Avto
9 ogledov

Letos na cestah več mrtvih kot lani

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Izudin 09:31 25.marec 2013.

    Najbolj se vidijo učinki v Pogačarjevih žepih in še kakšnih. Njo najbrž niso porivali psi, je pa pse porival njen partner.

  • Fertel 15:55 25.marec 2013.

    Včasih je moral rajonski policaj vsakega tolk časa kontrolirati tistega, ki je npr. bil že dvakrat zaloten pijan na vožnji. Pa še z ljudmi se je tak policaj poznal in skoraj vse izvedel. Potem so pa rajonske policaje ukinili - ...prikaži več je Gorenak nekaj eksperimentiral že leta nazaj. Ampak čudno - na zahodu imajo pa še vedno take načine dela.

  • nejansizmu 08:30 25.marec 2013.

    Nazorno se vidijo pozitivni učinki ministrovanja ministrice Katarine Kresal, ki za organizacijo SDS ni naredila ničesar prav, katero so zmerjali za pasjo princeso in ne vem kaj vse še. Nazorno je videti, da so ukrepi, ki sta jih pripravljala z ...prikaži več Gorškom uspeli in obrodili sadove v varnosti v cestnem prometu. Ampak ne: Za SDS sta bila oba slaba in oni to vedo bolje. Po enem letu pa poglejte, kaj so oni pridelali: SMRTNE ŽRTVE!Zaradi SDS UMIRAJO LJUDJE!NE janšizmu!

  • punca05 08:47 25.marec 2013.

    ti si totalni idiot. Zloženke pa itak gredo samo v smeti. Tega papirja je noro preveč, da bi imel učinek.

  • Izudin 09:32 25.marec 2013.

    @ NE janšizmu, Najbolj se vidijo učinki v Pogačarjevih žepih in še kakšnih. Njo najbrž niso porivali psi, je pa pse porival njen partner.

  • dragec 08:09 25.marec 2013.

    g graff, menim, da nimaš prav, ko navajaš: " AMZS bi morala biti prva, ki bi opozarjala, vzgajala in usmerjala voznike.....in še in še. Ti viduiš samo eno bolj profitno firmo, kateri pripisuješ vse dodatn elemente od vzgoje, infrastrukture, obveščanja. ...prikaži več Menim, da nisi bil zadovoljen z uslugami AMZS (tudi jaz sem se izpisal). Ko sem se javno pritožil na usluge somi odgovorili (celi direktor), da itak imajo preveč članov, ter da en manj za njih ni nobeni problem.

  • mph 09:27 25.marec 2013.

    V tem primeru se strinjam nekje z vsemi do sedaj, je pa še en velik problem. Blesava zakonodaja. Kakšna je korist od tega, da nekomu poberejo vozniško in ga potem še 10x zalotijo za volanom, po možnosti še 10. pijanega. ...prikaži več Halo? Takšne kretene v zapor, ma ne takšnega s sauno, fitnesom, ... morda še pedikuro, ... ampak takšnega, da se na eno planjavo postavi kletka. Ali, če bi, vsaj v tem primeru se strinjam z nekaterimi državami, ki sicer slovijo po kršenju človekovih pravic, če bi enemu takemu smradu dali enih 100 udarcev s šibo po podplatih, da ne bi hodil par mesecev po tacah, me prav zanima, če bi ga še vleklo mimogrede kršit zakone. Kaznovalna politika je smešna. Zakoni pa so pisani v smislu, kot da so vsi ljudje poštenjati, zavedni, ... in kot da so po nesreči kršili nek zakon. Pa nimamo samo mi s tem probleme.

  • graff 07:45 25.marec 2013.

