Avto
272 ogledov

Kilometrski nateg za nekaj evrov

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • gec 17:38 22.oktober 2011.

    jebem ti mater vsevedo,kako da ti ne napoveš konec sveta,ko si tako pameten!!!

  • mirko 09:06 22.oktober 2011.

    Kolikor vem se ravno pri starejših avtih ne izplača delat rednih servisov, ker so oderuško dragi. Drugič je cena starejših avtov nižja in je razmerje med rednim servisom in ceno avtomobila toliko slabše. Praviloma redni servisi starejših avtomobilov stanejo dosti ...prikaži veči več kot pri mlajših letnikih, kar je logično. Nenazadnje pa kolikor vem, na nobenem rednem servisu ne kontrolirajo ali je bilo na avtu narejen nepooblačen poseg v satanje kilometrine. Sicer je pa spreminjanje kilometrine redna praksa preprodajalcev rabljenih avtomobilov, kar že itak vsi vedo že dolgo let.

  • TRX 09:41 22.oktober 2011.

    1.avto star 6 let, je v najbolj zrelih letih in še ni tako star da se nebi splačalo delati rednih servisov, sploh pa če gre za avtomobil ki je omenjen zgoraj v članku ker sodi v srednji razred ... <br ...prikaži večr />2. Ne konrolirajo stanja kilometrine, amapk ob vsakem vnosu servisa v servisno knjigo je vneseno tudi takratno stanje kilometrov3. za vw vem, da se da preverit zgodovino vozila pri pooblaščenem serviserju,(razen če je vozilo slovenskega porekla in hkrati letnik 2005 ali mlajši->za te še ni evidence), povedo ti pa vse, od tega kdaj, kje je bil avto na servisu, koliko časa je bil na servisu, kaj je bilo zamnjano, če je bil kdaj karamboliran, barvan itd... lp

  • McClain 11:42 22.oktober 2011.

    Namesto da stalno na pamet pljuvate po Zmeriki, ki ima zgodovino rabljenih vozil npr. urejeno ze iz osemdesetih let, se raje skoncentrirajte na silne prevare pri nas. boste imeli vec od tega. Drzava nas sili delat homologacije, ki so bile ...prikaži več za Evropo ze narejene, da nam le spulijo se nekaj evrov, za nas kot potrosnika pa jim je ravno do Beograda. Skoraj vsak avto iz tujine ima prevrtene stevce. Nekje med Sačlzburgom in Ljubljano jim prevozeni kilometri cudezno padejo iz 300.000 na 120.000. Balkan pac, zato so iluzije po zgledovanju po kaksnih Svedih na primer brez veze. Ker Tunguzija je Tunguzija, Svedska Svedska, Balkan pac Balkan in bo za vedno Balkan. V Ameriki sem narocil Car Report in sem dobil za 200 Evrov DETALJNO POROCILO in 120 fotografij, ki so odrazali dejansko stanje avta. Zadeva je bila 99,9% kompatibilna z resnicnostjo, ze opis od prodajalca pa vsaj 85-90% tocen, kar se ti pri nas skoraj ne more posrecit. Spet tista o Balkanu...

  • Klemen Magister 13:20 22.oktober 2011.

    Če je avto brez servisne in novejši letnik (kot je že nekdo omenil), se splača it po nadomestno servisno knjižico, ki se jo dobi na vsakem uradnem servisu (vsaj za VW je tako) če je avto v sistemu! Najde se ...prikaži več kar nekaj avtomobilov (večinoma ITA porekla) ki niso v sistemu in pa imajo čudežnih 90k km. Načeloma se je vsakega avta iz ITA priporočljivo izogniti če pa že pa preverit do zadnjega detajla(km, debelina laka, kit, letnice stekel!, varjenje karoserije itd....) Moram pa še povedati da tudi servisna knjižica ne pomeni prav dosti več, ker imaš zelo veliko možnosti da naletiš na ponarejeno!!! Včasih se splača poiskati kakšen kontakt od podjetja ki je vpisan v servisni in povprašati o avto, če podjetje sploh OBSTAJA vam bodo verjetno pripravljeni povedati vsaj ali je bil avto tam servisiran.Namig za žurnal24: Priporočam ogled avtomobilov na tako imenovani "Letališki" !! :DLp!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:06 22.oktober 2011.

