Slovenija
13 ogledov

"Na brniškem letališču mora biti nekaj zelo narobe"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Oxxo 17:06 21.oktober 2013.

    Nič ni narobe z letališčem! Narobe je z vlado in državo!Ampak tale ga. A. je pa res "tupa"! Kakšne izjave. Grem na WC = me je prijelo....

  • KOJAK 21:08 21.oktober 2013.

    NEUMNO VPRAŠANJE... vsi vemo kaj je narobe. DA JE TO ŠE VEDNO DRŽAVNO PODJETJE kamor stranke parkirajo svoje lenuhe in lopove. A ste pozabili kdo je poleti postal član uprave Aerodroma... IZTOK PODBREGAR, LDS!

  • mb 07:20 22.oktober 2013.

    V sloveniji se vsako podjetje, ki ima potencial najprej načrtno uniči potem pa proda "strateškemu" partnerju.Slovenci smo vedni bili hlapci in ostali bomo hlapci

  • dragec 07:52 22.oktober 2013.

    V Sloveniji je vse narobe (predvsem vsi tisti, ki so in ki nas danes vodijo - vladajo???

  • privat 22:59 26.oktober 2013.

    kako pa nebi bilo narobe ,če vse vodijo strici iz ozadja ,ki so enostavno prestari ,preglupi za današnjo svetovno gospodarstvo. Dosti prepozno bo ko bodo videli...da morajo poslušati voljo malega človeka!

  • poldka69 18:31 21.oktober 2013.

    Dokler bojo letališke pristojbine tako visoke na brniku in karte višje od 200 eurov bo tako! Se ne bojo zanimali ne potniki ne letalske družbe. Veliko ceneje se je zapeljat do sosednjih letališč. Da to pogruntaš ne rabš met ne ...prikaži več diplome ne magisterija, samo IQ večji od 50. Aja pardon pri nas od vodilnih to noben nima...

  • P.F. 16:48 21.oktober 2013.

    Vzroki so že dolgo znani. Lani ob istem času je bilo v nekem drugem časniku objavljeno: "Iz podatkov, ki so nam jih posredovali iz Adrie in se nanašajo na relativno primerjavo cen terminalne navigacije za njena letala, je sicer mogoče ...prikaži več razbrati, da so bila marca lani od brniškega letališča dražja le še letališča v Zürichu, Kijevu in Varšavi, pri čemer na slednji dve Adriina letala ne letijo več."Višino taks za operacije na slovenskih letališčih oziroma tako imenovane terminalne pristojbine določa Kontrola zračnega prometa Slovenije, ki v imenu države skrbi za nadzor, vodenje in koordinacijo prometa v slovenskem zračnem prostoru, ne pa letališče.Kdor pa letno leti preko Brnika pa tudi ve, da "kapaciteta" terminala verjetno ne bi prenesla 3 ali 4 polnih letal razreda Boeing 737 v roku ene ure. Provinca pač.

  • sprehajalec 22:26 21.oktober 2013.

    P.F. lep prispvk, ki malo razjasni stvari. Vsaj iz izkušenj nekako slutim, da je parkirnina na Brniku med najdražjimi na svetu. Kontrola, pa mora sebe živet. Za tistih 7k bruto na mesec in 15 avijonov na dan je plačana kot ...prikaži več v Frankfurtu, avijon na 2 minute. Če ne bo pa štrajk. V glavnem tole Slovenijo lahko nabriše vsak v ta zadno, brez kondoma. Vendar se bo pa tudi zafrknil in bo izgubil imeti veselje do odnosa s Slovenijo. Ker kamor koli bo vtaknil, bo prišlo na dan kilo dhreka.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.