Slovenija
88 ogledov

Morilska sla pri evtanazijskem motivu problematična

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 18:37 22.maj 2015.

    Enkrat vsake toliko, da se lahko strinjam s tabo. :-) Tudi meni se zdi tako in vse skupaj vedno bolj izgleda kot, da so rabili grešnega kozla, ki je bil še sam malo nespreten pri vsemu. To, da pa si ...prikaži več pogosto ponoči sestre ali pa zdravniki pripravniki, ne upajo klicati dežurnega specialista, pa sem slišal že pred desetletji od ene sorodnice, ki je delala v bolnišnici. Daleč od tega, da so vsi taki, ampak žal so tudi taki. In takim bi bilo temeljito za stopit na vrat.

  • dragec 12:12 22.maj 2015.

    BO !!!!!!!

  • Papaja Popi 16:32 22.maj 2015.

    Fotografije niso nujno trofeja"Če se bodo obtožbe v primeru Radan izkazale za utemeljene, bo nad zdravstvom obvisela zelo temna lisa, za katero bodo morali tudi sami zdravniki in drugi zaposleni v zdravstvu storiti nekaj, da se počasi izbriše. Če ...prikaži več bodo zdravniki prepočasni ali lažno stanovsko solidarni, kar se včasih dogaja v slovenskih poklicnih skupinah, bo to škodovalo tako njim samim kot seveda tudi posledično vsem nam".Za to je samo ena beseda - sadomazohizem

  • Tupamaros 17:54 22.maj 2015.

    Kaj pa če je Radan zares samo pomagal počasi umirajočim v bolečinah in so se mu ti ljudje enostavno smilili? Mislim, da je velika verjetnost, da bodo zdaj ves gnev usmerili na Radana, ga s pravosodjem vred "naredili" za množičnega ...prikaži več morilca in tako prekrili vrsto ostalih nepravilnosti. Mogoče je pa res že čas, da se začnemo pogovarjati o evtanaziji in "pospremljanju" na drug svet na bolj human način, kot je brezperspektivno mučenje tja do bridkega konca. No slovenska politika in pravosodje za humanost nima posluha. Nima jajc. Najlažje je najti grešnega kozla in pospraviti zadevo pod preprogo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.