Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
81 ogledov

Mene se to ne tiče ... Do naslednjič ...

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • blueone 23:42 29.september 2015.

    veš v čem je razlika dojčland bo morala pri goljufiji pri izpustih plačat...pri nas pa kradejo, lažejo, goljufajo, pa še kaj drugega, pa noben nič ne plača, nobenega ne zaprejo...primeri zastarajo ali pa so sistemske napake ali pa je osebni ...prikaži več stečaj ali pa....vidiš v tem je problem...v dojčland se to plača pri nas pa pač ne....A TI JE SEDAJ JASNO!!!!!!!!

  • novispenjac 09:11 30.september 2015.

    ne ni mi jasno. pokaži kdo je plačal? Daj malo bolj konkretno. Edini veliki goljuf, za katerega je meni znano, da je šel v zapor v celem zahodnem svetu je Bernie Madoff. Zaprli pa so ga zato, ker je ogoljufal ...prikaži več bogate in ne revne.

  • jzzzze 08:04 30.september 2015.

    ...če ga pa slučajno le zaprejo, ga pa izpusti US in potegne še lepo odškodnino, ali pa ga predsednik države pomilosti!

  • jakec1575 21:21 29.september 2015.

    Strinjam se. nekdo si mora vzeti čas in voljo ter sredstva, da naredi precedencno sodbo. Na podlagi katere si tudi ostali sodniki lazje razlozijo bodoce primere. zalosti pa me dejstvo, da je potrebno to sploh poceti. Ponudnik si misli, grem ...prikaži več do konca, saj se bo ustrasil velikih besed in placal. in vecina placa in je tiho, firme pa cvetijo na racun izkoriscanja nevednih ljudi. Nepoznvavanje prava, škodi. Bi pa vsakemu ponudniku ki izgubi tozbo potlej za posalstico poslal se tozbo za izgubljen cas, stres, naceto zdravje in custveno obremenitev. Naj mone placajo. Upam,da vam uspe tudi druga tozba. Slovenski narod se je moralno in eticno razletel v zadnjih 30 letih. Mogoce pa rabimo malo muslimanske palice.

  • novispenjac 23:33 29.september 2015.

    ne ne rabimo muslimanske palice. Od kje to samopomilovanje, češ pri nas so sami lopovi, drugje je vse boljše - ali samo jaz slišim, da neki germani iz čudežne dežele dojčland goljufajo pri izpustih? In ja žurnal, tudi vi ste ...prikaži več na "drugi strani". Komentatorjem, ki poskušajo argumentirano razbiti enoumje glede ilegalnih migrantov brišete komentarje, brišete članke, celo uporabniške račune. Žurnal, vaš komentar je tako, kot stanje v koloni in preklinjanje čez promet - vi ste promet.

  • blueone 00:14 30.september 2015.

    je pa tako ODKAR se, da prek spletnega SUPERVIZORJA pogledati koliko PIJAVKE SESAJO od državnih institucij..... so se te iste PIJAVKE preusmerile v podjetja v večinski DRŽAVNI LASTI, saj se ne da videti njihovega sesanja in se neomejeno predajajo svojemu ...prikaži več SESANJU za svojo blaginjo, ki sega v neskončnost...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.