Slovenija /slovenija/crna-kronika
23 ogledov

Motorist trka ni preživel

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • TadeUs 16:57 29.april 2012.

    Naj počiva v miru!Ostali motoristi pa naj sami poskrbijo za varnost v veliki meri, seveda v smislu kulturnega obnašanja v prometu, da ne bo napačnega razumevanja in sezonskega obtoževanja avtomobilistov, da smo krivi za smrt vseh motoristov.Uživajte v vožnji z glavo!

  • literca 20:11 29.april 2012.

    Zanima me koliko je peljal?Verjetno enih 200% nad omejitvijo...komaj se je začelo pa že toliko mrtvih--žal je motor kot trugla na dveh klesih ali pa se tile motoristi nimajo radi ko si kupijo motor z več konji kot jih ima ...prikaži več ,,racing,, avto...zadnjič je oni tipš na Gostinčnik al nekaj takega lepo povedal..vsi v šolo varne vožnje pa se pol tega ne bi dogajalo..kaj pa gre motoristom po glavi da našpanajo do konca pa vejo samo samio..žalostno je da trpijo domači zaradi tega in izgub...sožalje da je ugasnilo eno mlado življenje...nikoli pa noben ne pove kako se pa počuti tisti v katerega je motorist priletel...tudi ta človek ima uničeno življenje...žal.

  • BenX 21:10 29.april 2012.

    zanimivo, da prednost odvzame zmeraj oseba stara okoli 60 let. letos je to bilo v dveh tretjinah primerov. dalje ne bom komentiral, naj si vsak sam misli kolokor je pač sposoben razmišljat. sožalje svojcem.

  • jory 23:47 29.april 2012.

    Pred 17timi leti mi je pijanec ubil brata, ta pijanec je iz Kupšinec pri veščici, ni bil nikoli kaznovan saj ga je sodišče oprostilo. Negdanji tožilec v Murski Soboti, sedaj sodnik je tistega časa morilca oprostil.Moj brat, takrat star ...prikaži več komaj 21 let ki je imel še celo živjenje pred sabo ga sedaj ni več.Upam, da bo krivca Igorja nekoč življenje kaznovalo.

  • Method 09:56 30.april 2012.

    150hmh je okoli 45m na sekundo!!! lahko pogledas levo ter desno 10x pa nebos nic videl povprecno krizisce v Slo je dolgo 75m v vsako stran ravnine a ko zapeljes kar naenkrat trk se enkrat 150kmh je 45m na sekundo ...prikaži večo ter 80% motoristov ko vidi ravnino ga pritisne pa ni vazno ce je krizisce.

  • literca 20:15 29.april 2012.

    evo ravno berem na drugem portalu da mu je kao voznik Renaulta odvzel prednost...to me razkuri...ta človek ga ni mogel videt če motorist prižge z motorom 200km/h..sem bil 2x že poleg ko se je to zgodilo...enkrat se mi je en ...prikaži več v ogledalo z glavo zaleto ker me je v tunelu prhiteval po desni!!!!!idioti..pol pa vozniki krivi..malo morgen ja...kdo se bo vozniku opravičo?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.