Slovenija
22 ogledov

Koalicija: slabe terjatve na posebno agencijo

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 09:18 14.avgust 2012.

    TO SO MUTNA POSLA. SPET JE TO ENA OD OBLIK SDS FINANČNEGA MEŠETARENJA.

  • dragec 12:11 14.avgust 2012.

    mirkec, jasno je meni, ni mi pa jasno kaj bi z mojim denarjem v Modri zavarovalnici.

  • g099 12:05 14.avgust 2012.

    Citiram, se izplača prebrati in širiti... :Tokrat ena spodbudna novica:Koliko časa je Holland predsednik Francije? Dobra dva meseca. Tako dolgo,ja, da o Franciji Evropski in Slovenski mediji sploh ne poročajo več. Tudi Janševa vlada omenja zgolj še ...prikaži več Merklovo, pa čeprav ji je tudi v Nemčiji padlo zaupanje na zgolj 33%. Naši še vedno govorijo o Grčiji in Španiji, Francija in Islandija sta TABU!Holland pa je v 2 mesecih naredil:100% je ukinil vsa protokolarna vozila , ...jih dal na licitacijo, izkupiček pa namenil za izgradnjo infrastrukture večjih, do zdaj neurejenih predmestij. Objavil je dokument, ki vsebuje 12 alinej, kjer vsem državnim podjetjem ukinja službena vozila. Holland je prepričan, da si vsak poslovnež, ki letno zasluži 600.000€ ali več, brez težav lahko sam kupi avto. Če tega ne naredi je škrt, nesposoben ali pokvarjen in takih ljudi državna podjetja ne potrebujejo. Pozor. S tem je prihranil 345 milijonov €, ki jih bo do 15.avgusta letos i

  • mirko 10:41 14.avgust 2012.

    Očitno ti ni jasno, da bi se s tem prenosom slabih kreditov iz banka na posebno agencijo razkrilo kdo je dajal te kredite, komu jih je dajal in po kakšnih merilih in kriterijih so bili odobreni. Kdo se temu tako ...prikaži večako močno upira, da se razkrijejo mafijski posli v državnih bankah (predvsem v NLB-ju) ? Opozicijski politiki, predvsem Pozitivna Slovenija z Jankovičem na čelu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.