Avto
500 ogledov

"Kot da so vsi izpitniki zlobneži"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • STF 07:53 19.februar 2015.

    Izzivajo in mecejo na izpitih za drobne napake, potem so pa zacudeni, da jih napadejo... cudno res..

  • titty 08:50 19.februar 2015.

    Člani izpitne komisije neredko provocirajo in namenoma povzročajo zmedo pri kandidatu. Kandidat namreč izpitni komisiji zaupa, ta pa s pridom to izkorišča in rezultati so znani - na izpitu padeš! Bravo izpitna komisija!

  • dragec 10:06 19.februar 2015.

    Vem, da kandidati niso rožice (narediti izpit z čim manj truda), ampak, dajmo povejmo, kako jim kvalitetno prenašamo znanje

  • sintesi 12:41 19.februar 2015.

    ups, in NE splošni prometni varnosti....

  • Alen Djurić 14:40 19.februar 2015.

    Ce je dosti prijav na izpitne ure, mas sanso da naredis. Ce pa je par prijav pa vsi padejo. Taki obcutek sem jaz mel, ko sem delal izpit :)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:25 20.februar 2015.

    dobr inštruktor bo kandidata pred izpitno vožnjo opozoril na take bedarije s katere te lahko vržejo.... ker neki je res..potnik te ne sme zmest da ravnaš narobe in čeprav je tole podlo na nek način tud to preizkuša kok se ...prikaži več pustiš zmedt drugim.

  • sintesi 12:39 19.februar 2015.

    da ne dolgovezim-vlada naj ukine portal s predlogi vladi, saj niti en predlog, pa naj ima še tako široko podporo ne dobi podpore s strani Odziva organa-koliko bedastih ukrepov smo zadnja leta sprejeli (luči podnevi, utripajoča zelena luč, ...prikaži več iz 130km/h na 40km/h pri izvozu iz avtocest, "ležeči policaji" dimenzij kolikor imajo cestarji materiala, menjava gum po datumih.......) Skratka banana država kar se tiče prometnih predpisov, vsem je skupno, da težiijo k polnjenju proračuna in splošni prometni varnosti......

  • dragec 09:56 19.februar 2015.

    AVP......naredite sestanek s vsemi šolami voženj. Zelo slabo kontakt in samohvala po medijih AVP ne pelje nikamor. Vem, da ste odvisni od volje trenutne oblasti in vas je strah obstoja in ukinjanje Agencij. Menim, da so IC in ŠV v ...prikaži več v krizi, da ni denarja za obstoj, predavanja so nekvalitetna, površna, elekronske pole z veliko pasti (prav z namenom minimalne uspešnosti). In vsi v tem krogu imajo svoje interese, Žrtev pa je kandidat.

  • Pro Capita 11:24 19.februar 2015.

    Ja, se strinjam. En community blog bi prav prišel. Na temo "kaj vse je v prometu še potrebno vedeti, kar vas morda v avtošoli niso naučili, ali pa ste morda preslišali" :) Npr. 1. vklučevalni pas na hitrih cestah ...prikaži več / avtocestah je namenjen temu, da pred vključitvijo na dotične ceste dosežete hitrost ostalih udeležencev... ne pa da se z 50km/h vključite v promet in vključevalni pas praktično preskočite. 2. pravilo zadrge! (se mi zdi da je to ko pošten politik - noben še ni slišal zanj!)3. pravila so pravila, ampak tudi če imaš prednost, je bolje peljati tako, da spremljaš druge udeležence, ne pa da slepo tišiš, ker imaš prednost. Kaj ti pomaga, če imaš prav, obenem pa razbit avto, četudi nisi kriv.4. meglenke (uf, tu raje niti ne začenjam)5. ko je omejitev 80km/h, pelješ 80km/h, ne 70 ali 90. A ni to smiselno?Verjamem, da bi vsak lahko še kako točko dodal. Jasno, nisem popoln voznik, se pa od vsake napake nekaj naučim in redko katero ponovim.

  • Pro Capita 09:57 19.februar 2015.

    No, obe varianti se dogajata - da izpitniki mečejo po nepotrebnem in da kandidati niso ravno prijazni.Ampak če pogledamo dogajanje na slovenskih cestah, pa mislim da ostanemo na strani izpitnikov (čeprav z težkim srcem, hehe)... A ni očitno, ...prikaži več da bi bilo potrebno še mnogo obstoječim voznikom pobrati izpite??? Potemtakem so izpitniki še preveč popustljivi,

  • Alen Djurić 14:40 19.februar 2015.

    Ce je dosti prijav na izpitne ure, mas sanso da naredis. Ce pa je par prijav pa vsi padejo. Taki obcutek sem jaz mel, ko sem delal izpit :)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.