Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
26 ogledov

Koliko bi pa stalo ... brez računa?

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 08:09 28.november 2013.

    kak novinar je to?? Kje pa je ta višek denarja??Razcvet gostinstva?? kakor jaz vidim je škoda zelo visoka ,ki jo bo država morala pokriti z drugje vzetim denarjem! Res pa je da eni cvetijo ,vsi drugi pa ugašajo ..resnično me ...prikaži več zanima ,kaj tega novinarja kdo sploh plačuje??

  • ocean 14:41 28.november 2013.

    Malo počakajmo, da bomo videli, če bo ta novinar med tistimi 25-timi, ki jih bodo sedaj poslali na ulco. Morda pa mu bodo potem na Dursu našli kakšno prosto delovno mesto, ko pa je tak podpornik preganjanja gostincev... :)

  • ocean 18:35 28.november 2013.

    No, da še dodam k predhodniku. Plačilu ddv-ja v Sloveniji se lahko izogneš le tako, da daš na črno zaslužen denar v nogavico ali pa da ga odneseš v tujino. Vse ostalo pa predstavlja igrico davek na davek. Torej priporočam ...prikaži več vsem kakadujem, da dobro premislijo kaj razširjajo preko medijev zavedenim državljanom...

  • frogstomp 10:39 28.november 2013.

    rajš se ubijem kot da zatožim državi človeka, ki si skuša izboriti vsakdanji kruh. nebi reku, če bi bile kazni za kršitve 200e, kar je nekako opomin in brca, da se prilagodi poslovanje.. če vem, da bodo človeku napisal 20 ...prikaži več 000 kazni, je jasno, da lahko samo še zapre. firmo in bančni račun, in do konca življenja posljuje na črno.

  • Sandi Bagola 17:21 28.november 2013.

    Spoštovani novinar, očitno ne veste, kaj pomeni utajiti davek. Najbrž ni težko ugotoviti, da je bil tudi za na črno vgrajen material plačan ddv v trgovini. torej je država že dobila svoje, tudi od sive ekonomije. Kot drugo, na črno ...prikaži več prislužen denar pride v obtok in ga "utajevalec" porabi v naši ekonomiji, kjer je spet plačan ddv (če gre kaj za ta denar kupiti, če pa ga položi na banko, pa država obdavči obresti).Mnogo večja tatvina kot delo na črno pa je početje (tudi) lastnikov časopisa Žurnal in tistih, ki v njem kadrujejo. ker razmere kar dobro poznam, lahko tudi kaj pikantnega naštejem, če ne bo admin zbrisal.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.