Slovenija
39 ogledov

Kramar nagrajen z obrestmi

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Marko Slovenia 22:17 17.december 2013.

    Napišite njegov trr, da mu še jaz kaj nakažem. Eni res nimajo obraza

  • astibo8020 00:26 18.december 2013.

    Vračilo denarja Kramarju pomeni zelo nevarno prakso. Pomeni, da nihče od bančnikov ni slabo delal in se ga ne bo moglo obtožiti (vključno z Bratuškovo).

  • stela 06:06 18.december 2013.

    Naj se vsem, ki bodo dobili denar le-ta zatakne....glede US pa ...sramota za državo, delajo s plašnicami čez oči in neživljenjsko....če je bil to zakon, ki izhaja iz krize potem bi morali tud pogledat, če so bili vzpostavljeni pogoji za ...prikaži veča nagrado....v primeru kramarja prav gotovo ne, če je nlb v času njjegove vladavine izdala največ spornih kreditov.....

  • stela 06:09 18.december 2013.

    Še tole ...če "nagrado" utemeljujejo z notranjimi akti, je to še večji absurd...

  • mrki 07:59 18.december 2013.

    Spoštovani !! Vrnitev denarja Kramarju je poštena in pravna zadeva !! Zamislite si sebe da bi vam zaradi pritiska stanovalcev razveljavili gradbeno dovoljenje ki je staro nekaj let ali pa pogodbo o nakupu stanovanja.!!! ŠTEKATE !! Druga zgodba pa je ...prikaži več vodenje banke in njegova uspešnost , zato bi Kramarja MORALI kazensko preganjat zaradi povzročitve ŠKODE V NLB !!?? A na tem področju se NIČ ne dela in noč ne zgodi !! TO JE NAROBE , to velja za njega iz za celo falango bankirjev.

  • Avatar čavez
    čavez 08:27 18.december 2013.

    Butalci v gospodarstvu, butalci v bančništvu,butalci v vladi, butalci v parlamentu, butalci v sodstvu in seveda butalci tudi v ustavnem sodstvu je sploh mogoče da kdo ni butalc v tej butalasti sloveniji.

  • kukin 08:29 18.december 2013.

    Ej, pa kaj se to dela v Ljubljani? Samo še 1/3 sodnikov je normalnih.Pa kdo ima škarje in balo? Ljudje a ne razumete, da to kar se počne ni moralno.Predlagam razmerje plač na 1:5!

  • privat 10:18 18.december 2013.

    oni imajo moč...in kradli bodo samo majhne ljudi! Naj nas Janša zopet popelje v TO...pa da vidimo kaj se da in kaj se ne da..

  • feferon 12:55 18.december 2013.

    Ma božičnico je dobil siromaček. Le kako bo preživel s tako malo denarja...

  • sprehajalec 21:47 17.december 2013.

    Ma novinarji, ne da bi ga zagovarjal, v Sloveniji je tvoje premoženjsko in posledično osebno stanje v največji meri odvisno od sreče oziroma priimka tvojih prejšnjih. Vseeno pa ne bi bilo treba dat tak članek in tole sliko, ki v ...prikaži več še takem simpatizerju Kramarja vzbudi antipatijo. Pa še policaji se bodo v prihodnjih dneh zapodili v sklopu preiskav kreditov nanj.

  • Avatar praufo
    praufo 23:25 17.december 2013.

    Pa sej človk ne more verjet, kakor kol se obrnejo, so na plusu tile, bol mrcvariš tele mojstre, bol so na plusu, pa še obresti, pa še in še in še ... Slovenijo bomo pokradl do konca, pa makar crknemo, ...prikaži več ... so se baje odločil. In potem čez nekaj let ... Maš limuzino, za katero ne morš plačat niti bencina, maš bazen, pa ga ne morš vzdrževat, zabredeš v dolgove, partner se te naveliča ker ne nosiš več keša domov, vse gre v maloro, depresija ... itd. Kaj pa če bi začel delat, če ne drugač z rokam, počas, pa z glavo, pa šparat, pa investirat počas, pa ne vse zapravt za morje pa za bazene, pa za avtomobile, itd. Druge ni. Ne razumem teh gospodov, da ne razumejo, da se jim tako sladko jebe. Brez dela ni jela in vsak še tako velik kupček premoženja skopni, prav tako kot sneg. In kaj potem. V jok, pa na drevo, pa ... to je na žalost Slovenija.

  • dragec 07:37 18.december 2013.

    In kdo je kriv za uresničitev takratnih pravilnikov o nagrajevanju vodilnih. Ustavno sodišče???? NEKrive so takratne vlade in vodilni v vladah.Vprašanje, ali bi vi vrnili nagrado, ma dajte, lepo vas prosim.Ma boli mene za vašo takoimenovano moralo. ...prikaži več. Tisto kar ste napisali, da mi pripada - mi dajte in PIKA.Tu je problem VLADAJOPČE STRUKTURE

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.