Slovenija
571 ogledov

Na bolniški je že 12 let in devet mesecev

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 10:46 09.marec 2015.

    To je tudi en vidik tega problema. Nekomu, ki je dejansko za invalidsko upokojitev (poznam oba primera, na koncu sta od kronične bolezni oba tudi umrla) vlečejo po leto in več bolniške, ko je iz same diagnoze (na žalost medicinsko ...prikaži več potrjene) jasno, da nikoli več ne bosta ne samo v stanju delat, da tudi dolgo ne bosta več živela. Grozna birokracija.

  • dragec 14:03 09.marec 2015.

    SAMI PRAVI SLOVENCI,....BRE, SI ZADOVOLJEN????

  • mihajuz 08:47 09.marec 2015.

    Napišite še narodnost teh ljudi...

  • titty 08:55 09.marec 2015.

    Ime vredno komentarja!

  • GERE 10:19 09.marec 2015.

    Jaz bi sankcioniral invalidske komisije, ki se iz mnogokaterega pacienta norčujejon in so jim v prvi vrsti pomenbni stroški in verjetno kaki letni plani, .... Bolniki se lomijo zaradi ignorantskega odnosa in krževega pota ki ga borijo, če seveda prej ...prikaži več ne nastopi najhujše.

  • Janez_53 14:32 23.marec 2015.

    Lolek, da ne bi res mislil, da so na bolniški pretežno "južnjaki"!!! Ti imajo večinoma delo za določen čas, zato se ne igrajo s tem! Se pa najde veliko takšnih cvetk med tistimi, ki niso zaposleni v privatnih firmah!

  • mph 09:55 09.marec 2015.

    Se strinjam, da je to lahko problem, vendar je potrebno videti tudi iz vidika, koliko časa nekdo čaka na specialista in zdravljenje, ko je potem stanje že lahko brezizhodno. Seveda ne krivim zdravnikov za čakalne dobe, kriva je DRŽAVA in ...prikaži več njeno nesposobno GOSPODARSTVO, ki je edini problem te države. Če bi imeli sposobne gospodarstvenike, teh težav ne bi bilo. Enako bi bilo dovolj denarja za šolstvo. Imamo pa tako gospodarstvenike, katerih sposobnost se začne in konča pri odpuščanjih in "zmanjševanjih stroškov". Beda.Po drugi strani pa naj še dodam, kadar sem bil redno zaposlen, tako privat kot v državnih firmah, sem večinoma namesto bolniških trošil dopust. In poznam zelo veliko ljudi, ki ga. Tudi zato, ker bolniška prinese manjšo plačo, ki so že itak bedne.

  • wester62 09:42 09.marec 2015.

    glede hitrosti našega zdravstva ni čudno da toliko ljudi toliko časa na bolniškah. sicer pa nisem pristaš bolniških brez razloga in za vsako malenkost. pa ne zaradi delodajalcev. res pa je da tisti ki imajo malo veze oziroma takih zdravnikov ...prikaži več z lahkoto in brez vesti izkoriščajo bolniške in mnogi tisti čas izkoristijo za delo doma. to ni poštenoa kdo je tega kriv. največ država in njene inštitucije kateri bi to morali nadzorovati. seveda lažje je čičati v pisarni in se zabavati kot na terenu delati,a obeenem dobivati isto plačo kot da bi nevem koliko delali. to je zlo. javna uprava in takim bi moralo biti merilo za plačo učinkovitost dela.

  • asmas 12:47 09.marec 2015.

    moja soseda je pred desetletjem poznala dva člana invalidske komisije (Imela je kmečki turizem popoldanska obrt- in so dohtaji na veliko hodili k njej na koline) v službi ji je odbilo mezinec leve roke in -hudirja-po dveh mesecih bolniške se ...prikaži več je invalidsko upokojila.TEGA JE BILO OGROMNO.moj brat pa je imel raka v grlu pa so ga premestili ...v vratarnico usmerjat šleparje--brez grla ni govoril!!!!!!!!!! pustil je službo in se zaposlil kot taksist.no čez par let je umrl .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.