Slovenija
2668 ogledov

Megabon.eu: Piše, da lahko plačaš v hotelu, a agencija hoče vse vnaprej

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dd1307 19:07 27.julij 2013.

    Pazite se tudi portala DELOVAVSTRIJI.COM

  • dd1307 19:07 27.julij 2013.

    Pazite se tudi portala DELOVAVSTRIJI.COM

  • dd1307 19:07 27.julij 2013.

    plačali boste 60 eur in bili nategnjeni

  • fowler 14:09 24.julij 2013.

    adel djutović - direktor , še dobr, da se nism prjavu...

  • Mrcina 20:03 15.avgust 2013.

    KUPONLANDIA . ..pri teh sem 23.7.plačala 3 kupone. Ko so kupone aktivirali,sem prek maila morala poslati podatke, kam naj pošljejo artikel. Do danes nisem prejela ničesar. Ima še kdo enako izkušnjo s KUPONLANDIO ?

  • Simona Lozinšek 11:43 10.september 2013.

    Tudi sama sem preverjala več kot mesec dni Megabon, tudi druge te akcijske ponudbe, a na koncu sem se kot vedno odpravila na vrat na nos na Krk, kjer sem plačala hotel in nisem potrebovala plačevati še agencije, sami ste ...prikaži več krivi, kaj pa greste tako na morje, bilokam greš, v hotelu, ali kampu, se vedno najde prostor še za tebe, to si zapomniti. Ne vem zakaj bi še kdo drug imel kaj od mojega težko prisluženega dopusta, naj grejo delat.

  • KUPONLANDIA 15:42 24.oktober 2013.

    Pozdravljeni,Prosimo če nehate zavajti uporabnike Zurnala, predvsem iz tega razloga, ker pri nas ni potrebno nikakršno dodatno naročevanje izdelkov po aktivaciji kupona, ker se naročilo avtomatično sprejeme oz. napišete vaš naslov za dostavo in potem vam ponudnik pošlje ...prikaži več izdelek. Druga zadeva je pa taka, da smo dosegljivi vsak delovni dan od 8 do 16 ure na telefon in emaile, tako da bi bilo lazje da bi nas povprasali za izdelek, kot da pišete tukaj v komentarje in upate da nam boste s tem uničili dobro ime. Žal vam ne bo uspelo.PS. Drugic ko boste poizkušali goljufati in škodovati drugim, vsaj naročite in se prepričajte v postopek narocila, tako da boste lazje in bolj resnično zavajali.Lep pozdrav

  • Žurnalček 13:18 24.julij 2013.

    Megabon pokasira svojo provizijo 20 % , zato je treba toliko tudi takoj plačati , za ostalo plačilo se jim pa jebe, ker sami hoteli želijo plačilo takoj , kar je tudi normalno. Hoteli ne kreditirajo kupce , ampak agencije ...prikaži več in Megabon ni nič drugega kot zavajanje kupcev , ne pa turistična agencija , ki ima v zakupu polno za prazno določeno št. postelj.

  • Nič 23:33 26.avgust 2013.

    Navajam moj primer:Nakupi preko portalov s popusti so dobrodošli, predvsem v času, ko je denar težje zaslužiti in , če lahko kupiš s popustom nekaj, kar bi si drugače težko privoščil ali pa sploh ne. Težava je pa v ...prikaži več tem, da je veliko od njih preveč "požrešnih", če uporabim milo besedo in ne izbirajo sredstev, da na tak ali drugačen način zavedejo kupca. Pri tem so pogosto krivi tako ponudniki, ki oglašujejo na takih portalih, kot portali sami, saj gre, kot je na žalost videti le za obojestransko korist, ne pa za korist nas kupcev, na katere večinoma, kar pozabijo, oziroma nas pogosto tretirajo kot nepismene, neumne, v eni besedi "samo kot molzno kravo". Za primer navajam, nedavno objavljeno storitev, na kuponko.si, ki je malo manjkalo, da je nisem kupil (http://turizem.kuponko.si/pocitnice-v-objemu-prekrasnega-zaliva-68-popust-na-2x-nocitev-za-3-osebe-v-cudovitih-mobilnih-hiskah-adria-suite-v-neposredni-blizini-poreca-v-nepozabnem-kampu-valkanela/), Je tipičen primer takega name

  • Mrcina 13:12 24.julij 2013.

    Redno kupujem pri Megabonu , kot pri vseh ostalih podobnih ponudnikih prek spleta. Nočitve ipd.. pred nakupom pri ponudniku preverim ( že da se prepričam, če je prost termin v času, ko bi tja šla ) in nikoli še ...prikaži veče nisem imela slabe izkušnje. Zmeraj je bilo vse OK :)

  • Nič 23:34 26.avgust 2013.

    nadaljevanje:Je tipičen primer takega namernega zavajanja. Namreč konkretno ponujajo 2 noči znižano na 80 €, torej s 68 % popustom, kar naj bi bilo v vrednosti polne cene 250 €.Težava pa je v tem, da kupone koristite v ...prikaži več septembru in je v ponudnikovem ceniku (http://www.abf-turist.com/cenik/) polna redna cena za mesec september in za 2 noči le 100 € in ne 250 €. Torej se tako imenovani popust iz 68 % takoj spremeni v 20 %, kar pa je velika razlika.Ponudba je tako predstavljena, da če ne bi imel časa, šel gledat ponudnikovega cenika in prebirat komentarje na njihovi FB strani, bi tudi mene kar po suhem n.....Za v bodoče si takšne aranžmaje rajši poiščem sam ali pa preko turističnih agencij.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.