Avto
308 ogledov

LPP že jeseni z novo storitvijo, prevoz na klic

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 11:10 03.avgust 2016.

    Saj z vinjeto in zavarovanjem bi morali biti shuttli izenaceni. In tehnicni pregledi tudi."Mi taksisti moramo posebej za plačevati različna zavarovanja, Jankovičevo vinjeto, tehnične preglede vozil moramo opravljati na pol leta, plačujemo 30 odstotkov dražje zavarovanje, drugi kot so ...prikaži več letališki shuttli ali ponudniki različnih prevozov pa nam neposredno konkurirajo brez izpolnjevanja vseh teh zahtev."

  • alojzr 11:26 03.avgust 2016.

    Pa sasvim je jasno. 10 eura je vožnja, 30 eura je porez na budaŁe.

  • Ferluci 12:54 03.avgust 2016.

    Trenutna prometna ureditev je prej kot blesteča. Taksisti - ne gre zgubljati besed - polomljena slovenščina, veliko je avtomobilov sploh ni primernih za taksije, ni enotne barve pa še predragi so. Povezava z letališčem je ena živa katastrofa, bodisi s ...prikaži več taksijem da o avtobusnem (ali celo tirnem) prevozu ne govorimo. Bleščeča je edino najlepša avtobusna postaja v Evropi. Skratka nihče ne zna (prej bi rekel da noče zaradi ne vem kakšnih interesov) to stanje dejansko urediti.

  • allstarr111 16:39 03.avgust 2016.

    Ne vem zakaj ne uvedejo taxi značk (medaljoni) kot v USA, pač da značko dobiš je treba plačat mestu določeno cifro ponavadi je tam od 500.000 usd dalje za ENO vozilo, št medaljonov je OMEJENO tako da se lahko prodaja ...prikaži več tudi dalje da si pač neka firma zagotovi medlajone za kva vem vsak avto po enega. Plus imajo omejeno, po barvah rumeni taxi-ju pobirajo določenih okrožjih, zeleni pač drugje. To zadnje pri nas odpade ker bi se pobili med seboj, bi se pa zelo obneslo to z medaljoni, mislm samo na ta način se bi znebili voznikov na črno, ki jih ni malo po LJ, ker praktično ni nobene kontrole, razen pred hoteli in štacjonom dvakrat letno.

  • Avatar Maro Slana
    Maro Slana 05:33 09.avgust 2016.

    Tale Ljubljanski prevoz KAVALIR je daleč od kavalirja. Ti šoferčki vozijo razne dostave po Ljubljanskih lokalih.PREVERJENO! Vozijo se z ne prilagojeno hitrostjo in v gneči prav namerno izsiljujejo prostor.Šoferčki se v veliki meri vozijo kar sami. Smo se par dni ...prikaži veči nazaj peljali približno 500 metrov. Po nekaj metrih vožnje šoferček ustavi in nam pove ,da naj izstopimo,ker ima nekaj nujnega.A so ti šoferčki na klic ali kaj? Vozijo jih resnično ne sposobni ..... nimajo bontona !!!

  • Avatar care
    care 08:45 03.avgust 2016.

    Od rudnika do viča mi je taxist računal 40 eurov,pa še po slovensko mi ni znal razložit zakaj je tako drag.Ko mu pa rečem da bom poklical inšpekcijo mi pa balkanezo odvrne da je on častil vožnjo in oddrvel.Sratka v ...prikaži več Lj je sama balkanska taxi banda.

  • Avatar praufo
    praufo 11:41 03.avgust 2016.

    10 posto gre zokiju

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:37 03.avgust 2016.

    Če si starejši te bodo vedno hotl okol prnest. Ne bojo ti izdal računa; pa še računal ti bodo več. Večkrat videno. Inšpektorjev ki bi postavili par prepričljivih ovaduhov za to da se pospravi take lopovske takstiste pa ni nikjer.

  • Avatar Maro Slana
    Maro Slana 05:35 09.avgust 2016.

    Lj ZMAJČEK in kakšni oderuški privatniki so najdražji prevozi...kliči METRO !!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.