Slovenija
21 ogledov

Koalicija praktično sestavljena, neznanka le še NSi

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • KLOBO 20:15 07.avgust 2014.

    ti glej svoje kako bodo do konca zafural SLO, še tisto kar ni uničila Bratuška bodo sedaj Cmera in levosučne oprode !!

  • KLOBO 20:15 07.avgust 2014.

    ti glej svoje kako bodo do konca zafural SLO, še tisto kar ni uničila Bratuška bodo sedaj Cmera in levosučne oprode !!

  • Zoroaster 21:49 07.avgust 2014.

    Slovenija - pa tudi druge države - najbolje funkcionirajo, ko večina političnih struj , kljub nasprutojočim ideologijam - deluje z namenom doseči skupni cilj. Zato bi bilo končno primerno pozabiti na delitev rdeči/črni, zeleni/temnozeleni in skupno določiti gospodarke clje te ...prikaži več države. Že vse od osamosvojitve tega nismo storili, za razliko od Švice in Avstrije. Če se v teh državah pojavi pametna ideja, je ne sesujejo apriori, iz razloga, ker je posredovana s strani črnega ali rdečega... . Torej, uspešen premier bo tisti, ki bo deloval združevalno, zmanjšal udeležbo države v podjetjih, ker to vodi v korupcijo in klientelizem in ki bo vzpodbudil privatno iniciativo

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:23 07.avgust 2014.

    Cerar kako si našel skupni jezik z SD ki podpira kadrovanje preko razpisov prilagojenih samo za točno določene osebe? ?? A zdj bomo pa gledal spet isto sranje k smo ga do zdej? Samo neko leporečje v ozadju pa en ...prikaži več kup nepravilnosti? Mislm...če bo šlo tko naprej bomo mogl spet protestirat.

  • mb 07:56 07.avgust 2014.

    če je ultimativni pogoj stranke SD je "ne" socialni kapici in nasprotujejo tudi fleksibilnemu trgu delovne sile potem pač naj gredo v opozicijožal je dandanes realnost takšna, da predlog NSi sploh ni slab. Kvečemu odličen tako za delavce kot za delodajalce

  • Žurnalček 08:16 07.avgust 2014.

    Cerar , no lepega si našel. Pa ti vidiš ,da je on v Vladi že 12 let in je tako NAJVEČJI krivec za stanje v Državi !! Če ti to ni jasno , pol bolš da spokaš kufre in greš nazaj na Univerzo.

  • vladek 08:59 07.avgust 2014.

    kameleona je že dobil,kateri bo drugi kameleon,krščanski komunisti,verjetno(NSI)

  • Tupamaros 12:27 07.avgust 2014.

    Strgana vreča našla svojo fliko.

  • Žurnalček 16:00 07.avgust 2014.

    Ta ki mi je dal minus ne zna matematike , ne x , ampak + in - .

  • Žurnalček 16:09 07.avgust 2014.

    Sem ta rdeč in vesel , da je SLS šla cugrund , samo absolutno nič nimam proti , pa verjetno nisem edini , ki bi Bogovića rad videl na Kmetijskem , kakor tudi Vizjaka na gospodarskem ampak brez njihovih strank.

  • ljimonad 17:23 07.avgust 2014.

    pa kaj tile cerkvenjaki res mislijo da so glavni? miro zahvali se jim pa naj še naprej ližejo ta zadnjo vodji največje opozicijske stranke kot so to počeli zadnjih nekaj let. sedaj pa pametnjačijo da imajo edini oni pravi program. ...prikaži več lepo vas prosim a program o število maš in verouka v šolah, to će mogoče, vse ostal pa si naj milika in njeni vtaknejo nekam.

  • Senior 18:42 07.avgust 2014.

    Zato pa hodi na mitinge!

  • Žurnalček 08:31 07.avgust 2014.

    Pejd v koalicijo z SDS , saj me je sram kaj predlagam ampak tale država se ne bo prej rešla RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR , preden ga ne pusti na suhem in z znižanjem pokojnin Penzionerjem dokaže , da se RRRRRRRRRRRRRRR ne bori ...prikaži več niti se more , niti se ne zna ,za njihove penzije ampak samo mozga državo za svoj stolček.

  • Tupamaros 07:15 08.avgust 2014.

    Asocijacija: "Slovenija se vrača 30 let nazaj. Spet bomo imeli skupščino in izvršni svet. (SZDL in CK KPS) itak nikoli nstai izumrla".

  • Žurnalček 08:25 07.avgust 2014.

    Znižanje davkov in 60.000 novih delovnih mest je taka floskula , ki si jo noben POŠTEN in v glavo normalni politik ne upa danes izjaviti , kaj šele da bi to po SLO na široko trobila in oblubljala , pri ...prikaži več tem te pa še te črnuharji gledajo naravnost v oči ! Danes politik ne more odpreti nobenega delovnega mesta , ne pa 60.000 kosa prforana , ja davke boš pa znižala sam, če boste zastonj delal , ne samo vi ampak cel državni aparat !SLO pod določeni znesek , ki ga rabi za svoje delovanje na mesec , ne more iti in zaenkrat tega zneska z davki sploh ne dosegate , ti boš pa še davke znižala. KOGA TI JEBEŠ V GLAVO in delaš blesavega !

  • mph 17:57 07.avgust 2014.

    Sem rdeč, bil bi dosti bolj vesel, če bi SDS šla cugrund, pa Nsi .... niti ne SLS. Ok za Bogoviča, ne pa za oprodo kaplarja. Pri najboljši volji se ne spomnim niti enega samega samcatega SDSovca, ki ne samo, ...prikaži več da ni koristen, ampak ki sploh ne bi bil škodljiv. Ga ni. Najbolj pa bi bil vesel, če bi zmagala Združena levica, ki je bila edina rešitev za Slovenijo, tako pa je vlak proti Grčiji krenil, zdaj gre bolj za debato okrog tega s kakšno brzino se bo premikal. Potem pa niti Združena levica se bojim ne bo več mogla dosti naredit, ko bo vlak že na meji z Grčijo. Ampak volilci so izbrali. No, bolje rečeno, ne-volilci.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.