    Pa to nategujejo samo tiste vodenoglavce,ki po vsej sili hočejo kupit rabljenega švaba,saj je kao najboljši in najlepši.Resnica pa je čist drugačna!

  • josko 12:24 23.oktober 2011.

    Jaz prodajam 10 dni že avto ki je pač OPEL in ne BMW, servisna urejena, 1. lastnik, redni pooblaščeni servisi, avto tipi topi, pa nihče ne kliče...slovenske oči so pač toliko nekritične da sami sebi lažemo, tudi ko zgleda kaj ...prikaži več tako sumljivo, kot je ''izgubljena'' servisna knjiga. Vsakdo bi vozil passata, ''nek se vidi raskuš''. To pa je drago. Sodelavec se mi smeji v smislu: ''Ja kako pa nisi prevrtel par kilometrov?'' To ne delajo le trgovci z rabljenimi vizili, pa mulci, sumljivi že na prvi pogled, to počnejo 50 letni očetje 2 najstnikov in brez občutka krivde prodajo takšen avto drugemu najstniku za prvi avto ipd. Nekaj zlatih pravil nakupovanja rabljenih vozil:1. Kupi od 1. lastnika, zahtevaj vso dokumentacijo.2. Preveri na servisu, ki je izvajal servisne preglede, da potrdijo vnose v servisno knjigo.3. Avto odpeljite na pooblaščeni servis, plačajte nekaj 10 EUR, da za vas opravijo pregled vozila. Tam bodo zelo verjetno ugotovili tudi mahinacije s kilometri. (vsaj

  • Žurnalček 12:37 16.januar 2012.

    Razlike so v načinu vožnje posameznega vozila. Iz D se uvažajo mlajši letniki , ki so bili večinoma voženi po AC in imajo zato ogromno km, vendar na sklopih avtomobila se jim to ne pozna, razen pri zavorah in ležajih. ...prikaži več In na to tudi igrajo. Obrabi vozila najbolj škodi štart hladnega motorja. Ko je motor enkrat topel praktično nima veze kolko časa dela. Najslabši so tisti , ki v eno smer delajo 2- 3km vsak dan. Km na števcu niso merilo obrabe avtomobila !! Če bi moral ugibati , kaj je šlo narobe pri opisanem slučaju , bi rekel da verjetno KATALIZATOR , zavorni diski ,servo clinder ali ležaji . Šverceri se uštejejo večinoma pri katalizatorju, ker on crkne na moto/ure in ne na km. Strošek zamenjave je pa tako velik , da raje spustijo ceno za 2000 jurja in napišejo ugodno!!

  • TRX 07:55 22.oktober 2011.

    dekle drago, boš rekla da sem sedaj general ampak, kupovat avto tako visokega letnika, brez potrnjene servisnje knjige z opravljenimi vsemi servisi je velika velika neumnost in naivnost ! napake se pa (žal danes) drago plačajo .

  • privat 08:21 22.oktober 2011.

    kako drugače hitro zaslužit??

  • astro123 07:26 22.oktober 2011.

    Komentar avtorju: nemško avtomobilsko združenje je adac, ne ada

  • Žurnalček 12:21 16.januar 2012.

    gec@ a ti biznis kvarijo !Možda imaš koju dobru, al pazi dobru II dizel sa do 122.000 hiljade km!

  • maneken 10:17 22.oktober 2011.

    Slovencem pride vedno 30 let prepozno. V deželi laganja, nedelujočega sodstva, goljufij na vsakem koraku in nizke medčloveške kulture je to vendar normalen način poslovanja. To je pravo masovno goljufanje: pojdite h kateremukoli trgovcu, ki uvaža avtomobile in jih prodaja ...prikaži več pri nas, vsi avtomobili bodo imeli okrog 120-130.000km. Seveda je kakšna izjema.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.