Slovenija
1304 ogledov

Mami pokojne jeseniške deklice odvzeli novorojenega otroka

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • hubertfast 07:00 23.marec 2017.

    @mph, če si odvetnik in vpletaš čustva ter razum, potem je bolje da nehaš. Odvetnik brani vse in vsakogar ne glede na vrsto pravnega postopka. Prvo vodilo je denar, vse ostalo je nepomembno. Tudi slab odvetnik živi zelo dobro.

  • mph 22:34 22.marec 2017.

    Vem, da so nekateir odvetniki postavjeni po službeni dolžnosti, ampak sam ne bi nikoli mogel opravljat takega dela, bi raje dal odpoved. A je tej pravnici sploh jasno kaj je ta pošast v človeški podobi naredila s hčerko, skupaj s ...prikaži več partnerjem? Ma o kakšnem sodišču in kršenju ćlovekovih pravic govori? Boli glava. V interesu dojenčkovih človekovih pravice je, da ga odvzamejo in da ga nikoli več ne vidi. Še najlepše bi bilo, če otrok ne bi rabil nikoli izvedet kakšna pošast ga je rodila.

  • valerijakregar 21:00 22.marec 2017.

    PRAVILNO !!!!!!!!!!tudi njeno mleko je strupeno !!!!!!!!!!!!!!!!NAJ TRPI IN PREMIŠLJUJE POŠAST !!!!!!!!!!!!roblekova pa naj preneha s svojimi histeričnimi izjavami.

  • Žurnalček 21:39 22.marec 2017.

    Končno ena pravilna odločitev !

  • Mateja Sipos Rous 23:58 22.marec 2017.

    zelo lepoooo končno nekaj pametnega z strani csd......konec koncov pa csd/ju ni treba lagati,ampak se gre za otrokovo varnost......

  • Avatar Zala
    Zala 01:18 23.marec 2017.

    In kdo je zamudil čas, ko bi se še lahko boril za pravice danes že mrtve deklice? Takrat nise grozili z evropskimi sodišči. Nič niste naredili. ...... ....... Tako zavržna oseba, kot je alibabićeva res ne more skrbeti za otroka, ...prikaži več lahko bi tudi tega umorila. Kdo si upa zagotoviti, da ga ne bi? Torej, odvzeli so ga, ker obstaja utemeljen sum, da bi ga mučila, do smrti, recimo s stradanjem. To je že počela in ima prakso. ..... ....... ........ Upam, da bo Sodišče morilko in morilca obsodilo na najvišjo možno kazen.

  • hubertfast 06:59 23.marec 2017.

    Bogi otrok, še en otrok, ki bo imel težko življenje? Upam, da bo tisti, ki bo skrbel za njega opravil dobro delo.

  • Avatar Mitja Grmovšek
    Mitja Grmovšek 08:45 23.marec 2017.

    Naj se scvre v zaporu, prasica!

  • Anastazija234 09:15 23.marec 2017.

    Odvetnica je še dodala, da razmišlja o tožbi na evropskem sodišču za človekove pravice, saj se ji zdi "kršenje pravic otroka, ki ga mati ne more niti dojiti po rojstvu, nezaslišano",??? naj ta odvetnica, če jih ima, svoje ...prikaži več otroke pusti tej zveri samo en dan v zaporu, da JIH UJČKA IN DOJI....LEPO PROSIM RES, KAKŠNI IDIOTI DONS PRIDEJO DO IZOBRAZBE, tudi če si odvetnik ne pomeni da ščitiš grozodejstva in psihopate. To Sando bi js sterilizirala, tko kot so to naredili z eno brezdomko v Kranju, ki je kar rojevala rojevala rojevala ...otrok je dons za ceu avtobus. Vsaj do znašanja nad lastnimi otroci ni prišlo. Kot je to počela tale zverina zvožena, zavožena in še kaj drugega. Vsaka mama, ki zapusti otroka ali zganja nad njim psihično ali fizično nasilje, si ne zasluži ne pravice zagovarjanja ne ničesar. Za moške velja enako. Kje je bla ta krula od odvetnice in vsi ostali pristojni organi, da bi ukrepali ko še ni bilo prepozno za malo deklico??? prov na kozlanje mi gre

  • nergač 10:38 23.marec 2017.

    Če bi vi, komentatorjii kakršni ste, imeli kaj besede, bi še danes gorele grmade, ljudi bi razčetverjali, jih zastrupljevali in vlekli s kleščami salo z njih....dobro da ste vsi penzionisti ali pa na socialnih transferjih....no, vsaj večina vas...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.