casu jih ni bilo toliko kot sedaj, pac virus liberalnih lgbt ...prikaži več freakov se je siril eksponentno skupaj z drogami. Tebi priporocam obisk ustanov za rehabilitacijo anomalij, saj vidim da jih podpiras tako kot muslije z invazijo v nas prostor.

    • jozicamurn 21:00 14.julij 2018.

      Liberalci hocejo ukiniti normalnost rojevanja in kuhanja, seveda oni raje plačujejo nadomestne matere in imajo "belo trgovino", kuhajo pa ne znajo ker so prevec zabiti za to.

    • igorgeus 21:10 14.julij 2018.

      Tud prej so bili, samo so se skrivali. Vidim da podpiras enoumje in sovrastvo do vseh razen sebe, pa se nerazgledana si. S takimi ne debatiram.

    • igorgeus 21:11 14.julij 2018.

      Pa se pluse si talas sama :D

    • jozicamurn 10:59 15.julij 2018.

      igorgeus, nikoli si jih ne talam sama, pa cetudi bi si to ni v tvojem pederskem zanimanju kaj jaz delam in kaj ne, tebi naj bo zanimanje kako cim manj obremenjevati kirurge s šivanjem tvoje liberalne bolane riti.

    • igorgeus 18:38 17.julij 2018.

      S takimi prebivalci, ni cudno da vsako leto 10000 ljudi spoka v tujino. V taki zatohli drzavi je vedno tezje zivet. Cloveka zamika, da bi uvedel teste pismenosti po ameriskem vzoru za poslovno sposobnost. Po cem pa ti sklepas, da ...prikaži veča sem peder? Kaj pa ce sem zenska? Sem potem lahko vseeno peder? Idi dat za maso za liberalce, ker lahko tu gobcas in zalis, v konzervativnih casih bi te moski gospodar naklestil, cim bi lape odprla. Fuj, sramota.

    • jozicamurn 19:48 17.julij 2018.

      Ce si zenska si liberalna prasica, ki zagovarja mix z zamorčki in si proti lastni kulturi in proti-družinsko nastrojena. Kakorkoli, če si skupaj z lgbt anomalijami in musliji, potem kar popokaj v tujino, takšnih ne rabimo tukaj. Naj bolezen anomalij odide za vedno.

    • igorgeus 10:53 19.julij 2018.

      Kdo si ti, da boš govorila drugim kako živijo? Če te mika fašizem, spokaj na madžarsko ali hrvaško. Slovenijo pa prepusti Slovencem.

    • igorgeus 10:55 19.julij 2018.

      Janičarji ste vedno najbolj divji

    • jozicamurn 14:22 19.julij 2018.

      Kakšni "janičarji"? Če govoriš o "Srbih" je to tako, janičarji so bili temni Turki in odnesli so v Turčijo "bele otroke" kot davek, te beli otroci so jim polepšali temno raso, da so Turki sedaj veliko lepši. Če si predstavljaš ...prikaži več so toliko let janičarji to delali in v tem času so jim te beli otroci večinoma Srbi kot "kasneje vojni heroji sultana, ki so bili poslani na front" lepo osemenjevali njihove Turkinje sredi Turčije, ki so rojevale njihove otroke. 400-500 let so se razmnoževali s Turkinjami.

  • Žurnalček 12:24 12.julij 2018.

    Pol se tud vložka ne spomni !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.