Slovenija
75 ogledov

Ljudje še naročajo fiksne priključke

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Malo_vesti 13:59 14.junij 2012.

    Kar pa opisuješ mobilno telfonijo, pa pri nas tuš tako slabo lovi, da morajo uporabljat mobitelevo gostovanje za tuš, če žele da se da pogovarjat.

  • ghz891 01:55 15.junij 2012.

    O ja, pa zurnal24 lahko odstrani periodično refrešanje strani (ki izbriše pisoči se komentar), doda možnost urejanja komentarjev in omogoči daljše komentarje.

  • Malo_vesti 13:56 14.junij 2012.

    Za uporabo interneta, rabiuš dokaj hitro povezavo, GPRS je premalo, za delo. Zato poskušaš imet fiksen priključek, da lahko dobiš ADSL. Jih pa kar nekaj poznam, ki bi odpovedal telekomov priključek, saj praktično ne uporablja klasičnega telefona.

  • zdrej 12:18 14.junij 2012.

    Ne razumem, kaj ma pa UMTS vs navada telefonija?Če ni umts-a je po navada bolj ali manj slab GSM, ki uspešno zamenja navadno telefonijo. Če hočeš internet, pa je UMTS rešitev v sili oz inet za mobilne naprave. ...prikaži več Je bolje iti k enemu od operaterjev, ki omogočajo samo inet. No kar se tiče kakovosti, se telekom naj tolaži s soško dolino, ko pa na drugem konci slovenije sredi države na mesto Tulikom-Mobitelovega omrežja lovi hrvaško ali avstrijsko. To koliko je baznih postaj je relativen parameter, namreč manjka mu še kakšne podatek. Na sta istem območju je par kilometrov vstran dve bazni postaji, pa tako postavljeni, da ne pokrijeta vsega terena kakovostno. Po drugi strani pa imata simobil in tuš po eno bazno pa le ti pokrijeta zelo kakovostno. Dostikrat me kdo prosi da mu malo svetujem glede signalov, zato večkrat preverim moči na določeni točki. Pa je zanimivo da se je že večkrat pokazalo, da v določenih točkah uporaben samo po en operater. Največkrat tuš mobil. Kdor se

  • ghz891 01:53 15.junij 2012.

    Nekaj težavic z telekomunikacijskimi podjetji:- Zakup neporabljene količine določene količine podatkov mesečno se ne prenaša v naslednji mesec.Visoka nefleksibilnost storitev: - Sheme programov so nesmiselno pripravljene (nastavljene na nekaj zelo gledanih programov). ...prikaži več - Ni mogoče zakupiti posameznih programov. - Ni mogoče (za racionalno ceno) zakupiti posameznih oddaj in filmov, npr tako da bi nekaj serij, filmov in kanalov prišlo manj ali enako kot paketi A,B in C. Če bi zakupil naročnino za posamezni kanal bi ti avtomatično pripadal zelo velik popust na vsebine (že razumske cene) povezane s tem kanalom (75-90%) seveda bi bila lahko cena sorazmerna z "vrednostjo vsebin" kanala in.Zanimivo je ker pri T-2 ne potrebuješ plačati nikakršnega doplačila za njihovo "default škatlo" medtem ko moraš za škatlo siola in škatlo siola [črka] "siol box" plačati nekaj dodatnih € na mesec pa imata sila podobne lastnosti. Prav tako

  • Malo_vesti 11:46 14.junij 2012.

    Na podeželju ni mobilnih oddajnikov UMTS, zatro so prisiljeni v fiksno telefonijo.

  • zdrej 12:20 14.junij 2012.

    Po drugi strani pa je telekom tisti, ki do pred kratkim ni omogočal niti ADSL povezav po celi sloveniji. Ko sem rabil narediti konferenco, mi 10% ljudi reče: "ja mi pa mamo dial up, ker nam ADSL ne deluje".

  • ghz891 01:54 15.junij 2012.

    pa je ping pri T-2 mnogo nižji, prav tako pa hitrost downloada (+5mb) in uploada (+1mb) ob nižji ceni celotnega paketa (+ mobilna telefonija). Morda je velika pomanjkljivost T-2 omejeno število naprav katere imaš lahko priklopljene, stacionarni IP za vsako ...prikaži več napravo (četudi je drugačen) in 24 ali 48 urni čakalni čas za priklop nove naprave (podpora se ni mogla enolično izjasnit) in pa malo slabša tehnična podpora.Morda se bo z televizijskimi monopolisti zgodilo isto kot z časopisnimi, če se ne dovolj hitro ne prilagodijo razmeram.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.