Slovenija
20 ogledov

KPK: Pa naj ukrepata

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • feferon 18:30 09.januar 2013.

    narobe svet pri nas. Ko se tako radi zgledujejo po Eu, bi že zdavnaj leteli s položajev. Pri nas pa dajejo državljanom vzgled,kako čim bolj kradit in ovinkarit...

  • dragec 09:11 10.januar 2013.

    KPK imate mojo popolno podporo, ti mrki si pa prava notorna budala!!!

  • mrki 22:57 09.januar 2013.

    PK: Pa naj ukrepata ----------------------iz tega sledi da pravljičar ROK PRAPROTNIK napise NEOVGLIVO MNEJE , in mu ni treba nič dokazat , ti pa pa tož in se 10 let jebi s sodsrvom , da iztirjaš svojo ...prikaži več resnico !! Kretenizem do daske - če sta kriva - prijava na sodnija - sojenje in obsodba ali oprostitev - drugega NE SME BITI !!

  • privat 07:42 11.januar 2013.

    samo ena služba ki v državi opravlja svoje delo!!

  • an.star 17:56 09.januar 2013.

    Klemenčič je eden glavnih akterjev pri najemni pogodbi NPU-ja, pri kateri je šlo za izrazito koruptivno dejanje(vpleteni so si dlili provizije in to kar v svoj žep, od mesečnega leasing obroka, ki smo ga plačali davkoplačevalci) Ravno sedaj so zopet ...prikaži več vložene obtožnice proti nekdanjim šefom Hypo banke, pri kateri je bil leasing najet...Da zadevo pometejo pod preprogo jih lahko reši le padec Janševe vlade.

  • mph 17:58 09.januar 2013.

    Kakor sem sicer alergičen na Princa teme, pa je res, da sem imel že dostikrat pomisleke glede na temeljitost dela komisije. Zelo sem bil razočaran ... ne, šokiran, ko sem enkrat nazaj glede nečesa drugega prebral pojasnilo na neko pritožbo ...prikaži več čez njihovo nedosledno delo, da pač zberejo podatke iz javnih medijev, nekaj, kar kdo anonimno prijavi, .... in potem podajo neko "mnenje", ki ima lahko tudi hude posledice za potencialno nedolžnega.Sicer imata po mojem oba masla na glavi, nedvomno firer več, ... vendar v tem primeru se mi zdijo od obeh razlage čisto sprejemljive.Nekako mislim vedno bolj, da je ta komisija pravzaprav sama sebi namen in da bi bilo veliko veliko bolje, če bi se vlagalo več denarja in energije v NPU, ki bi moral temeljito preveriti vse kar je možno, ne pa kar tako trosit neka neobvezujoča priporočila, še posebaj, ker so dostikrat na trhlih nogah.In ni mi dalo mira, sem našel po starih mailih članek od 02.02.2010 (mislim, da od dnevnik

  • mph 18:00 09.januar 2013.

    Hmm, kam pa je izginil del posta??' Ali imate limit?Dodam tukaj samo citat odgovora Kosa Križaniču, katerega so takrat oblatili, kar je po mojem samo po sebi dovolj, da se to - ne samo nekoristno ampak - škodljivo ...prikaži več komisijo čimprej ukine in uporabi denar drugje:"Kot je povedal Drago Kos, komisija zbira informacije na podlagi prijave in zbranega gradiva, preiskovanca pa praviloma ne zaslišuje. Informacije pa črpajo tudi iz zapisov v medijih, kar so storili tudi v tem primeru. Zaslišanje pa je v pristojnosti drugih organov, kot sta policija in tožilstvo, v katere komisija ne more posegati, je še dejal Kos."

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.