Slovenija
24 ogledov

Krivdo valijo drug na drugega

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stela 13:11 26.maj 2013.

    Ja, itak da zanika...vsi bodo zdej vse zanikal....itak pa sama prav, da ni pobegnila.....zadeva zaključena, bi jaz rekla...jaoooo

  • KLOBO 15:29 26.maj 2013.

    Gre mi že na živce ko vsak dan poslušam te šalabajzarje iz zavržnega komunističnega režima, Fišerja in Maslešo, kako se počutita prizadeta, če jih kaj bolj konkretno povprašaš!! Da nam držijo pravni red v državi takšni lažnjivci in bivši krvniki ...prikaži veči totalitarnega režima, ki so se izživljali na mučenju svojih nasprotnikov in uživali v streljanju nedolžnih ljudi na meji, ki so želeli pogledati kaj je na zapadu novega, je za demokratično SLO zelo zelo žalostno in sramotno do amena !!

  • KLOBO 15:30 26.maj 2013.

    Šemefuky !! Ne seri govna, Vsi ste isti tudi ti si tam nekje, zato zagovarjaš to govnarno !!

  • gec 18:09 26.maj 2013.

    KO BI ČLOVEK RAD PREBRAL KAJ NA FORUMU,VEDNO NALETI NA DVA PEDRA POIMENU KLOBO IN darko...

  • mia 18:35 26.maj 2013.

    glede na to, da nimajo nikakršne odgovornost ali jo le preložijo na manj plačane, ne zaslužijo takih privilegijev, kot jih imajo, temveč bi jim pripisala le minimalno plačo.

  • Darko 13:33 26.maj 2013.

    kaj si ti tožilec? tovšakova je bila iskana po vsej verjetnosti zaradi mene.

  • Šemefuky 13:30 26.maj 2013.

    Jaz pa bi en tak primer dal v reševanje Pliča-NIČETU in Prašičjeglavemu PreVirantu, enemu kot tožilcu, dugemu kot sodniku, tako, da bi videl, kako bi reševala primer seveda, da sta ob vsem obremenjena z vsemi ostalimi nalogami, poročili in drugimi ...prikaži več formalnostmi državne drkarije (birokracije), pa da vidimo, kako bi oba dr. prava to rešila. Oba drkat in obsojata kar počez, s tem, da je PreVirant kot prašičjeglavec že najmanj 10 let tisti, ki v obeh sistemih pomembno vpliva na organizacijo in nagrajevanje, ter na število zaposlenih. Prašič ureja vse v stilu UE, ki so strokovno in kvantitativno med najmanj zahtevnimi državnimi organi v državi. In oba kar bluzita in bluzita in nepoznavalcem filata neumnosti v glavo, zato naj se gonita v 3PM in pokončno pokažeta kam spadata. Človek težko prenaša, da vsak usran profesor sodi o stvareh, ki jih ni nikoli počel in teoretično mu vse štima, čeprav prakse ni še okusil.

  • Šemefuky 16:47 26.maj 2013.

    Daleč od tega, da bi jih zagovarjal, to lahko prebereš tudi v mojih predhodnih komentarjih na prispevke. Še posebej ni mogoče zagovarjati vodstev tožilstva in sodstva, ki sta sokriva za tako stanje, ker šefi skrbijo samo za lastno preživetje. Od ...prikaži več vseh skupaj pa me najbolj motijo kritike obeh ministrov, še posebej prašičjeglavega, ki je soustvarjalec in vplivni sodelavec v sistemu, ki je v kurcu. Sedaj hočeta prašiča zvaliti izključno krivdo na tiste, ki delajo, tako kot se želijo njihova vodstva izviti od vsakršne odgovornosti. Da ti bo kot neukemu kritiku jasno ti lahko poenostavim, da oba politika pljuvata v lastno skledo preden sta se prepričala kaj je šlo narobe in zakaj je do tega prišlo. Ker je pač govora o nečloveški Hildi je to toliko bolj občutljivo za politična ministra, ki nestrokovno nastopata. Je pa Hilda verjetno naredila največ za premike v tožilskih in sodnih vrstah in prispevala h koncu socialističnega obnašanja v obeh institucijah.

  • Darko 13:31 26.maj 2013.

    Furlan, a je Tovšakova sama od sebe bila zunaj ali zato, ker ste na tožilstvu NESPOSOBNI?PREPRIČAN SEM DA SLEDNJE

  • Šemefuky 13:48 26.maj 2013.

    Nisem tožilec, ampak vem, da če si zasut z delom se o časovni dimenziji ne moreš vedno objektivno odzivati v primernem času, kot bi se lahko, ker je sistem zapleten, lopovi imajo enormne kazenske spise in pregledati je potrebno ogromne ...prikaži več količine podatkov, dokazov. Tistemu, ki se o takem delu niti ne sanja, je lahko govoriti o nesposobnosti. Omejevanje zaposlovanja, pa je od Prašičjeglavega pogruntavščina, ki se izvaja tam, kjer je to potrebno in tam kjer je že velika kadrovska podhranjenost in to že kar nekaj let. Prihranki za vsako ceno, pa delajo marsikje velikansko škodo. Prašičjeglavi ekonomije itak ne razume in če prihrani 10, čeprav je stran vrgel tisoč je njegov prihranek merilo uspešnosti.

  • 1111 13:52 26.maj 2013.

    spustli so je ven, da reši še nerešene zadeve......vsi trije PLIČANIĆ, FIŠER IN FURLAN, bi morali brez besed odstopit, ne glede kaj je vozadju...če bi jih bilo kaj v hlačah, bi začelo ministrstvo za pravosodje, SODNIKI in TOŽILCI...DELAT in ...prikaži več čistit nesnago, ki je v Sloveniji...tako pa...ostaja slovenija Banan republika!!!

  • privat 16:05 26.maj 2013.

    napake so vam v genskem zapisu za delo...tako so vas učili ..in kdo je zdaj kriv?? Šolstvo,novinarstvo,sodstvo ,vlada...pač z eno besedo "oblastniki"..in kdo bo te vse napake plačal?? Verjetno boste kot že ...terorizirali lasten narod in jemali mu še dodatne ...prikaži več pravice!! Kaj pa če bi raje pozivali vsakega oblastnika posebej ..eno drobtinico zaplenili.? in bi bolo dosti za vse nekravice

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.