Slovenija
420 ogledov

Ministrstvo za delo ponovno napoveduje: Zaprosiš enkrat in nikoli več

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wolf.ata 10:07 04.marec 2017.

    ja,skrajni čas,pa varstveni dodatek bi morali vrniti sami nazaj ljudem,ki so se ga odrekli zaradi vpisa hipotek,sedaj pa nekateri to ne vlagajo,saj je veliko papirjev,pa spremenjeni pogoji,kot to,da morajo otroci poskrbet zate,če lahko,otroci gredo po svoje,lahko je ne vem kje ...prikaži več itd.,po službeni dolžnosti bi morali to delat,jih je dosti,ali pa zaposliti nekaj študentov,ali javna dela itd.

  • milek 19:22 04.marec 2017.

    ti si lena baba. Jest si denar sam zasluzim, pa ne rabim nobene socialne, pa otroških.

  • kapibara 08:42 04.marec 2017.

    - Manj birokracije le za državljane, ne pa tudi za socialne delavce? -Hvala bogu, saj do sedaj niso nič deleli, smo jim morali občani vse na pladen prinest,vsaj v CSD BežigradBodo pa sedaj vsaj malo pomigali, ne pa ...prikaži več sedeli na kofetih-in cigaretah, pa na malco se jim zelo mudi

  • izRODEk 23:42 04.marec 2017.

    MDDSZ pod okriljem SD Socialnih demokratov že desetletje tava in preizkuša nove in nove principe, kar jasno kaže na to, da jim še deset doktoratov ne pomaga, saj v sebi nimajo človečnosti temveč le željo po izpolnitvi v karieri.Vmes ...prikaži več pa se dogajajo celo človeške žrtve (samomori) zaradi odločitev norcev, kot je Anja Kopač Mrak.Če v desetih letih ta neuravnovešena norica ni uspela vzpostaviti socialnega sistema, ki bi deloval je jasno, da bi moral poizkusiti še kdo drugi.Ampak, 5 tisoč evrov neto plače in kariera ni nekaj, kar se kar tako prepusti drugemu, kajneda Anja... ti nisi človek - ti si birokratska pošast!Uboga tvoja otroka, ker imata takšno mamo!

  • Boris Odreitz 12:20 06.marec 2017.

    kaj na črno delaš ? in kako si prišel do službe Stric, teta ata brat -Familija aha kaj pa delaš ? Koliko zaslužiš ?Kje delaš ? kak je tvoj poklic ? A lahko dokažeš da ni na tem ...prikaži večem delovnem mestu kakih tvojih sorodstvenih vezi ali kakih drugih ?Ja no fajn potem si pa srečkovič. Aja kje delaš kje, kje živiš . nič ne poveš ?Najverjetneje se tebi žvižga za druge A si član kake stranke? katera je tvoja favoritizirana stranka ?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.