Magazin /magazin/film-glasba-tv
39 ogledov

Midova vajenka Emina razkrila svojo plat zgodbe

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 11:52 26.november 2015.

    Ne, Emine niso mogli prikazati kot močnejšo osebo, kot je v resnici, ker se je samo cmizdila, ležala, jamrala in se smilila sama sebi. Tudi to, da ima pri 31. letih 8 let delovne dobe, ne pomeni, da ni lena ...prikaži več ... Lahko je v javni upravi med tistimi 70 %, ki se praskajo po riti in lakirajo nohte, lahko je prodajalka, ki jo sodelavke vlečejo ven itd. Meni deluje kot nekdo, ki se 'šverca.' Če ji uspe to skriti doma in pred sodelavci, super. Na TV-ju ji ni.

  • c1305166 12:20 26.november 2015.

    Pa saj je povedala, da je bila bolana in ni smela v gostilno. Na TVju je bilo pa prikazano tako, kot da je cele dneve ležala, kar so jo živci matral. A ti res verjameš vse, kar je na televiziji?

  • dragec 12:38 26.november 2015.

    Povej ,Mido je slab kuhar

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:12 26.november 2015.

    Mene ne moti koligialnost ko je iskrena, moti pa me ravno to da se vsi sprenevedajo, vsi grejo tja igrat pa čeprav naj bi bil to šov resničnosti. Komu je ta šov potem namenjen če ne resničnosti? Komu? Trapast šov.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:14 26.november 2015.

    Sam Big Brother se vsaj ne pretvarja. Tle hočejo zapakirat da zgleda kokr češ to je res in noben ne igra, in da šteje samo kuharija. Kar je totalna neumnost in sprenevedanje.Pri Big Brotherju pa vsaj vsi vedo da gre za igro.

  • Ferluci 13:43 26.november 2015.

    Ali je neumna, naivna ali pa res ne ve kaj bi s sabo. Gre za šov in gledanost, ostalo je vse ostalo brez veze. Ja, za vraga, kaj je pa pričakovala?

  • wingspan15 13:54 26.november 2015.

    osebno mislim, da se je najbolj od vseh skompromitiral Bine, POP-u pa je iz nekoč dobre oddaje, uspelo narediti klump.

  • c1305166 14:33 26.november 2015.

    Resničnosti... to se samo tako reče ;)

  • svašta 13:10 26.november 2015.

    ponosna sem nase...pol leta sem na porodniški in niti 1 dela NOBENEGA resničnega šova nisem gledala. Vse skupaj je eno veliko poneumljenje...že ko napovednik gledam čutim, kako mi možgani odmirajo. In res ne morem verjeti, kako ljudje lahko to gledajo ...prikaži več oz. se sploh prijavijo v te pi*darije...očitno se res tako malo cenijo. In ta Bine...ojej no, kaj pa on misli da je, Gordon Ramsay? Prepotenten, antipatičen in vzvišen do konca in čisto za brez veze :)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:18 26.november 2015.

    Greš v (resničnostni) šov pa pričakuješ da bodo gledalci dobil resničen vpogled v to kar si. Ampak jz ne razumem kak da se ljudje že enkrat ne naučijo da greš v prvi vrsti v šov, resničnost je pa taka da ...prikaži več se ji da tako ali drugačno ozadje dat da drugače izpade. Polresnice, resnice izvzete iz konteksta, selektivne resnice ..vse to lahko te prikaže v drugačni luči kot je tvoj generalni karakter.Ljudje so bodisi naivni, bodisi narcisoidni bodisi zelo taktično podkovani da gredo v ta šov. Navadnih ljudi, povprečnega Slovenca pa ne boš vidu not. Nikol.

  • Janez_53 10:55 26.november 2015.

    Show Gostilna išče šefa se je po mojem mnenju sprevrgel v "Big Brother-ja" najslabše vrste!!! Očitno je letošnja ekipa tekmovalcev preveč enotna in kolegialna (le spomnimo se prejšnjih ekip, kjer je bilo kar nekaj zahrbtnežev, podležev in spletkarjev)! To pa ...prikaži več očitno nekaterim od odgovornih ne paše! Lepše in bolj zanimivo se jim zdi, da je čimveč spletkarjenja, podtikanj in podlosti! In to so poskusili vnesti s skupino deklet! Delno jim je uspelo! Vsekakor pa so oddajo zelo pokvarili in pričakujem, da naslednje leto Bine ne bo več pristal na takšne neumnosti, ki delajo tudi njemu škodo!

  • c1305166 11:03 26.november 2015.

    Ta kolegialnost je bolj navidezna, saj se tekmovalci zavedajo, da v Sloveniji pač ne prideš daleč, če si preveč ambiciozen, tekmovalen, tega gledalci ne marajo in te po hitrem postopku pošljejo domov. To je tekmovanje ta 100 čukov, velik dnar, ...prikaži več ne me basat, da so vsi prišli po znanje, prijatelje, itd... čisto vsi tam so izključno zarad keša!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.