    AMZS bi morala biti prva, ki bi opozarjala, vzgajala in usmerjala voznike. AMZS bi morala javno opozarjati na neporimerne ceste, slabo gradnjo in še slabše vzdrževanje, AMZS bi morala najprej pomesti pred svojim pragom. 40 Evrov je navadna letna čklanarina, ...prikaži več zato dobiš enkrat na mesec tenko revijo o avtomobilizmu, s prirejenimi komentarji v prid naročnika in nemalokrat s članki, ki kvasijo neumnosti. V Nemčiji denimo, pa naj si gre za zasebne ali javne TV, nemška avtomobilistična združenja, ADAC, Automobil, Motorvision itn. skupno z upravljalci cest, sodstvom in policijo razrešujejo ali opozarjajo na določene pomankljivosti, nevarnosti, pasti in drugo cestno prometno problematiko. Kaj pa pri nas???? Nedavno tega je g. Berglez pisal in kvantal o vožnji po nemških avtocestah z 200 in več kilometri na uro, a pozabil je na najpomebnejše, po katerih in kakšnih avtocestah, na katerih odsekih in s kolikimi voznimi pasovi v isto smer. Od letos nisem več član AMZS, ker od nje nimam aboslutno NIČ

  • Pepe007 08:52 25.marec 2013.

    Pacient...Mislim, da smo preprosto izčrpali doseg represivne politike. Sedaj bi bil čas za bolj zahtevne rešitve. Kaj je to? Preprosto: usposobiti naše ceste, da bo varne za večjo povprečno hitrost. Če se pelješ v Avstriji po magistralni cesti ...prikaži več mimo Schladminga, ki je zelo turistično območje, le izjemoma naletiš na omejitev 80, ko cesta gre skozi naselje. Sicer je 100 km/h. Pri nas je obratno. Na naših cestah izjemoma naletiš na odsek brez omejitve. Ker so očitno naša križišča skonstruirana kot skropucala, vsak bife rabi svoj uvoz na magistralno cesto in omejitev 40... Kaj šele, da bi našli kake kolesarske steze, itd... Kjer pa jih že najdemo, se pred kakim zahtevnim križiščem kar končajo... Tam, kjer bi najbolj rabili, jih ni...

  • Žurnalček 20:05 06.maj 2013.

    Mene je rajonski spoznal , jaz ga nikoli videl nisem , pred barom Turist , me vprašal če sem to jaz in mi je , ko sem presenečen ugotovil , da me pozna , tko in po tablici in po ...prikaži večo avtomobilu , rekel , da imam na postaji plačilni nalog , ki je že zapadel in če ga ne plačam do ponedeljka , bo prišel po mene in na Pavšetovo za 3 dni. Pa prekršek sploh ni bil prometni in ura je bila 00.20 h. Drugi , ki je bil v prometni , je vedel , da mi je Republiška vzela dovoljenje za 3 mesece, kako ne vem , me ustavil in spustil in to dvakrat v tem obdobju , ker sem bil v delovnem kombinezonu in delal. Če bi bi pa v veselem raspoloženju na ali z zabave , bi me pa še dvakrat ribnu.Tko so prjatelja ujeli z zabave enkrat pijanega v 10 dnevihin, dvakrat treznega, ampak ponoči iz disca in mu za 1 leto zarubili izpit. To so bli cajti , ni bilo šans , da dilerji sploh obstajajo, ker so vedeli vse o normalnih prebivalcih , kaj šele imeli na očesu kriminalce in nezaposlene.

  • Žurnalček 20:18 06.maj 2013.

    Jaz predlagam še OBVEZEN snežni in vodni poligon in to po enem letu od izpita. Da se mladi naučijo, kdaj in v kakšnih situacijah avto začne drseti, vključujoč nepravilno uporabo zavor in gasa v takih okoliščinah. Občinska središča bi morala ...prikaži večla imeti površine , kjer bi se mladi učili zanašanja po snegu in dežju, ne divjanja. Starejši LJ smo imeli to možnost na parkiriščih hale Tivoli in tu sem vsaj jaz dobil desetkrat več kot v AŠ.

  • Žurnalček 20:34 06.maj 2013.

    V AMZS se včlanjujejo samo tisti , ki ne znajo z verglanjem avto odstraniti z ceste, kot to ni napravila pred stadionom danes ena mladenka , pač pa vklopila vse štiri in začela telefonarit za pomoč. Ja če jo v ...prikaži večjo v AŠ ne naučijo , kako se odstrani pokvarjeni avto z prometne površine , da ne ogroža več ostalih, se naj gredo pa solit in AŠ in AMZS. Bila bi komot mrtva , če bi jo eden od zadaj zahaklal , kajti odpela se je , ko je iskala telefon.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.