Šport
239 ogledov

Kopitar s ključno podajo za zmago

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 09:32 28.januar 2022.

    Byfield se je vrnil že pred enim tednom. Igral je svojo 4. tekmo v sezoni in dosegel 1. gol v karieri. Fant je star 19 let in je čez nekaj let predviden kot 1. center ekipe. LA bo s ceremonijo ...prikaži več v čast Doughtyju počakal do prve domače tekme (15.2.), je pa Drew priznal svoj notranji boj z emocijami v 1. tretjini. Tekma je bila pozicijska, brez tveganj, dolgočasna. LA je imel precej sreče. Moštvi sta prikrivali svoje pomanjkljivosti v obrambi in igrali v srednji tretjini z malo dodelanih strelov.

    • PasjaProcesija 09:39 28.januar 2022.

      Islanders (NYI) so v 1. tretjini 1. zadeli okvir vrat, pozneje pa še enkrat pri koncu 2. tretjine. Prvi gol je Byfield zadel ob koncu 1. tretjine iz dokaj nenevarne situacije. Iz razdalje je v polprotinapadu sprožil močan in natančen ...prikaži več strel iz zapestja "skozi" branilca. Vratar je odreagiral, a prepozno. Poleg že omenjene vratnice NYI si je LA v zadnji minuti dovolil grobo napako v obrambi. Branilec je skoraj serviral plošček neoviranemu nasprotniku, ki pa ni uspel z realizacijo.

    • PasjaProcesija 09:50 28.januar 2022.

      V nasprotju z dogajanjem na ledu je LA čez nekaj sekund zadel na drugi strani. Gol podoben prvemu, iz ničesar. Polprotinapad, strel precej iz strani, sicer fantastičen, 2:0. Strelec: Athanasiou. Vratar takšen strel vsaj v 90% brani, tokrat ga ni. ...prikaži več Pasivno vlogo pri zadetku je imel tudi Kopitar, ki ga je moral branilec v sredini kriti. Konec tretjine. Mogoče je Ig.K. pomešal Byfielda in Athanasioua. Athanasiou se je vrnil po 2. manjši poškodbi letos, zamaknjen je imel tudi začetek sezone.

    • PasjaProcesija 09:57 28.januar 2022.

      V 3. tretjini je LA igral "bunker". Kopitar in Danault sta bila odlična, mladi napadalci so imeli svoje sumljive trenutke. Končnica je bila bolj zanimiva, kot bi morala. NYI so zadeli dobri dve minuti pred koncem z dodatnim igralcem v ...prikaži več polju. Strel precej iz strani, a je napadalec zakrival vratarju pogled, 2:1. 3:1 je bilo na prazen gol. Kopitar je v obrambi iz skupine igralcev odšel s ploščkom in podal Kempeju. branilcu, ki je Kempeja pokrival, je zdrsnilo in je padel po tleh, Šved pa je zadel.

    • PasjaProcesija 10:05 28.januar 2022.

      NYI so cca. 15 sekund za tem zadeli še enkrat, tokrat 5-na-5. Iz obrambe so v obupu podali naprej, šli z glavo skozi zid in zadeli. Za preobrat pa jim je zmanjkalo časa. LA je igralni čas napadalcev lepo razporedil. ...prikaži več Kopitar je igral manj kot 18 minut, a še vedno največ med njim. Bil je zelo dober, podpovprečen samo pri sodniških metih. Trener LA-ja je odnesel zmago v šahovski partiji (ali loteriji) in pri tem ni preobremenil moštva. LA po dolgem času ni prejel gola v igri 4-na-5, sta pa bili...

    • PasjaProcesija 10:15 28.januar 2022.

      ... moštvi izključeni vsako samo po enkrat. So pa vseeno dopustili gol, ko so NYI igrali brez vratarja :) LA je sedaj en dan prost, nato igrajo zaporedoma v Philadelphii in Pittsburghu. PHI so v nizu 13 porazov. Na dan ...prikaži več tekme bodo igrali po 3 prostih dneh. Bodo spočiti in motivirani. PIT bo dan pred tekmo prost. LA mora PHI premagati, proti PIT bi bili zelo zadovoljni s točko. PHI ima dobre krilne napadalce, centre pa večinoma poškodovane. Obramba je luknjasta, vratarja pa pogosto nezanesljiva.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.