Slovenija
7157 ogledov

Mobilni paketi za najbolj zahtevne

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 09:36 24.februar 2019.

    Trenutno sem pri T-2 in niti ne razmišljam,da bi šel drugam!! Tam imam vse od TV do telefonov in sem zelo zadovoljen!! Dokler pa je stranka zadovoljna niti ne razmišlja o tem,da bi šla deugam!!

    • Snežinko 11:27 24.februar 2019.

      Sem pri telekomu in več krat sem že šel računat, pa je povsod za enak paket cena tam-tam. S tem mislim "zahtevni" paket: max HD programov, 3-4 TV-ji, internet, mobilni telefon. Cene so +- par evrov povsod tam reda 60-70 evrov.

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 18:26 24.februar 2019.

      Imam T-2 oranžni diaman HBO z tem imam ogromno programov sedaj 1. leto plačujem 49 evrov naslednje leto pa bom plačal 64 evrov! Pri Telekomu je HBO 10 evrov tudi na mobilnem telefonu imam VSE neomejeno deluje brez problemov!! Odšel ...prikaži več sem od Telekoma zaradi tega,ker imajo akcije samo za NOVE naročnike mi,ki bi ponovno podalšali pogodbo za 2 leti pa smo pač drugorazredni!! Sem odšel in sem zelo zadovoljen!!

  • rogixl 10:29 24.februar 2019.

    Telemach nas lepo nateguje z hitrostjo interneta v paketu EON PREMIUM, kjer oglašuje hitrost interneta 300MB/sek. Res je, da do modema pripeljejo oglaševano hitrost, vendar ko na modem priključiš ruter in nanj TV in internet se hitrost bistveno zniža. Če ...prikaži več imaš kabelsko povezavo od ruterja do računalnika je hitrost okoli 60MB/sek, pri WI-FI povezavi pa le okoli 30 MB/sek. Ne povedo, da bi moral za hitrejši prenos nabaviti nov ruter, ki stane cca 200 EUR, oni pa ga ne zagotavljajo.

    • Snežinko 11:25 24.februar 2019.

      Oglašujejo DO 300MB/s, ne 300MB/s - vidiš razliko? Če pretiravam: tudi 1MB/s je v mejah informacije "DO 300MB/s"... Seveda je informacija, da je ta hitrost na voljo samo na optikio zelo zvito skrira. Je pa logično, da take hitrosti ne ...prikaži veče zmore router za 30 evrov. Sploh pa ti ga ni treba imet, saj od njih že dobiš napravo, ki je obenem router. Je pa res, da je to nek legalni nateg, saj je kljub optiki hitrost, kot rečeno, DO 300MB+ in je odvisna od kraja ter infrastrukture.

    • tomaz 12:14 24.februar 2019.

      Da imajo vpisano DO je posledica tega, da je njihovo omrežje Lan sistem in je hitrost prenosa odvisna od količine istočasnih uporabnikov , medtem, ko imajo T-2 in Telekom stalne IP pipe do svojih serverjev zagotovljene in število istočasnih uporabnikov ...prikaži več uporabnikov ne vpliva na prenos do njihove baze.

    • p1lt 12:44 24.februar 2019.

      @rogixl Je nekoliko razlike med Mb in MB (8Mb je 1MB) in oglaševana hitrost je v Mb. Dejanska hitrost, ki jo pa lahko doseže pa je odvisna od marsičesa. Od tega, kakšni so kabli do routerja, kakšne hitrosti lahko doseže ...prikaži več tvoja mrežna kartica, kako je zmogljiv tvoj router, kakšne kakovosti so kabli do stanovanj in kako je zasedeno omrežje. Če pa je vmes še wifi povezava, je pa tukaj še odvisno od wifi kartice, zasedenosti, oddaljeno, število sten, ostalih motenj.

    • p1lt 12:51 24.februar 2019.

      @tomaz Posledica padanja/deljenja intenetne hitrosti ni odvisna od statičnega IP ampak s kakšno tehnologiji dobiš internet. Padec hitrosti boš doživel povsod kjer dobiš internet preko "bakra" v primeru večje zasedenosti omrežje. Še bolj se to pozna v primer velike oddaljenosti ...prikaži več od centrale. Gre čisto za fizikalni problem.

    • tomaz 17:02 24.februar 2019.

      p1it...To drži, vendar jaz nisem o tem pisal...razlika je v tehnologiji operaterja (LAN ali IP). Samo eno pa tudi drži, Telekom in T-2 prideta na teren in izmeita možni prenos (če je la ta po tel. paricah) in v sklopu ...prikaži več sklopu meritev se tudi podpiše ustrezna pogodba, pri Telemachu je pa tako ali tako "DO" lahko tudi od nič do maksimuma določenega v pogodbi.

  • larapoz 09:59 25.februar 2019.

    Odkar sem na Telemachu, so mi dvignili hitrost in še znižali ceno paketa. Plačujem 20 eur/mesec. Nekaj sem se naučila v teh letih: Telekom (res predrag), A1 (neodzivni in slabo omrežje), T2 (ni bilo nikoli akcij za stare naročnike + ...prikaži več slaba pokritost mobilnega signala).

  • tomaz 12:05 24.februar 2019.

    Odvisno kaj potrebuješ, profitiraš pa ne kaj dosti z menjavo operaterjev ali paketov. Še najbolj korektni so pti T-2, ki ti tudi omogočajo tisto, kar imaš zakupljeno, tudi uplowd, ki pri večino drugih odstopa od zakupljene hitrosti. Na primer pri ...prikaži večer pri Telemachu te tri digitalne kartice in 20/2 Mbit prenosa pride okoli 50 EOR/mesec, pti T-2 pa z temi priključki in 100/100Mbit prenosa pa okoli 70 EUR/mesec.

  • Marcel Pravnik 13:05 25.februar 2019.

    tudi teh 20 € je treba zaslužit

  • Tejč 17:49 25.februar 2019.

    Se pravi ko primerjam, je Telemach s paketom NAJVEČ, najbolj ugoden. Po morebitni porabi 100GB pa mi internet še vedno deluje normalno?

  • Anza 19:45 24.februar 2019.

    TELEMACH je le navidezno najcenejši. Ko kaj rabiš, se po 2 tednih, šele odzovejo na reklamacijo, nadlegujejo starejše, da naročijo storitve, ki jih ne rabijo. Ko pa odgovorijo, je pa stranka zamudila zakoniti rok. Ko pokličeš za pomoč, pol ure ...prikaži večre poslušaš njihove reklame, potem pa rešitve ni. Odpovedane storitve ne izključijo in še naprej zaračunavajo. Pred kratkim sem odpovedal vse njihove storitve. Za prekinitev dodatno zaračunajo, potem še eno naročnino, pa tudi 10 € za odpoved. NIKOLI VEČ!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.