Avto /avto/avto-nasveti
50263 ogledov

Klasično navigacijo lahko vržete v smeti

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Protoncek 13:43 09.avgust 2017.

    Seveda se logično predpostavlja dvoje: 1.)da imajo res vsi ljudje danes pakete z bogato količino prenosa podatkov ter 2.)dejstvo, da je res vedno in povsod na voljo vsaj signal 3G, še raje LTE. Ne eno ne drugo ni res, tako ...prikaži več da se offline navigacijo ŠE KAKO splača imeti.

  • OneCent 07:29 09.avgust 2017.

    Čez Garmin ga ni! Dela zanesljivo ure in ure in se ne pregreva. Shranjenih imaš lahko na stotine točk po njihovi vrsti, shranjene imaš v naprej pripravljene poti z vmesnimi postanki, tako da sam določiš po katerih cestah se boš ...prikaži več vozil. Imaš fotorealistični pregled avtocestnih križišč, tako da se znajdeš na zapletenih večpasovnih avtocestbih izstopih. Pot lahko vmes popraviš z dodajanjem vmesnih točk. Prikazuje ti končni čas, čas do vmesne točke, razdaljo do tja. Vmes poiščeš najbližje počivališče

    • Vunny 07:31 17.avgust 2017.

      Zgornji članek je uporaben, če nimaš navigacijske naprave, ki je pa sigurno preprostejša za uporabo od zemljevida in here (here we go je samo spletna različica Garmina z pomanjkljivostmi).

  • Slehernik 12:44 09.avgust 2017.

    Ja, mobitel je do neke mere precej uporaben za navigacijo, za kaj več pa je še vedno potrebna namenska naprava; npr. obstaja Garmin, namenjen avtodomom in kamionom, kamor vpišeš dimenzije vozila, pa te potem ne vodi po preozkih cestah, prenizkih ...prikaži več podvozih itd. Poleg tega omogoča namenska naprava večji zaslon, meni se telefon z velikim zaslonom ne polni - prevelika poraba energije, namenska naprava pa nima teh težav. Potem je tu vodoodporna naprava za motoriste...

  • Matjaz Mraz 21:59 08.avgust 2017.

    Kot so pravili v JNA: Čitaj. Kartu pa pitaj seljaka

  • Avatar Džoser
    Džoser 15:21 08.avgust 2017.

    mislim ,da mi je najmanjši strošek klasična avto karta.Imam to prednost pred današnjo pametno mladino,da znam karto uporabljati,se po njej orientirati in končno jo znam brati.Dobra stran karte pa je,da se baterija ne prazni hitro niti se ne greje, potrebuje ...prikaži več samo kakšno dobro kavico ali pa brezalkoholno pivce za živce.še bolje pa je če imaš šepetalca ali pa si šepetalec sam, voznik pa nekdo drugi!

    • Protoncek 08:27 11.avgust 2017.

      No, to je sicer res, ampak če gremo v take skrajnosti, potem je iti peš bolje kot z avtom: nikoli ti ne zmanjka bencina, ni nevarnosti prometnih nesreč... Karta ti ne pokaže kje si. Poleg tega brati karto med vožnjo ...prikaži več ni ravno praktično, kaj šele varno. Torej si se prisiljen vsakih nekaj km ustavit in preštudirat karto. Z lahkoto zaviješ narobe, pa te karta ne bo opozorila.

    • Vunny 07:34 17.avgust 2017.

      Karto "brati" je dobro znati a je uporaba navigacije daleč preprosteje in natančneje. Telefon "kuri" in s tem uničuje baterijo pri non-stop napajanju ...

  • B2soraya 13:56 09.avgust 2017.

    In kaj pravijo na uporabo telefona med vožnjo oz. v prometu policisti ?!?

    • Protoncek 08:23 11.avgust 2017.

      Saj to ni uporaba telefona, ampak navigacije. Kaj pa naj bi morali reči? Saj je ne držiš na ušesu in voziš okoli... Nikjer v svetu uporaba navigacije ni prepovedana, kot mi je znano.

  • mucek4 08:35 10.avgust 2017.

    Jaz imam v avtomobilu vgrajeno google navigacijo. Tukaj potem odpade pregrevanje, polnjenje, nosilci, ... Ko enkrat izkusiš sladkost take navigacije z vsemi podatki sproti (zastoji, nesreče, obvozi), potem je Garmin uporaben ravno toliko kot navaden zemljevid. Le da zemljevidu nikoli ...prikaži več ne zmanjka baterije.

  • tonep 15:42 08.avgust 2017.

    veliko boljša je navigacija wuze, ki pa jo v sloveniji ne uporablja ravno veliko uporabnikov. velika prednost wuze je da vsak uporabnik lahko aktivno sodeluje - deli dogodke na cesti z vsemi drugi...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.