Šport
1904 ogledov

Kopitar po izpuščenem SP navdušil z izjavo o igranju za reprezentanco

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 23:43 27.junij 2023.

    Naj proslavlja ta kos pleha, ker bo najbrž zadnji. Eno je, da športni direktor Rob Blake igralce preplača in potem klub težko sestavi ekipo pod cenovno določeno mejo. Drugo je, da so na lanskem naboru izbirali porazno in bodo letos ...prikaži več (in očitno tudi naslednje leto) sploh izbirali bolj malo. Krona so menjave. Da se je klub znebil hudo preplačanega vratarja Petersena, so morali Kralji Philadelphii poslati še branilca Walkerja in Gransa. Slednji je bil edini iz pogona, ki je bil uporaben v obrambi.

    • PasjaProcesija 23:51 27.junij 2023.

      Poleg so se Kings morali odpovedati še svojemu izboru v 2. krogu naslednjega nabora. Nato so poslali branilca Durzija v Arizono v zameno za Montrealov izbor v 2. krogu nabora leta 2024, kar je zelo skromno. Ta isti, težko priborjeni ...prikaži več izbor, pa so danes že zapravili z obrestmi. V LA prihaja nov center, Pierre-Luc Dubois, že sveže preplačan. V zameno bo Winnipeg (poleg omenjenega izbora leta 2024) prejel še Vilardija, Iafalla in Kuparija. Torej štirje spodobni igralci za enega. Neprecenljivo.

  • rd2dmk2 06:35 28.junij 2023.

    6 tekem nisi mogel igrat. ko te država in reprezentanaca rabi so izgovori. čao. te ni treba. bolje da igrajo mladi, ki želijo se borit za grb in zastavo, kot pa neki, starci, ki polnih riti in važni. če bu ...prikaži več buli v končnici, pa tako al tako ne moreš stran. torej zbiraj dolarčke in ne blebetaj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.