Avto
2249 ogledov

Kdaj imate največ možnosti, da vas ustavijo zaradi vinjet

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar olor
    olor 13:40 20.januar 2016.

    Nekje sem slišal, da ne smeš imeti več vinjet nalepljenih na v. steklo. Očitno jih lahko imaš.

  • Pingo_Sok 13:56 20.januar 2016.

    Odstranjevanje odsluženih se izplača, saj se bodo sicer nadzorniki med poplavo nalepk še prej odločili, da vas povabijo k robu ceste in preverijo, ali imate nalepljeno aktualno.Bralno razumevanje...

  • Boris Odreitz 14:31 20.januar 2016.

    Če bom imel novo vinjeto starih ne bom namenoma odstranjeval Sicer se pa po AC itak ne vozim če nimam vinjete. Pa jim bom čas odžiral in jih motil na vse kriplje ko bom imel vinjeto !To je ...prikaži veče samo polnjenje proračuna nadzorniki so pa samo lutke nekaterih !

  • Pepe007 14:53 20.januar 2016.

    Pravi reveži se povsod po svetu držijo predpisov. Tudi pri nas. Konec koncev so še obvozne regionalne ceste.Mogoče si ti revež (v zgornjem nadstropju), ker bi povozil nekoga, ki za 600 ali 700 € hodi v službo in dela ...prikaži več tisto, kar mora za ta denar.

  • draman 07:27 21.januar 2016.

    Vsi slovenčki znamo samo jamrat pa šinfat. Enkrat bi bilo treba totim pijavkam ki nas kao vodijo,mislim kradejo naš denar, REČT DOST JE IN IT NA ULICE PA KAJ NARDIT ,MI PA SAM JAMRAMO. V zgodovini je znano da brez ...prikaži več žrtev v takih primerih ne gre rešit zadev,potem pa bi vsak od teh mrjascev tuhtal kaj ga bo doletelo,če bo delal proti volilcem. Nikoli nebo boljše,dokler nebodo začeli odgovarjti in bili kaznovani za svoja dejanja,kot mi navadni ljudje. Pa lep pozdrav hlapci.

  • Dare Dado 13:03 16.februar 2016.

    ne rabim te gnile vinjete za te gnile avtoceste, prej pridem po stari cesti

  • h3o 14:47 20.januar 2016.

    proračun pa praznijo nenasitni prašići, ki si pomotoma nakazujejo dodatke, dokler jih ne odkrijejo- ko jih pa odkrijejo, pa začnejo močno kruliti (nerazumljiva govorica, izgovori in zavajanje). Bližajo se protesti, oziroma parlamentarne koline...

  • h3o 14:24 20.januar 2016.

    zavarovanje letna dajatev, vinjeta, skupaj 500 EUR. In sedaj si prestavljaje mamico ki še za poli salamo nima, da naj hodi na vlak s kolesom ali kar pešaka. stroški so tako visoki, da bo potrebno odreti kakega prepožrešnega kravatarkega prašića, ...prikaži več ki ima na račun naših kurtčevih dajatev tako visoko plačo, banda!!!

  • Boris Odreitz 14:29 20.januar 2016.

    Tisti ki nima vinjete ali pa si kupi le tedensko, po tem takem že nima denarja za letno vinjeto kaj še le za manjšo. Ljudje smo čedalje bolj revni in obubožali. Pa kak kretenizem . Darsovci pa ;!če je ...prikaži veče človek itak vidi z kakim vozilom se gko pelje, kako je oblečen, in tudi po ostalih kriterijih se revna oseba takoj prepozna. Takih ne bi smeli globiti in maltretirati niti pod razno. Sicer pa. če bi videl darsovca da ravno reveža maltretira ga na licu mesta povozim !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:34 20.januar 2016.

    Nevem zakaj rabmo imet te nalepke-vinjete. Na Madžarskem imajo to veliko bolj urejen. Lepo kupš virtualno vinjeto vezano na tvojo registrsko. Preverja se pa enostavno tako da se pogleda registrsko tablico in če je virtualna vinjeta kupljena. Pa nimaš pol ...prikaži večl zafrkavanja z odstranjevanjem vinjet, pa ne rabš razmišljat o lepljenju če si pravilno nalepil al pa če si uporabil pravo lepilo al pa če si dal vinjeto na primerno mesto. Registrska tablica za vozila je ravno tako kot osebna izkaznica za ljudi.

  • McClain 21:56 20.januar 2016.

    ja,Madzari so itak 15 let pred nami, tako da nekje 2030 leta bi pa mogoce ze slo. Se prej je treba poskrbet za izpad dohodka tistega ki tiska in se tistih ki se zraven napajajo... Pri virtualnih se nic ne ...prikaži več tiska in bi jih nekaj obubozalo... Slovenija moja dezela... :-(

  • McClain 21:57 20.januar 2016.

    v Avstriji menda res samo dve , pri nas lahko imas celo zbirko. Eni jih imajo...

  • Žurnalček 17:51 21.januar 2016.

    Zakaj bi imel sploh vinjeto ? Za po LJ jo ne rabim , za na morje tudi ne , ker je cesta proti Metliki čist v redu , za v Piran je pa itak poleti toliko zastojev , da si ...prikaži več prej po stari cesti. Lansko leto sem šel 4x do NM in za to porabil 3 ure več časa, kar je 15 € proti 110 €.. Tudi letos je ne rabim , šel bom 3x v NM in verjetno 1x v Planico . Mnogi , ki se jim pač mudi , sploh ne znajo več pridet po starih cestah na določene cilje , da o spoznavanju krajev i pokrajine sploh ne govorim !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.