Slovenija /slovenija/crna-kronika
44 ogledov

Maribor: Voznik začetnik na prehodu za pešce povozil 9-letno deklico

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Bojan Herkul 21:31 12.september 2016.

    prvo kot prvo krivec ni dal niti izjave to je izjava policije! krivec je kriv ampak ni tak kak je tu napisano krivec ni prehiteval ampak je gledal bek in ko je vido da se pred njim ustavlajo ...prikaži več vozila je zavil desno da bi preprečil nesrečo (to se lahko zgodi cisto vsakemu ker cisto vsi gdaj gledate bek!) nevem kaj ste zaj vsi pametni glede tega kaj bi mu trebalo ker se to lahko zgodi cisto vsakemu pa ne zagovarjam krivega niti malo ampak mate take komentarje za breveze ko niti ne poznate kak je mediji pa to bol ko ne vedno napihnejo in dajajo informacije ko sploh nevejo o čem se gre pa kak je v resnici blo!

  • maresem 19:51 12.september 2016.

    Pojdi spat...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:24 12.september 2016.

    Lahko bi še preverili kdo mu je dal izpit; in če ima ta izpitnik več teh začetnikov ki delajo take smrtno nevarne neumnosti.

  • ginko 15:40 12.september 2016.

    Nepravilen naslov članka. Pravilno bi bilo "Norec- začetnik na prehodu za pešce povozil 9-letno deklico.

  • nergač 15:48 12.september 2016.

    Vidva sta pa oba prava veleuma. Brez najmanjšega dvoma.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:09 12.september 2016.

    Izpitnika ki je dal temu vozniku izpit se mora preverit. Bolje preventiva kot kurativa. Jz ga ničesar ne obtožujem. Sam pravim da če je več novih nespametnih voznikov ki so pri istem izpitniku naredili izpit je pa treba potipat mal ...prikaži več človeka če dela tko k je treba.

  • nergač 17:56 12.september 2016.

    idejo imaš dobro, a zgrešil si kraj in čas

  • Avatar Leon
    Leon 18:45 12.september 2016.

    MB prednjači na seznamu nekulturnih in objestnih voznikov v Sloveniji ! Od parkiranja na pločniku,kolesarski stezi,zelenici,parkingu za invalide .........vzrok pomanjkanje nadzora ! Policija in redarji imajo točno določene ulice in parkirišča ,kjer vsakodnevno izvajajo nadzor, vse ostalo je prepuščeno iznajdljivosti ...prikaži večsti in objesnosti voznikov. Nekoč so rekli ,da so najslabši vozniki CE .................danes je to MB .

  • Žurnalček 19:09 12.september 2016.

    Bom še bolj precizen : KDO je dal NEPISMENEMU STROJANU - ne zna pisati in ne brati , VOZNIŠKO DOVOLJENJE ?

  • JackD 21:44 12.september 2016.

    Če bi res samo gledal "bek" in če bi vozil po predpisih, bi se lahko brez težav ustavil ob koloni vozil. Če pa je pripeljal 70 km/h, pa kaj takega ni več mogoče...

  • Bojan Herkul 21:59 12.september 2016.

    ni bil ne zdrogiran niti pijan nič! napihal je 0,00 sploh ne kadi! kot sem ze povedal niti tako ni bilo kot je napisano

  • Vesna Dolšak 23:55 12.september 2016.

    Očitno je tale bumbar, ki je kupil vozniško, kak kolega od Bojana Herkula, da ga toliko zagovarja. Povozil je otroka, pa je čisto vseeno ali je gledal bek ali je prehiteval po levi ali desni ali počez ... pred prehodom ...prikaži več za pešče nima kaj gledat bek ali prehitevat, pa je čisto vseeno ali je to 21-letnik ali 50-letnik ali papež ali Svet Peter. Pika!

  • Žurnalček 17:53 12.september 2016.

    Policaji imajo vsa pooblastila v zakonu , da osebo pošljejo na izredni zdravstveni pregled , ko posumijo da je :če bolna in jemlje v prometu nedovoljena zdravila , da je bolna in ima zdravniško prepoved vožnje , če je usekana ...prikaži veča oz. psihično nezdrava oseba , če je pijana itd. Kot lahko vozilo kadarkoli pošljejo na izredni teh. pregled , s tem da se mu odvzame tablica , lahko tudi šoferja pošljejo na izredni zdravstveni pregled , s tem da se mu takoj odvzame voz. dovoljenje. Ko psihiater - katerikoli - dobi v roke razlog napotitve osebe na njegov pregled , ga ni mandelca , ki bi mu psihiater dal prehodno oceno psihičnih sposobnosti !!!Sedaj pa vprašanje stikom z javnostmi MNZ , kolko šoferjev so poslali na psihiatrični pregled , ne računajoč tiste zadrogirane ? Da vas slišimo !

  • nergač 17:35 12.september 2016.

    glej, kolega, žal mi je, a tebi se ne sanja o "izpitniku," njegovih kompetencah in referencah, še najmanj pa o vzročni zvezi med izpitom in dejansko vožnjo osebka in dejavnikih, ki na to vplivajo....ti hočeš kri, kar je prav, to ...prikaži več je naravno nagonsko stanje pravičnika tipa kot si ti in oni zgoraj. Manjka vama pač premisleka, to je pa nekaj kar dosežeš čez čas. Tudi ti. Zato me ne skrbi zate, ker vem, da si na dobri poti....

  • nergač 17:38 12.september 2016.

    "V vsakem primeru gre tu za osebo, ki mentalno ni zrela za upravljanje avtomobila. ..."Ko bi ti vedel, koliko oseb, ki mentalno niso zrele za karkoli.....upravlja težka in lahka motorna vozila....zato je na cesti treba paziti. Da ...prikaži več o kolesarjih ne govorimo.

  • gogi3 17:54 12.september 2016.

    Upam, da se mu sodi za poskus 4-kratnega uboja! Prekleta gamad! Da ne bi bilo na cestih, takšnih arogantnih objestnežev in pijancev, bi bilo 90% manj žrtev na cesti!

  • nergač 20:27 12.september 2016.

    si se spet predoziral, pa ne znaš napisati nič logičnega, potem pa pljuvaš in blejiš v luno....

  • Bojan Herkul 21:58 12.september 2016.

    če bi tak blo kak je napisano mu privoščim kazen ni pa res kak je napisano ker niti on ni dal izjave ni nič to je izjava policije ali gdo je to zmislo sploh ni prehiteval! tu bi ...prikaži več dal jaz medijom kazen pa tisetemi ki je to izjavil!

  • JackD 17:03 12.september 2016.

    Torej sta samo dve možnosti:a) vozil je tako hitro, da se ni uspel ustaviti niti ob koloni vozil na avtobusnem postajališčub) vozi z namenom, da bi prišel tisti dve minuti prej na cilj, medtem ko mu je za ...prikaži več varnost ostalih udeležencev v prometu popolnoma vseeno.V vsakem primeru gre tu za osebo, ki mentalno ni zrela za upravljanje avtomobila. Takim je potrebno izpit odvzeti in prepovedati vožnjo za vsaj 10 let. Vsakič ko ga dobijo za volanom pa par 1000 € kazni ali pa zapor. Sicer takih id*otov s ceste ne moreš spraviti.Deklica je imela še srečo.Enkrat bo tak psihopat še koga ubil!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.