Svet
58 ogledov

Lezbičnemu paru bodo odvzeli otroka

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mijaliza 14:33 12.november 2015.

    v 21. stoletju še vedno lovimo čarovnice samo da tokrat v drugačni obliki.......pa kaj nam je tega treba? Če se imata dva rada ne glede na spolno usmerjenost in vzgajata otroke tako kot je treba je pa čisto vseeno......tukaj odvzemajo ...prikaži več otroke ker se je sodnik tako odločil, kaj pa tam ko so heteroseksualni pari zapitki, se drogirajo fizično in psihično zlorabljajo svoje otroke a to je pa prav? Če bi se vsi ukvarjali samo s sabo in svojimi problemi bi bilo veliko manj pokvarjenosti na tem svetu, tako pa vsak najprej popravlja pred sosedovim pragom potem čisto nekje na koncu p občasno pri sebi. Vsak se naj briga zase!!!

  • maresem 12:36 12.november 2015.

    Edino pravilno! Pedri in lezbike naj se ukvarjajo sami s seboj in ne z otroki, sploh pa ne posvojenimi.

  • h3o 12:56 12.november 2015.

    ali jo bosta vzgojili v lesbo?

  • erikkk 13:38 12.november 2015.

    Skrajni čas je da se zgodi vojna .. da počisti s takimi hudobami

  • blayo 14:25 12.november 2015.

    Upam, da se ne bo tvoj otrok kdaj opredelil za geja. Verjetno bi se mu takoj odpovedal?

  • blayo 14:28 12.november 2015.

    To kar si napisal, se dogaja tudi otrokom iz hetero družin...

  • mijaliza 14:34 12.november 2015.

    ne takšni ljudje pogosto vzgajajo otroke v totalne debile, verske in rasne nestrpneže!

  • Majazmaja 15:05 12.november 2015.

    Upam, da nimaš otrok. In da jih nikoli ne boš imel.

  • markus 14:25 12.november 2015.

    Pa še nekaj me je zmotilo spodaj pri enem zapisu. Češ, jo bosta vzgajali v lezbo?Mar vsi heteroseksualni starši vzgajate svoje otroke v hetero? Tega pa nisem vedel, da jim govorite, koga morajo oziroma smejo ljubiti in se ...prikaži več vanj zaljubiti. No, pa sem spet nekaj novega izvedel. Vse, kar skušate očitati homoseksualnih posvojiteljem, v bistvu počnete sami. Dobro, da priznate.

  • novispenjac 12:41 12.november 2015.

    preden gremo v eksperimentiranje s tem, kdo lahko vzgaja otroke, bi morali imeti kako študijo, ki potrjuje, da homoseksualna vzgoja dolgoročno vzgoji normalno delujoče osebe. zakaj na slepo zaupamo, da se homoseksualne skupnosti enako obnesejo kot heteroseksualne? ker tako pravijo ...prikaži več mediji? ker je lepo tako govoriti? ker smo lažnivo strpni? jaz nisem videl še nobenega kredibilnega dokaza, da se takšna vzgoja obnese. Sicer nisem videl niti nobenega nasprotnega, ampak zakaj že moramo na slepo poskušati?

  • JackD 14:21 12.november 2015.

    Če gre verjeti Sigmundu Freudu (in po mnenju velikega dela psihologov je ta mož alfa in omega psihologije), se posledice take vzgoje kažejo drugje. Otroci bodo še vedno tako hetero, kot homo usmerjeni (tako kot se to dogaja pri hetero ...prikaži več starših). Prav tako so otroci lahko deležni ljubeče vzgoje, tudi dobre. Problem se pojavi pri otrokovem spolnem razvoju. Pa to ne mislim ali je strejt, homo, bi..., ampak nekaj dosti bolj sofisticiranega. Taki ljudje imajo težave z ohranjanjem vez, dostikrat ne znajo nuditi ljubezni partnerju/otroku, ker v svoji mladosti (nekje okrog 3 ali 4 leta) nisi šli čez ta Ojdipov (kleopatrin pri deklicah) kompleks. Vendar je to zelo težko dokazati. Tudi zato, ker je dosti uničenih družin, kjer otroci ne pridejo do pravega razvoja. S tem bi to številko v roku 30 let samo še potencirali. Vendar so lobiji premočni in se ta dejstva pometejo pod preprogo, svet pa stremi h temu, da bi se ustreglo vsem (predvsem manjšinam) - homoseksualci, begunci, navsezadnje tudi romi.

  • maxmaxlj 13:22 12.november 2015.

    Novi spenjac, saj ni res. Ogromno dokazov je, da so homosexualne družine enako primerne za vzgojo otrok in ne vplivajo na spolno orientacijo otroka. OTROCI ŽE BIVAJO V HOMOSEXUALNIH DRUŽINAH, ne glede na zakone, ker je to realnost. Za ene ...prikaži več na žalost, za nekatere na srečo.

  • jakec1575 13:33 12.november 2015.

    Sam poznam eno druzino, ki sicer ni posvojila, ampak zivi v taksni skupnosti. otrok je povsem zdrav in zelo heteroseksualen. Pri otrocih je kljucna zadeva, psihicno ekonosmko stabilen stars, ki je sposoben dajati ljubezen. Kaj pa vsi tisti otroci, ki ...prikaži več so izgubili starse in jih je vzgojila babica, teta, stric samohranilec? Res ne razumem teh strahov in jih nikoli ne bom. Če vas vsaj lahko razumem glede muslimanov delno, ceprav je problem drugje, ne v veri, vas v tem nikakor. Ampak smo v državi, kjer imamo razlicna mnenja. Če pa bi kdo tem našim skusal storiti to, bi imel opravka z mano in kar nekaj tisoc ljudmi. good luck.

  • novispenjac 14:12 12.november 2015.

    maxmaxlj: zakaj homoseksualci vse reducirate na spolno orientacijo? jaz nisem govoril o tem. Sam vzgajam dva otroka in tako pri svojih, kot tudi pri drugih družinah vidim, da se otroci zelo identificirajo z moškim / ženskim "likom" - ne znam ...prikaži več bolj strokovno pojasniti, zato pravim "lik". Homoseksualci zaradi splošnega obnašanja in vpetosti v telo nasprotnega spola, ne projicirajo tega lika in ne omogočajo odslikave tega obnašanja. Torej, moški, ki se obnaša poudarjeno žensko, pri otroku verjetno privzgoji neobičajno vedenje. Dopuščam pa možnost, da se motim. Zato pravim, dajte kako pametno študijo na mizo, nismo geniji, znamo pa brati (in malo kritično razmisliti).

  • markus 14:23 12.november 2015.

    Pa bodo spet imeli slovenski desničarski skrajneži na čelu s Primcem in RKC kost za glodati. Žalostno, da nekdo sodi človekovo osebnost na podlagi njegove spolne usmerjenosti. Mar smo potem vsi heteroseksualci dobri ljudje zgolj zato, ker smo ...prikaži več hetero? Ne bi rekel.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.