Slovenija
14 ogledov

Koalicija na skupnem nedeljskem večeru

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 11:42 23.november 2014.

    Kot da bi bral kako so Butalci širili cerkvene zidove, na las podobno.

  • ennanova 08:07 24.november 2014.

    Veliki zlom 2015Banke lahko financirajo trajnostni razvoj, javne storitve, skupno infrastrukturo in pravičnejšo delitev svetovnih virov, ne pa vojn, špekulacij in brezkončnega izkoriščanja ljudi in okolja. Kaj bomo torej storili? …http://za-misli.si/kolumne/rok-kralj/1975-veliki-zlom-2015

  • Tupamaros 11:02 24.november 2014.

    Sodeč po sliki spadajo v koalicijo ( tajno združbo) tudi sindikalisti. Lahko bi bila to zadnja večerja.

  • nostradamus 10:36 23.november 2014.

    100 dni je minilo od pricakovanega velikega poka ni bilo nic,ni ne znanja ni volje ministri odstopajo po tekocem traku se tisti kredibilni ki so v stranki se distancirajo od cerarja torej vse ze videno kot vsake volitve so nam ...prikaži več tokrat pod instant stranko podtaknili m.c. cilj pred volitvami je bil dosezen a glej zlomka drzava le se bolj tone banke iscejo novo dokapitalizacijo razprodaja in jemanje kreditov se nadaljuje torej se mi poraja preprosto vprasanje cemu ne gremo po islandskem modelu oni so izplavali iz vecje krize cemu ne postavimo tehnicne vlade dokazano bi bilo bolje kot je sedaj toliko ce-jev in vprasanj ??????? mar moramo res kot drzava bankrotirati in propasti preden bodo politki priznali da so nesposobni in da jim gre le za osebne koristi.

  • mirko 16:54 23.november 2014.

    Tehnična vlada pri nas tudi ne bi funkcionirala. Zakaj ? Ker bi še vedno kljub tehnični vladi imeli SINDIKATE JAVNEGA SEKTORJA in seveda lobije. Eden od najmočnejših lobijev so pa strici in tete iz ozadja (iz bivšega totalitarnega sistema). Kaj ...prikaži večj torej lahko ugotovimo ? Naša družba gre organizirano zelo hitro proti vse večji revščini. Če se bo tale tendenca te vlade in sindikatov nadaljevala, sem prepričan, da bo prvi od ministrov v kratkem odstopil prav Mramor, ker ne bo hotel prevzet odgovornosti za gospodarski zlom in finančni bankrot v tej državi. Dejansko krivi pa bodo v prvi vrsti sindikati, potem mlahavo predsedstvo vlade, razni lobiji (strici in tete iz ozadja) in nenazadnje tudi pravosodje in parlament.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.