Magazin /magazin/film-glasba-tv
72 ogledov

"Maestro Sista'z so bile zanič"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stela 13:24 06.maj 2013.

    Jp, to je kuhna, anina al pa producentova....mislm, da je blo velik ljudi včeri razočaranih nad mnenjem žirije....al karkol to pač je

  • HansAndersen 14:21 06.maj 2013.

    še DD Stars so ble bolše od njih!

  • tooomy 19:11 06.maj 2013.

    Najbolje da jih preimenujemo v Čakamiš Sista'z !

  • Danilo Volčina 00:25 07.maj 2013.

    Bo pa Žiga lažje zmagal....

  • patron 16:36 06.maj 2013.

    tako je, branko je anina patika......žirija sploh ne bi smela določati, kdo gre v finalno oddajo......dva zaljubljenčka krojita usodo nastopajočih.......the SIT so bili the best........

  • Marija Logar 22:42 07.maj 2013.

    Maestro Sista'z si definitivno niso zaslužile finala. Branko, kot žirant si me popolnoma razočaral. Tokrat je bil tvoj glas odločilen, pa si zatajil na celi črti, kajti mislil si z Anino glavo. Tako je resničen talent izpadel, naprej pa je ...prikaži veče šla zelo slaba kopija Maestra, žal.

  • vili.manili 12:50 06.maj 2013.

    Žirija počne to, kar jim naročijo producenti. Če še niste opazili pri teh in podobnih reality showih, želje gledalcev niso nikoli upoštevane, temveč se dogodki vedno odvijejo tako, da so gledalci "razburjeni", kajti potem veliko pišejo po portalih, za kar ...prikaži več jim je marketiški oddelek zelo hvaležen, saj vsak komentar, klik na stran prikaže tudi ene 10 reklam, za katere potem dobijo denar. Poleg tega ti razburjeni gledalci naslednji teden še bolj goreče spremljajo oddajo na TV in čakajo, kdaj se bo zgodilo še kaj podobnega. Seveda po forumih vsi piskajo, kako nikoli več ne bodo gledali oddaje, a vsi, oni pa še posebaj, dobro vemo, da so to ene navadne buče, tam nekje v rangu izsiljevanja 4 letnega otroka, ki si v trgovini želi čokoladico. Get a life, people!

  • HansAndersen 14:19 06.maj 2013.

    ta skupina maestro sisters so pa res zanič, žal.... pokazale niso nič posebnega, naj si malo ameriša plesna tekmovanja pogledajo kako mora to zgledat, recimo pri skupini quest crew, te punce pa so samo nekaj mahale z rokami, kot da ...prikaži več plavajo po zraku, in kak so jih žirantje kovali v zvezde, celo rekli so da so bolši od maestro skupine, bruuuh za ta komentarso si oni drugi polfinalisti resnično bolj zaslužli finale, predvsem zato, ker so bolj inovativni in ker je nekaj novega na sceni, ne pa neki ples, ki se ga že v OŠ učijo

  • Lily Harrison 16:25 06.maj 2013.

    skupina maestro siste'z so bile zanič....RES JE in hvala bogu,da ste to tudi drugi videli in dojeli...ja, ja pokazale niso nič novega, ful so se lovile in niso bile vsklajene krneki...in una dva ki sta glasovala zanje (kao neka žirija, ...prikaži več ki ne ve kaj pomeni beseda TALENT)!!!! Uh kaka sramota! One si niso zaslužile finala, že iz tega vidika, da talenta NI!!! Dva meseca in več vaditi eno koreografijo in kaj smo mi gledalci dobili...šus v glavo...une druge DD stars so bile veliko boljše in vsaj inovativne!!! Una dva pa sta izjavla, da so bile 'sestre' boljše, da so prekosale Maesto...ma ne ga srat...NEVER...oni so ritmično veliko bolj sposobni in bili so zakon...one pa dolgočasne in kr precej otročje, nenatančne, vzhičene! Mitja Jeršič si je zaslužil finale ...to je talent in pol!!! Whats wrong with you people?

  • titty 14:04 06.maj 2013.

    Ta plesna skupina pa si res ni zaslužila finala! Ana in Branko sta me razočarala!

  • vili.manili 14:15 06.maj 2013.

    Seveda bom od vseh, ki se "razburjajo" zaradi reality showov, fasal minuse. Nihče ne želi sebe videti v vlogi ovčice, s katero se manipulira. V tem primeru za večje dobičke. Zato ovčice vedno raje zavzamejo obrambni položaj in zagovarjajo situacijo ...prikaži več v kateri so, namesto da bi spregledali in se postavili za sebe. Sedaj raje ščitijo tiste, ki jih izkoriščajo, misleč, da s tem ščitijo sebe. Ah, zafrknjen je ta svet.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.