Slovenija
79 ogledov

Konec švinglanja z urami

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • slovenka 21:21 05.februar 2012.

    Al ste naivni. Mi smo imeli to v službi že pred 20-imi leti, pa so že takrat "švinglali" s prisotnostjo. Samo varnostnikov nadzor nad potrjevanjem je lahko to nekoliko onemogočil - ne pa povsem, saj ves čas tudi varnostnik ni ...prikaži več bil prisoten. Elektronsko potrjevanje je edino toliko boljše, da je lahko kak zaposlen manj, sicer pa ne, kajti kartice lahko potrdi kdorkoli drug, kasneje ali prej. Pri nas je že preveč zakoreninjen rek "ti meni, jaz tebi"

  • krtina 21:47 05.februar 2012.

    Tisti, ki so do sedaj prihajali med deveto in deseto uro, bodo to počeli še naprej. Zato, ker ni nikogar, ki bi jim upal in hotel stopiti na prste. Kjer ni tožnika - ni sodnika. Ostalih 7000 bo pa delalo ...prikaži več ko črnci - še naprej

  • BenX 22:19 05.februar 2012.

    res je. ampak, če ened in drugi vesta, da zaradi tega lahko izgubita službo... ;) jaz si nebi upal (mamo v službi enako evidentiranje prisotnosti in tudi če grem privat ven za 5min se teh 5 min odštemplam, ker se ...prikaži več ni vredno zajebavat). če sistem ne predvideva sankcij, pol je itak vseeno.

  • Marko Slovenia 02:38 06.februar 2012.

    ŽALOSTNO (kradejo, ampak pri nas je to že vkoreninjeno, nekaj vsakdanjega, češ: se je znajdu)

  • joza50 10:44 06.februar 2012.

    To evidintiranje bo zopet metanje peska v oči....! In bo veljalo za vse razen za zdravnike in vodstvo ne!!!Za te v UKC-LJ ni pravil! Delajo kar hočejo in kolikor hočejo! Če sploh delajo! Če pa že bodo v službi, ...prikaži več jih bo polno po lokalčkih v UKC-ju(nekje bo treba ure not prnest).Tukaj delajo predvsem specializantje... ostali lepo doma počivajo in si beležijo strokovni nadzor, ki ga v resnici nikoli ni in imajo na koncu polne ure dela!!!! Halo!Sistemi za beleženje prihodov in odhodo pa seveda omogočajo naknadno popravljanje vnosov ur, kar bo nekomu dalo precej dela :))In kaj bo naredil direktor Vrhunec, ko ne bodo pravočasno prihajali na delo zdravniki, kot so: dr. Geršak, Miloševič, Ardebili, Macura,.... NIČ lepo jim bo stisnil roko in zaželel lep dan, tako kot dosedaj.Torej, zakaj nabavljati ta sistem?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.