Slovenija
57 ogledov

Kritično bo do nedelje zjutraj

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • STF 14:27 08.december 2016.

    NAFTNIM LOBIJEM gre najbolj v NOS to, da folk kur drva in ne njihov DRAG PLIN!!!!Učas so vsi kuril na drva pa je blo vse ok.... ker ni blo kradljivih interesov v ozadju!!Mislite da jih skrbi ...prikaži več vaše zdravje? BOLI JIH K.... Samo jahte se ne kupijo iz nič denarja. TO JE VSE KAR SE TU SKRIVA.

  • zdrej 14:09 08.december 2016.

    Povezave se ne branimo.

  • mokmelk 13:23 08.december 2016.

    Poleti ne smemo biti zunaj, ker je prevroče, pozimi ne smemo biti zunaj, ker so trdi delci? Zakaj potem sploh še živimo? Kaj imamo od tega? Jaz se vozim s kolesom, kako pa se voziš ti?

  • lotty 14:08 08.december 2016.

    pa kaj še?Odrejajo že,kaj bomo jedli,pili,kaj vse je škodljivo,davek na cigarete,meteorne vode,na pitno vodo,sedaj tudi lesa ne smemo kurit,pa s kaminom se ogrevat..Ma barabe.Nisem še zasledila da bi kdo umrl od tega.

  • Bojker 18:03 08.december 2016.

    Do 1. 1. 2017 bodite doma, nič ven hoditi. Boste prišparali nekaj denarja!

  • Dare Dado 18:23 08.december 2016.

    jaz grem ven, boli me kurac vaše nategovanje, en s tem mastno služi, lopovi

  • allstarr111 15:15 08.december 2016.

    Pred 40 leti so kurili na kolm in drva, 30 let nazaj so bli že vsi razem kmetij in naselij kjer je hosta blizu na kurilnem olju, mestni pa al KO ali plin drva le redko, ajde kamin je bil ...prikaži več eksotika bolj kot ne. Danes so vsi na drvah, peletih, ampak problem je ker država nima nobene kontrole nad tem kaj UVAŽAJO trgovci in KAJ DEJANSKO PRODAJAJO PO ŠTACUNAH, briketi so ekvivalent sprešanega gozdnega humusa, same iglice in nek nedoločljiv prah, peleti iz bosne tud zelo sumljivi, sekanci ki jih kuri TOPLARNA LJ kot biomaso pa so najbolj nevarna zadeva, tam so zmleti ostanki ali kr cele omare, kuhinje, transportne palete in ves odpad kar ga lahko najdeš, zdej če ma TOPLARNA filter je ok, ampak še vedno ne vrjamem da dela 100%. KUrilno olje pa je sedaj že tako pocen da se je folk začel vračat nanj, ne množično ampak se kr povečuje, enako plin.

  • Avatar Leon
    Leon 15:43 08.december 2016.

    Se strinjam ! To je priprava na novi davek na čisti zrak ! Ob vse večjih poplavah so našli krivca v stoletnih vodah (vsakih dve leti) in uvedli davek na dež ,ki se plačuje glede na površino velikosti strehe ,kar ...prikaži več je svetovni ekspert . Tako so se oprali odgovornosti državnih organov ,ki so zadolženi za čiščenje kanalov in urejanje hudournikov .Treba bo na ulice ,drugače nas bodo prodali čez noč.

  • dimnikar 15:30 08.december 2016.

    Včas so kurl na premog in takrat se je šele pojavil smog. Sicer je pa tu še en faktor - a kuri drva 10k bajt ali 100k tudi ni vseeno. Malenkost vec je kurišč kakor "Učas".

  • jakec1575 17:35 08.december 2016.

    Konc 80 in zacetek 90 se spomnim visokih koncetracij SO2. potem so zaceli kuriti indonezijca in nabavili filtre in je bilo ok nekje do 2010. zdaj imamo pa set sranje, ker folk kuri na pelete na starih peceh. od 1 ...prikaži več mio subvencij je bilo potrosenih 1% za nove peci. pa ne zato, ker ljudje nimajo dnarja, ampak ker imajo za vse druge neumnosti, sam za to ne dajo. kaksne geografske danosti, lepo vas prosim. 50% dizlov mestu in individualna kurisca z zanic ali neprimernimi pecmi in smo spe v 80ih prejsnjega stoletja.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.