Slovenija
92 ogledov

Krta v Jankovićevi nesojeni koaliciji

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nostradamus 10:23 12.januar 2012.

    zadeva je povsem preprosta in krivec za to je jankovic sam kaj se je pa sirokoustil da ima ze potrebna ali kupljena glasova (pucka) ce bi bil pametno tiho in ce je to bilo res bi dobil potrebno vecino tako ...prikaži več pa je pac pokazal da je samo povprecen igralec ki z botrovo podporo spretno manipulira z ljudskimi mnozicami.kazen se je zgodila in to v obliki ne enega temveckar dveh puckov v njihov lastnih vrstah poanta tega vsega je da desnica ze od samega zacetka javno zavraca sodelovanje v vladi z.jankovica torej je nesmiselno da rine z glavo skozi zid ze po prvem neuspehu v boju za predsednika drzavnega zbora je bilo vsem jasno koliko je ura.mislim da je v danih okoliscinah potrebno cimprej postaviti vlado ki bo opravilno sposobna in ne sestavljena z podkupljivimi poslanci kajti kogar enkrat kupis se bo prodal zopet sploh mi pa ni jasno cemu bi moral biti mandatar prav jankovic ali jansa naj se predlaga negdo drug stranke naj opustijo svoje zamere do drugih in ga podpro ter sestavi

  • mukotrpni 08:53 12.januar 2012.

    hm, smo zgleda res banana država da naši predstavniki počnejo kar jim pade na pamet.Vse jih treba sterat v krasno in poslat hrvatom na Goli Otok.Drugo niti niso zaslužili.Slovenija je v dreku ,oni pa ga mešajo in kupčkajo...Smrduhi!!!!!!!!!!!!!!!

  • xy 09:32 12.januar 2012.

    Pa to ne more biti res.Pa to so zmožni samo Slovenceljni. Zaradi kršitve ustave bi jih morali z Pahorjem, Žerjavom, JJ, Virantom in Novakovo kazensko preganjati. Prav tako pa tudi Jankoviča če se dokaže da je res kupoval glasove. In ...prikaži več zato smo šli na predčasne volitve, take igrice bi se lahko igrali do rednih volitev. A smo Slovenci res tako nesposobni, da nas mora zastopati taka nesposobna in nespodobna raja v parlamentu.

  • crvit 09:12 12.januar 2012.

    čakte malo pa ja ne morjo glasovat o mandatarju so pa ja ble volitve in kdo je zmagal?tako da ne preveč neumnosti pisat

  • Marko Rossi 11:14 12.januar 2012.

    a ni to isto kontroliranje svojih poslancev kot so naredili v strankah kjer glasovnic sploh niso dvignili. Toliko o svobodni volji poslancev. Vsi so isti drek levi in desni

  • Kepler22-b 11:36 12.januar 2012.

    pozdravljam usklajeno delovanje strank, ki niso glasovale. Kupovanje glasov, in to za kes, je nedopustno. Poslanec ima moznost prestopa v drugo stranko in glasovati za program v katerega verjame.

  • Sajko Sojka 12:12 12.januar 2012.

    živo sranje v državi

  • Skalnjak 13:46 12.januar 2012.

    A, ti si pa prišel iz Zumbolandije?

  • mrki 14:23 12.januar 2012.

    eh moj Erjavček - te je Zoki spet na suh nategnu!

  • Žurnalček 23:57 13.januar 2012.

    Če mi eden od telih tlele , ta desnih in črnih , zna napisati razliko v programu levih in desnih , bom jaz za kazen takšni zmoti napisal 3x ŽIVELA USA !

  • privat 08:24 23.januar 2012.

    mat pa še res je podoben krtu!! Pa lih razmišljl sem komu je podoben TA KRT!!

  • 1111 09:04 12.januar 2012.

    ...vso bando nagnat delat v fabriko na normirano delo...smrdljivci!!!

