Slovenija
382 ogledov

Ljubljana spet izvisela, Emirates bo letel iz Zagreba

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Radiator08 19:22 12.januar 2017.

    Ta posnetek je nastal po prvem letu družbe Saudia iz Addis Ababa, Etiopija v Riyadh oz. let SV424. Kako pa veste vse to, jozicamurn? Brž prijaviti pristojnim službam! Ali pač to samo gledate video posnetke po spletu in ...prikaži več berete novice iz svojega oblačka udobja? Mešate pojme in letalske družbe. Verjetno verjamete tudi, da nas NATO posipa s kemikalijami?Nikakor ne odobravam početje, vendar isto situacijo lahko vidiš v vsakem večjem klubu ali postajah javnega prevoza v Sloveniji.

  • stanko75 13:56 12.januar 2017.

    Ko bodo zgradili tistih 400 stanovanj ob ljubljanski džamiji potem mogoče pride v Ljubljano nizkocenovnih da bodo muslimanski ekstremisti hodili na dopust v Ljubljano. Že Italijanska mafija je pred leti rekla da je Slovenija raj za kriminalce kjer te nihče ne išče.

  • Franjo Erman 14:25 12.januar 2017.

    ah dajte no! samo turn od đamije je previsok pa se bojijo, da se bi zaleteli

  • Ferluci 15:08 12.januar 2017.

    Super, bomo pa leteli iz Zagreba. Ljubljansko letališče je tako in tako ena sama beda.

  • Avatar čavez
    čavez 15:21 12.januar 2017.

    Saj že itak cela Slovenija smrdi po muslijih, ne rabimo novih.

  • jozicamurn 16:31 12.januar 2017.

    Pod Slovenci misliš "muslimanski vehabisti" potujejo v Dubai in tako naprej ja, se strinjam. Oni so dejansko glavni zagovorniki teh poti = rut v njihovo primitivno ekstremistično zemljo.

  • Radiator08 16:55 12.januar 2017.

    Kakšni "vehabiti", kaj je z vami? Dubai International Airport, ki je glavni hub Emirates živi od tranzitnih potnikov. Je najbolj prometno letališče z mednarodnim prometom ter tretje najprometnejše letališče na svetu. Pozicioniramo je kot transportna točka med vzhodom in zahodom. ...prikaži več. 99% ljudi, ki potuje iz Evrope, ZDA v Afriko, ta del Azije in Avstralijo letijo preko Dohe, Abu Dabia, Istanbula in Dubaija. In če vam to ni bilo dovolj jasno; ne, ne mislim na "vehabiste".

  • jozicamurn 18:35 12.januar 2017.

    Če gre cel promet skozi te radikalne ekstremiste teroristične potem je to več kot grozno. Samo poglejte si njihovo kulturo: https://www.youtube.com/watch?v=wIQlkzgeZ5sIsta miselnost je v UAE in v Dubaiu in imajo isto vero ter kalifat-šeriat.Fuj.

  • jozicamurn 19:47 12.januar 2017.

    Te zemlje so vse iste po kulturi in veri UAE, Katar, Turkmeni, Savdijska Arabija .. ista vera isti teroristi suniti = vehabisti. Tako da nič ne mešam, kot sem povedala so isti kalifat-šeriat. Ne mešaj afričanov, ker so notri bili ...prikaži več bolj beli ARABCI in ne toliko črni. Arabci si brišejo rit z levo roko in se zato z desno rokujejo. Samo upaš, da se ne rokuješ z njihovo levo roko. Same shit.

  • blayo 20:02 12.januar 2017.

    Zagreb je predvsem veliko boljše izhodišče od Ljubljane (Brnika) za praktično kar koli.

  • bumbar 13:55 13.januar 2017.

    Delat je treba ne pa po svetu afne guncat

  • jakec1575 12:33 13.januar 2017.

    Mi smo večino infrastrukturnih investicijskih vlakov zamudili. slovenceljsko ali pa lakomno razmisljanje je unicilo ves resen slovenski potencial. imamo dobre izvozne firme. vendar za vidno piko na zemljevidu inveticij potrebujes infrastrukturne objekte. Hrvati so dobili sovlagatelje za 380mio€ za novo ...prikaži več letalisce. ljubljana bi rabila 3 piste, da bi bila zanimiva. tako bomo pa ostali mala vaska država z omejini slovenceljni. če pa ze kak objekt zacnemo delat, se pastenice in pijavke na vsakem koraku pojavijo in zahtevajo po par mio vsak. Pac narod brez vizije, brez pogleda 10 let naprej. narod brez vizionarstva. imeli smo in imamo kaksnega posameznika, ampak to je premalo. zamudili smo letalisca, tire, in se marsikaj.

  • jozicamurn 12:44 12.januar 2017.

    Super, ne rabimo denarja od teroristov sunitov in tistih, ki podpirajo vehabiste po celem svetu in se zalagajo za šeriat. Zagreb jim prav paše in dejansko so si podobni, hdz-jevčki in vehabisti skupaj tako kot si tudi v Bosni skupaj ...prikaži več delijo zemljo s temi glavorezci arabci. Lepa novica končno, zato ker smo se Slovenci sedaj rešili direktnega prihoda radikalnega islama po zračni liniji, samo še meje zapreti in naj ostanejo migranti na Hrvaškem.

  • Radiator08 15:48 12.januar 2017.

    Pa kaj je z vami narobe ljudje? Kakšni komentarji... Niste normalni, resno.Če že; se vidi, da govorite v * prazne. Hrvaško je lani obiskalo 3.2 M turistov izven območja EU. Od tega 2.5 M z drugih celin. Čez poletje ...prikaži veče imajo veliko čarterskih linij z Južno Korejo. Imajo veliko izseljencev v Avstraliji. In na vse te tudi Emirates cilja. Turiste iz Azije, ki jih je vsako leto več, na izseljence v Avstraliji in tudi ostale. Vsi ti so do zdaj rabili 3 lete, da pridejo do Hrvaške. Zdaj samo 2 s presedanjem v Dubaiju. Veliko tudi slovencev leti iz Zagreba preko Arabskega sveta v Azijo in Avstralijo.Upam, da ste si malo odprli oči. Kako ste ljudje kratkovidni. Upam, da nikoli ne zapusite svoje vasi.

  • Ferluci 13:33 13.januar 2017.

    Res je, s komentatorji skoraj nima smisla debatirat...večini je edino doseg v življenju hrvaško morje, za Dubaj in od tam najugodnejše povezave pa še slišali niso - za v Avstalijo, Novo Zelandijo, Japonsko, J.Korejo, Kitajsko, celotno Azijo....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.