Slovenija /slovenija/crna-kronika
6 ogledov

Ljubljana: Poškodovano je pustil ležati na tleh

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Five 13:51 10.februar 2016.

    V nobenem primeru se poškodovanca NE pusti ali zapusti.To je pobeg iz kraja nesreče!Tudi "lahka" poškodba, kot jo ima poškodovanka bi bila lahko preveč!Voznik je bil moški, ogovoril jo je, premaknil in odšel. Kavalir ...Dekletu želim, ...prikaži več, da se ji poškodba čisto pozdravi. To je najpomembnejše!

  • peromornar 14:35 10.februar 2016.

    A imaš tudi ti kakšnega "mečka ali BMW" terenca? Eh moj "žurnalček", obdrži svojo ekspertizo za takrat ko boš tudi ti koga podrl zaradi lastne neumnosti.

  • malonaokoli 06:56 11.februar 2016.

    mislim da je izjava v naslovu neumestna...ona je poškodovana, voznik se pa ne sekira za to.

  • s.i.k. 15:44 13.februar 2016.

    . manjka : Kavalirja za vedno odstranit s cest.

  • Avatar Leon
    Leon 14:09 10.februar 2016.

    Policija sporoča ; Kličite vlado ! Menda je jasno ,da štrajkajo .

  • peromornar 14:33 10.februar 2016.

    Toliko o naših vrlih novodobnih bogatunih (ki jim itak čebula ven iz riti gleda). Ima "mečko" ali "bemflna" in misli da je boga zagrabil za tamalga. Vsaki dan to gledam, vsaki dan sem priča neodgovornem in nasilnem obnašanju takih limetov ...prikaži več na cestah. Ko pa se zgodi kaj takega, potem pa rep pod noge. Škoda, da punca ni hčera kakšnega mafiozota, temu tičku bi se v tem slučaju slaba predla.

  • Fucky 14:14 10.februar 2016.

    Neverjetno kako vse veš. Če je šla po tvoje z desne strani prehoda, bi imela poškodbo na levi strani obraza. Pa temu ni tako. Torej je šla z leve in je pred trkom prehodila pol cestišča. Torej bi jo moral ...prikaži več voznik opaziti. In nikakor ni skoraj avtomatično kriv ampak je brezpogojno dejansko kriv in še idiot in strahopetec, da mi nu para povrhu!

  • Žurnalček 14:03 10.februar 2016.

    Če bi vozil 50km , bi bila ti mrtva z udarcem v zgornji kot strehe in vrat . Tole te je zadelo z enih 20km , v nezavesti si bila pa zaradi udarca v glavo . Ker si šla z ...prikaži večz desne strani prehoda , je vprašanje KAKO , kajti pešec sam po sebi nima prednosti na prehodu , predno ne naredi predpisanega postopka za svojo varnost , ki je opisan tudi v CPP . Kam ti je pa mobitel odbil ? Voznik je pa oreng budala , ker je odpeljal naprej in je sedaj skoraj avtomatično kriv !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:57 10.februar 2016.

    Voziš terenca, siugrno se ti dobro godi v življenju in si preskrbljen še pa še. ampak vseeno pa misliš samo nase in svoje bližnje na vse ostale pa ne. Brezobzirno ignoriraš pravila in dogajanje okoli sebe. Si v terencu, težko ...prikaži več se boš kaj huje poškodoval, vsi ostali se bodo pa zaradi tega toliko huje poškodoval v primeru nesreče. Ne daš pozornosti ostalim, daješ jo le sebi. Ko se nesreča zgodi, pogledaš da bo oseba preživela, da imaš čisto vest da nisi nobenega ubil, nato že hitiš naprej popolnoma z mislijo na samega sebe. Nevem kaj naj rečem. Polhn si denarja in vsega ampak tvoje življenje je pa polno tvojega ega in nič drugega. Žalostno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.