Slovenija
5789 ogledov

Kaos v Desusu: Cinca tudi njihov minister

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Mary_Buchholtz 20:06 16.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. ... >>>>>> www.MagnifyIncome.Com

  • Friderik1950 18:23 16.december 2020.

    Pravzaprav smešno žalostno. Nepojmljivo je, da je Janša ob svojem twitanju pozabil in premalo pazil na Aleksandro kot ključno figuro, da skupaj ne naredita kake neumnosti, na katere so prežali politični mrhovinarji. Sedaj je malo pozno, čeprav obvladuje Sovo, vojsko ...prikaži večko in policijo, se bo s težavo 'znebil ' Korla, ali pa, kaj pa vem? Glede na položaj, morda čez noč. Vsekakor so njegove politične veščine na preizkušnji.

  • ipsilon 18:31 16.december 2020.

    Tudi državljane predvsem upokojence pri g. Erjavcu moti : 1. oddaljevanje od EU in približevanje Moskvi 2. Pišimevuhovstvo , kar se pravic in dolžnsti do upokojencev, ki so ustvarili to blaginjo, ki so jo v preteklih letih predvsem levo usmerjeni ...prikaži veči tajkuni pokradli. 3. Sklepanje zakulisnih dogovorov mimo članov DESUS- nič nobeden ne vpraša članov- v njihovem imenu odločajo tisti, ki so bili v enostrankarskem sistemu deležni koristi in visokih položajev v družbi.

  • Avatar ovca
    ovca 17:34 16.december 2020.

    Podgorsek,se ne mores odlepit od 🤑🤑🤑. "Podgoršek z vidika svojega resorja ocenjuje, da ima aktualna vlada posluh za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter sprejema ukrepe, ki jih predlagajo za pomoč tem sektorjem."-citirano. Narod tega ni opazil. Torej nastej,kaj konkretno so ...prikaži več vladniki prisluhnili in kaj konkretno ste naredili. In,seveda,povej brez floskul,ampak konkretno!

    • Žvižgač 17:48 16.december 2020.

      Ker so tako dobri na področju kmetijstva jim rejci prašičev in govedi sporočajo, da jim je tako lepo kot še nikoli prej.

    • Pikolo 17:54 16.december 2020.

      Seveda, prsti v marmeladi so sladki in mamljivi.

    • Jambor 22:41 16.december 2020.

      Ovca je žival,ki zaupa svojemu"pastirju",jo vodi čredni nagon,daje volno,meso,mlek.. in glasove na volitvah. Ker evolucija napreduje, je zraven napredovala tudi ona.Zaposlila se je kot"piarovka" nekoga(ne zamenjat besede z pijavka, gre za različni vrsti,ki pa imata sorodna nagnenja).Ovca je namreč ugotovila,da ...prikaži več se je boljše pritoževati zaradi zaprtih frizerskih salonov,ukrepov,vstat ob 11.uri ... in za isto plačo ni treba dat mesa,volne,mleka,.. to je naša avtohtonaOvca-plačana Ovca.Zaščitena!

    • Avatar ovca
      ovca 08:16 17.december 2020.

      Jambor,ko probas opisovati mene,opisujes sebe. Nisem jaz tako,kot tvoj ljubi firer ali pa ti,ki imata zakljuceno os + 3 mececni tecaj - ti blejanja brez mozganov,firer pa igranja mao-a.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.