Svet
18 ogledov

Merklova ukazala: iphone v smeti

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stolp 22:19 24.november 2013.

    Vse to je samo šov za plebejce, ki mu veselo nasedajo.Ne, ni se vedelo že skozi za prisluškovanje? Ma daaaaj,.... A mislite da Evropa pa ne prisluškuje Ameriki. Prisluškujejo tudi rusi, Kitajci,... Vsi vsem prisluškujejo in to vsi ...prikaži veči vejo.In sedaj se nekaj kao razburjajo samo da bi pomirili jaavnost in seveda prikrili dejstvo da so sami isti. In butaasti ljudje verjamejo...

  • privat 14:46 25.november 2013.

    kot da merklova sploh sme odpreti usta??Nemci so danes sužnji tujih bank...

  • ennanova 20:51 24.november 2013.

    Od psihiatrije k psihoanaliziPsihiatri so zelo zanimivi ljudje. Oni dan je bilo na televiziji, da so imeli nekega pacienta privezanega na postelji precej časa. Nekdo mi je ravno te dni rekel, da je dobil občutek, ko je bil na ...prikaži več psihiatriji, da še vedno sem in tja uporabljajo električne šoke; občutka seveda ne more dokazati. Številni ljudje vedo povedati, da jim psihiatri v glavnem leta in leta predpisujejo kemijo, barvaste tabletke različnih velikosti, vidijo pa jih na nekaj mesecev; pogovarjajo se z njimi v glavnem ne. Sam ne presojam zapisanega, da mi ne bo sojeno, ker spoštujem, kar piše v sveti knjigi kristjanov. Nisem pa neumen in znam razmišljati, zato odgovarjam tudi ljudem, ki so me prosili, naj kaj napišem o psihiatriji in psihoanalizi. Torej. …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1307-od-psihiatrije-k-psihoanalizi

  • ghz891 23:19 24.november 2013.

    Nič se ni zagotovo vedelo prej, so bile bolj domneve vezane na sprejemanje proti terorističnih zakonov ZDA (in recimo nekaj miljard $ vredna investicija v komunikacijski center nekaj let nazaj) itd, sploh se pa nič ni vedelo na točno kakšen ...prikaži večn način prisluškujejo komunikacijam (naprimer ), to kar govoriš so vse nepreverjene informacije oz špekulacije, seveda je mogoče da se dogaja samo z takšno zagotovostjo kot Snowden tega nemoreš trditi, edino če delaš za Sovo ali kakšno drugo obveščevalno agencijo.

  • Stolp 17:18 25.november 2013.

    Navadni ljudje seveda niso vedeli, tisti pri koritu pa že skozi vejo Saj sta si tudi v obdobju hladne vojneSZ in ZDA prisluškovali, vohunili,... pa nekaj se je sicer vedelo, nekaj šele sedaj na dan prihaja, nekaj se ...prikaži več pa ne bo nikoli vedelo. Vsi ki so bili dovolj pomembni in na dovolj velikih položajih(in Merklova v tem primeru govotovo je) so pa vse to vedeli.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.