  • francek 09:10 12.januar 2012.

    g.ERRJAVEC JE BIL IN BO IGRALEC, ZATO ME NE BI ČUDI, DA JE BIL PO PORAZU JANKOVIĆA OGORČEN. OGORČEN PRISTNO ALI ZAIGRANO?

  • pravaresnica123 10:10 12.januar 2012.

    mirko, mirko, še najmanjša groza je, če si še otrok, ker v tem primeru starši odločajo o tvojih dejanjih! Če si pa sam odgovoren zase, je pa s tabo nekaj hudo narobe. Ali (po tvojem možganskomaloposestnikeškem mišljenju) srbska mafija, ali ...prikaži več (kar je precej bolj verjetno zdaj) po mišljenju Jožeta P.izde Damjana nek Hans iz Dortmunda, ki se zdaj po jajcih praska v Bruslju in ne ve niti kaj tam počne, zdaj ga bodo pa, ker sami nismo sposobni (res smo hlapci) delegirali, da nam uredi stvari va (za zdaj še) naši domovini!!! TI BO TO BOLJ VŠEČ??

  • neznanec 13:39 12.januar 2012.

    mirko, virantu dopust na golem otoku, ne pa priznanje...

  • širhakl 10:16 12.januar 2012.

    Država Belgija je bila leto in pol brez vlade,celo EU - ju je predsedovala,in kaj?A res mislite,mislimo,da država brez požegnanih politikov ne funkcionira?Ne me sezuvat,no.Naši vrli managerji in kvazi biznismeni pa naj si rajše prizadevajo,da bodo poslovali s čim ...prikaži več manj pufi,ne pa,da čakajo na politiko in pomoč bank.Firme naj poslujejo s svojim denarjem.Ako ga je premalo,potem pa z manj pogoltnosti..Amen.

  • astra 13:59 12.januar 2012.

    Karl ne bodi zalosten. Ce nisi glasoval za Jankovica si resil penzioniste pred lakoto.Ali se sploh zavedate koliko stane poslovati z Jankovicem od 10-20%. Jankoviceva fanta pa sta zelo verzirana pri isterjavah provizij.

  • Žurnalček 12:21 13.januar 2012.

    Ne ni točno, kajti jaz sem lahko ultradesničar in zastopam to linijo, vendar se zna pojaviti problem, ki zahteva razsodno odločanje posameznika in ne po komandi strank. Primer: Strankarskega veljaka ujame tuja služba na orgijah, recimo da boste vsi zadovoljeni ...prikaži več v garaži ! In sedaj slikice in denar nudi za sprejetje nekega ukrepa-prodaje nečega, nakupa nečega- od njihove strani . Za to je treba sprejeti odločitev v parlamentu in sedaj morajo NEVEDNI poslanci glasovati za nekaj , da ne pridejo slikce v javnost ! Zdaj razumeš al ne razumeš . Če ne si zabit in prbit !

  • Stolp 08:59 12.januar 2012.

    No evo! So se zgražali nad desnico da kontrolira svoje poslance a levica ni nič boljša. Ej,SD? Glasovanje je kao tajno!Sicer se mi zdi tudi sama metoda desnice o ne prevzemu glasovnic nedemokratična. V normalnih okoliščinah seveda! Okoliščine ...prikaži več kot so sedaj, ko poskuša na oblast priti nekdo, ki nima niti malo političnih izkušenj, katerega preteklost je znana, katerega podpira skrajna levica in bi če bi prišel na oblast pahnil Slovenijo v mednarodno izolacijo - take okoliščine posvečujejo nedemokratično sredstvo.Hitler je namreč tudi prišel demokratično na oblast pa je bilo potem demokracije kaj hitro konec.

  • mirko 09:40 12.januar 2012.

    Erjavec, Erjavec. Na naslednjih volitvah ne prestopiš več parlamentarnega pragu. Virantu bi slovenci morali podelit priznanje za narodno zavednost, ker nas je rešil pred nadvlado srbske mafije.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.