Slovenija
1511 ogledov

Med Slovenci za sirote iz Češke in Bolgarije ni interesa

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mijaliza 10:07 17.februar 2015.

    skratka posvojitve potekajo iz držav, kjer je birokracija malo manj požrešna

  • Bela Vilinka 15:41 17.februar 2015.

    Zanimalo bi me koliko so bili otroci ob posvojitvi stari in kakšen je bil končni znesek, ki so ga za otroka posvojitelji dali? Vedno več nas je takih, ki ne moremo imeti svojih otrok. Jaz imam isto pravico do otroka ...prikaži več kot katerakoli druga ženska! Ravno tako želim za otroka skrbeti, ga imeti rada, ga učiti, vzgajati skupaj z mojim partnerjem. Zakaj država nalaga nalaga tistim, ki smo že tako oškodovani s strani Matere Narave in sčrno prizadeti, ker ne moremo imeti svojega lastnega otroka, DODATEN in ZELO OBREMENILEN strošek na nas? Otrok stane...pohištvo,oprema,obleke,igrače,hrana,šola,tečaji itd.Če hočeva imeti otroka, skupaj z vsemi temi rednimi stroški vred, pa morava midva plačati še 11.000 eur, da ga sploh imava? Postopki bi morali biti občutno cenejši, hitrejši, informacije dostopnejše, uradniki prijazni in komunikativni, ker bi se vsi morali zavedati, da mi plačujemo duplo psihično in duplo finančno in ne ni čudno, če je posvojitev malo, kdo pa si lahko privošči, da bi kupil otroka

  • Bela Vilinka 15:48 17.februar 2015.

    za 11.000 Eurov ali pa 30.000 Eurov? To si lahko privoščijo samo bogati ali pa tisti, ki imajo take starše, da so jim šli za poroka ali pa so celo prevzeli del kredita! Na koncu lahko potegnem črto in rečem, ...prikaži več, da tista, ki je plodna ima vedno lahko otroka, pa tudi če v denarnici nima niti 5 eurov. Vedno več je takih, ki imajo otroke za to, da vlečejo socialko. Kje je tle pravica ? Za otroke jim pa tako ni mar! Tiste, ki pa nismo plodne ali pa imamo partnerje z slabšimi spermiji, pa lahko z glavo ob zid tolčemo, če hočemo, ampak otroka ne bomo nikoli dobile, ker nimam denarja, da bi ga kupile. Nimam 11.000 eurov, nimam jih od kje vzeti ! Še enkrat pa ponavljam, da je moja pravica postati Mati ISTA kot pa pri katerikoli drugi ženski na tem planetu. Država dela te razlike med nami, ki so krivične in nepravične !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.